directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un altre 10-J, la independència ho farà possible el #11s2012

Les bones expectatives obliguen a l'ANC a modificar el recorregut de la manifestació que començarà a Gran Via amb Passeig de Gràcia i acabarà a prop del Parlament

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 60 vots )
carregant Carregant

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit modificar el recorregut de la mobilització de l'11 de Setembre per les previsions d'assistència, que han superat les expectatives de l'organització. Segons ha indicat, la manifestació començarà a les sis de la tarda la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia i acabarà a l'Avinguda del Marquès de l'Argentera, a prop del Parlament, on es farà l'acte polític, fins ara previst per a l'inici de la marxa. La repercussió de la Marxa cap a la Independència i el ritme de venda de bitllets d'autocar i tren per assistir a Barcelona ha fet "que les perspectives d'assistència superin totes les previsions inicials", assegura l'ANC en un comunicat.

Comparteix
   

UPyD de Rosa Díaz anima el #11s2012 i vol fer descarrilar els trens de la independència

La secció dels partit de Rosa Díez a Catalunya ha demanat aquest dijous a la Delegació del Govern que cancel·li la decisió dels ajuntaments de Girona i Figueres de posar en marxa dos trens perquè els ciutadans que ho desitgin acudeixin a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona, organitzada per la Assemblea Nacional Catalana (ANC). Les declaracions d'UPyD atenten cada dia contra els drets humans i les llibertats bàsiques dels éssers humans.

Per tal de garantir el bon desenvolupament i fluïdesa de la manifestació independentista que l'ANC ha convocat per al dia 11 de Setembre a Barcelona com a culminació dels actes de la Marxa cap a la Independència, l'organització ha decidit modificar el recorregut de la marxa, d'acord amb els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Així, la marxa s'iniciarà a Gran Via amb Passeig de Gràcia i l'acte polític es farà al Parc de la Ciutadella, a prop del Parlament. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, va anunciar aquest dimecres que rebria una delegació de l'ANC en acabar la manifestació.

El cas és que les vendes de bitllets d'autocar i tren des d'arreu de Catalunya per assistir a la manifestació -els ajuntaments de Girona i Figueres han omplert dos trens en dos dies-, la repercussió que han tingut els actes de l'ANC durant l'estiu i la creixent mobilització, assenyala, ha desbordat les previsions. "Cada dia que passa, el país bull més en activitat i preparació de l'acte massiu de l'11", assevera en un comunicat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
31 d'agost de 2012, 17.28 h

http://imageshack.us/f/207/lamansidelduranlleidaab.jpg/
http://imageshack.us/f/17/lamansidenduranlleidaal.jpg/
http://imageshack.us/f/211/lamansidenduranlleidaal.jpg/
http://virreiduran.wordpress.com/2011/11/09/duran-aplana-el-cami/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jepis fletxa Igualada
31 d'agost de 2012, 14.14 h

Les declaracions d'en Barroso i les dels "barroers" presidents de la Rioja, Galícia i altres, una a favor i les altres contraries pro totes en positiu per la causa de sumar a favor d'un Estat Propi per Catalunya. Brindarem amb vi i cava de casa !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jordi-80 fletxa València
31 d'agost de 2012, 12.08 h

#9 Fins que no diferenciem els votants de CiU que donarien suport a la independència de l'aparell CiU, el moviment independentista no avançarà més. Als primers cal mostrar-los les seues contradiccions i desemmascarar-los el seu partit, per a què li retiren el suport; als segons cal atacar-los com a enemics.

I ICV no pinta res apenes, no governa. I el dia que desaparega i els seus votants passen a la CUP i ERC (no junqueril), ho celebraré.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pepo fletxa Terrassa
31 d'agost de 2012, 11.50 h

#8 Amic Jordi, i em permeto dir-ho així perquè et segueixo i et llegeixo i moltes vegades estic d´acord amb tú i algunes disenteixo. Tot i que per la teva resposta, denoto una mica de mofa i befa cap a mi; però no ho tinc en compte de debó, m´agrada entendre´m amb les persones.

No no ha estat un oblit, ha estat una pressió, perque els que llegeixin el post (que no seran polítics en actiu) estiguin cada vegada més convençuts de que han de pressionar als que voten per tal d´assolir ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi-80 fletxa València
31 d'agost de 2012, 11.20 h

#7 "Ara és el moment de deixar-se de UPyD, PP, PSOE-PSC, Ciudadanos (del Mundo)". TE N'OBLIDES DE CiU.

Aquesta és l'estratègia del nou "independentisme": amagar CiU com a enemic, pressionar els seus adversaris (PP, PSOE, el Mundo, ABC, BBVA, Santander, etc) en la disputa del pastís de l'Estat espanyol, i quan n'hagen tret un bon tros, desactivar, desunflar i deixar de banda tota la marabunta d'histèrics barretinaires amb estelada, fins la propera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pepo fletxa Terrassa
31 d'agost de 2012, 11.10 h

Ara és el moment de deixar-se de UPyD, PP, PSOE-PSC, Ciudadanos (del Mundo), comentaristes d´aquests posts que només treuen foc per la boca i pel teclat, i d´altres collonades. No ens poden distreure de l´objectiu final i cada vegada més real i a tocar, la Independència de Catalunya!!

Ahir varem assistir mediàticament a una torpedinada a la línia de flotació "española", amb la resposta que Durao Barroso, President de la Comissió Europea, va fer a la Mara Bizzotto, de la Lega Nord i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa barna
31 d'agost de 2012, 11.05 h

E N D A V A N T C A T A L U N Y A !!!!!!!!!!!!!!! amb una sola veu, educadament, segur que hi haurà elements distorcionadors, fem-los callar amb el crit de Independència, amb el cant dels segadors, com sigui, els mossos també volem la Independència, d'un estado que no els respecte.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi-80 fletxa València
31 d'agost de 2012, 11.03 h

Que la manifestació signifique una independència total del moviment independentista respecte de CiU; que signifique una independència total dels votants independentistes de CiU; que signifique plantar-li cara a la millor i més camuflada arma contra la independència, CiU.

En el moment que CiU baixe de 40 diputats al parlament català, s'engegaran totes les alarmes a Moncloa i a l'Estat espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
31 d'agost de 2012, 10.18 h

Us preguntaria però segur que no ho sabeu per desgràcia ! ! com serà VIURE EN LLIBERTAT? es podrà també erradicar aquest BRUTAL CAPITALISME SENSE ENTRANYES QUE PATIM? TOTS, TOTS, TOTS VOLEN ELS DINERS PER A ELLS ! ! !.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pepa fletxa vila
30 d'agost de 2012, 22.07 h

Volem que ens rebi el president!!!!
O és que no li interessa el tema?


Valora aquest comentari:   votar positiu 62   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.