directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les retencions de més de 70 quilòmetres encara porten cua

Trànsit culpa a la capacitat de l'autopista i els usuaris es queixen que van pagar igualment

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La cua, dissabte passat, va haver de superar els 70 quilòmetres perquè Acesa acabés obrint els peatges. Tot i això, l'aixecament de les barreres dels peatges no va compensar la intensitat del trànsit, que va seguir saturat una vegada adoptada aquesta mesura excepcional. Acesa assegura en un comunicat que analitzarà juntament amb el Servei Català de Trànsit els efectes de l'aplicació d'aquesta mesura sobre la regulació del trànsit, que ambdós consideren "exepcional".
cues ape-7 peatge
Cues a l'Ap-7

Comparteix
   


Etiquetes
Milers de conductors van quedar atrapats aquest dissabte passat en una retenció quilomètrica a l'autopista AP-7 en direcció sud. Més de 70 quilòmetres de cues entre Barcelona i Tarragona. I no va ser fins que aquestes cues van superar les 7 desenes de quilòmetres que es van obrir els peatges. El pitjor tram va ser entre els peatges del Vendrell i la capital tarragonina. Feia més d'una dècada que no es vivia un caos de tal magnitud a l'AP-7. L'empresa responsable dels peatges, Acesa, assegura que aquesta mesura no ha impedit la saturació de l'autopista. D'aquesta manera coincideix amb la visió de Trànsit que creu que la via no té prou capacitat.

Els peatges, no oberts a tothom

La polèmica continua. Alguns usuaris han denunciat que els peatges no estaven oberts. L'empresa explica que ho va aplicar de manera selectiva i intermitent en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, cosa que ha aixecat les queixes de molts usuaris que van haver de pagar igualment tot i la cua. Així hi hagué qui va pagar quan el de davant no ho va fer.

Els usuaris expliquen que els peatges estaven oberts, però que de vegades les barreres es baixaven. Han denunciat també que si els cotxes no passaven molt seguits, la tanca tornava a la seva posició natural i s'havia de pagar.

Reaccions des de Trànsit

Obrir els peatges als conductors per intentar reduir les quilomètriques cues no serà una acció que veurem repetida. Així ho ha deixat ben clar el director del Servei Català de Trànsit Josep Pérez Moya. De fet va afirmar que l'obertura dels peatges fou una mesura "excepcional". Pérez Moya també s'ha referit als usuaris que van haver de pagar tot i que s’aixequessin les barreres, concretament ha dit que foren situacions puntuals i que el govern va sol•licitar a la companyia de tornar-los a obrir.

La concessionària també ha subratllat que l'aixecament de les barreres dels peatges no ha compensat la intensitat del trànsit, que s'ha mantingut en llindars pròxims a la saturació una vegada adoptada aquesta mesura excepcional. Acesa assegura en un comunicat que analitzarà juntament amb el Servei Català de Trànsit els efectes de l'aplicació d'aquesta mesura sobre la regulació del trànsit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
6 d'agost de 2007, 21.00 h

Tens tota la raó, Jordi de Santa Cristina d'Aro. Jo entro a casa divendres i no en surto fins dilluns, esperant que se'n vagi tota aquesta plaga de llagostes. Essent d'un poble costaner potser vaig a la platja cinc cops en tot l'estiu, perquè en vinc estressat. Com renegarien els meus avantpassats, tots d'aquest poble, si veiessin la fira de mal gust en què s'ha convertit. Sento una gran impotència en veure com se'ns venen i ens malmeten la terra a preu de saldo, perquè el cap de setmana en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
JORDI fletxa Sta. Cristina d'Aro
6 d'agost de 2007, 17.24 h

XAVIER(CUBELLES), El més fotut Xavier, és que quan els de can Barça, surten, els de poble, els que som de pagès, ens hem de quedar a casa perquè ells ho saturen i emplenen tot. Sempre ho dic a la meva dona: Desgraciat de mi, si mai m'han de portar amb una ambulància, sent un divendres o diumenge quan ells venen o tornen cap a casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Amanda Pérez fletxa Granollers
6 d'agost de 2007, 14.00 h

I els que ens vam quedar tirats a l'autopista perquè el cotxe no va aguantar les cues i la calor què? A qui reclamem? He perdut les vacances a Andalusia perquè el cotxe només va arribar a València, després de 4 hores de cua fins a Tarragona, quan es fa només en una hora en circumstàncies normals. Ara m'han de fer arribar el cotxe des d'allà, portar-lo al taller... He de fer front jo a totes aquestes despeses quan és per causa del col·lapse de l'autopista?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Cul de sac fletxa Sant Agustí de Lluçanes
6 d'agost de 2007, 13.56 h

Heu de tenir en compte també la riuada d'immigrants que ens creuen. No tan sols els nostres sinó els de frança, belgica, alemanya... que van cap al marroc. Qui estava a la cua va poder veure la riuada de cotxes carregats fins a dalt de tot. Quasi n'eren més que nosaltres. Això no estava previst fa uns anys i se'ns fa petit tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jo fletxa BCN
6 d'agost de 2007, 13.44 h

Tristament a Catalunya el govern de torn que hi hagi a la Generalitat no pot influir en molts aspectes pq depenen de manera directe o indirecte de Madrid.

La realitat és aquesta i l´unica solució és la independéncia. Llàstima que de moment al Parlament de Catalunya només ERC defensa aquesta solució.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
6 d'agost de 2007, 12.43 h

Jo proposo que tots els domingueros de Barcelona i rodalies es quedin a casa seva i no vinguin a mostrar la seva prepotència a terres on n'estem farts d'aguantar les deixalles de Barcelona. Que es quedin amb la seva capacitat adquisitiva destructora a casa seva, que deixin de queixar-se de la falta d'infrastructures, que és l'únic que saben fer, aquests urbanites de sofà. A veure si ara haurem de fer autopistes de 10 carrils perquè els senyors arribin fresquets a la platja. Si tant els mole... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa bcn
6 d'agost de 2007, 11.15 h

I no hauria de fer alguna cosa ERC respecte a aquest desastre? Que jo sàpiga està al govern. Abans de que el típic descerebrat em comenci a dir el típic "convergent regionalista" que deixen anar quan es queden sense arguments, deixeu-me dir que si s´està al govern i no es pot influir en el curs dels esdeveniments és millor passar a l´oposició abans que assumir el desprestigi. Oh, ERC! Qui t´ha vist i qui et veu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 d'agost de 2007, 09.21 h

Jo ho vaig patir de primera mà. Barcelona-El Vendrell dues hores, i vam pagar peatges.
Acesa és una empresa que presta un servei, no? Si no poden prestar-lo, doncs que no facin pagar! Per exemple Renfe ara que torna l'import dels bitllets...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.