directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un matrimoni i el seu fill han mort en l'incendi d'un pis al carrer Tamarit a Barcelona

També hi ha quatre persones ferides per haver inhalat fum

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un matrimoni i el seu fill han mort en l'incendi d'un pis al carrer Tamarit a Barcelona, segons han confirmat fonts de l'ajuntament. El foc ha començat al voltant de tres quarts de set i ha afectat el tercer pis d'un immoble situat al número 79 del carrer Tamarit. No està clar si les víctimes, que vivien dos pisos més amunt, han mort a causa de les flames o del fum. En un primer moment s'ha sabut que hi havia una persona ferida per inhalació de fum, però després ha trascendit que a dins de l'immoble hi havia tres persones que no havien baixat quan els bombers han ordenat el desallotjament de l'immoble. Poc després han aparegut mortes.
barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Les víctimes mortals de l'incendi al carrer Tamarit són un matrimoni d'uns 60 anys i el seu fill de 30, que vivien al setè pis primera, dues plantes per sobre del pis cremat, segons ha informat l'alcalde accidental de Barcelona, Jord Wiliams Carnes.

A l'immoble hi ha hagut 20 persones desallojades. El foc ha començat al voltant de tres quarts de set al cinquè pis primera en una habitació que dóna a la façana de l'immoble situat al número 79 del carrer Tamarit. Els bombers han trobat els cossos sense vida del matrimoni al menjador i el del fill al lavabo. En l'incendi també hi ha hagut dos ferits que han estat traslladats a l'hospital del Mar i al de la Creu Roja. Els bombers no han precisat les causes de l'incendi. A les deu del matí estan a l'espera que el jutge ordeni l'aixecament dels cadàvers.

Més incendis

Un incendi ha afectat la cuina del bas-restaurant l'Oca de Barcelona, aquest matí. Cinc dotacions dels bombers han pogut controlar el foc, que ha començat al voltant de les onze del matí, probablement a la xemeneia de sortida de fums. L'Oca està situada al número 10 de la plaça Francesc Macià. L'incendi no ha obligat a desallotjar ningú ja que l'establiment està tancat perquè estan fent reformes. Segons els Bombers, segurament ha estat algun treball de soldadura el que pot haver provocat l'incendi.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.