directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Quan la independència és un mal negoci, cal silenciar el #11s2012

Els mateixos mitjans de comunicació que es van abocar a informar sobre un 15M perquè sabien que no canviaria res, ara silencien el moviment independentista perquè saben que ho pot canviar tot

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 111 vots )
carregant Carregant

El moviment dels anomenats indignats del 15M va omplir pagines i més pagines i inspirar reportatges  als mitjans de comunicació catalans. Es van afanyar a escriure i parlar sobre els indignats, conscients que el seu  moviment no inquietava el poder i  que no anava al moll de l’os -el dret a l’autodeterminació-  i a més, vetava qualssevol deriva en aquest sentit, perquè la indignació “parlava espanyol”. Malgrat  l’evident curt recorregut del moviment social, els grans mitjans de comunicació del país li van  dedicar màxima atenció, però els fets els acaben delatant, els mateixos mitjans que van abocar-se a informar sobre el 15M, ara silencien el moviment independentista, i tant sols li dediquen espais a tall d’anècdota, o  omplen el mitjà d’opinadors contraris a la independència desvirtuant el moviment #11s2012.
El Periódico: la pela és la pela
El Periódico: la pela és la pela


La Vanguardia i el Periódico amb #11s2012
La Vanguardia i el Periódico amb #11s2012

Comparteix
   


Etiquetes
El Periódico i La Vanguardia superats per la centralitat política de l’independentisme

Només cal mirar aquests dos diaris, els dos amb més presencia a Catalunya, per veure que el moviment independentista els hi provoca urticària i de la forta. La Vanguardia d’aquest diumenge, un silenci absolut a les seves pagines de política, una complet silenci en el diari del Grup Godó que demostra sense cap mena de dubte l’enorme preocupació que tenen davant l’augment de les posicions independentistes, que ara sí, els estan ocupant la cobejada centralitat política.
El mateix cas passa al segon diari en lectors a Catalunya, El Periódico, especialista en dedicar pagines i pagines al moviment del 15M, ara informa poc i esbiaixadament sobre el  #11s2012, quan ho fa, llença brutícia o mostra el #11s2012  com una anècdota, un fet de quatre independentistes.

El Periódico: la pela és la pela

Això si, al diari li ha agafat un brot patriòtic i en la mateixa pagina on informa de passada del #11s2012, apareix un anunci publicitari del diari que pretén fer negoci a costa dels catalans. Amb el títol “Omplim Catalunya de senyeres” fa l’anunci que el proper dissabte 8 de setembre amb el diari  hi haurà la oportunitat de comprar una senyera per un mòdic preu de 9,95.-€. És la seva aportació a la diada, amb aquesta acció ho explica tot, se’ls veu el llautó de mala manera. El cap pensant de can Periódico ha decidit que vist el panorama, si hi ha Diada que sigui amb senyeres, i a més que en puguem fer negoci. Oferir una senyera per quasi 10.-€ és una pressa de pel, a menys que el seus beneficis vagin a una causa justa.

TV3 s’ha de posar les piles

Sí, la nostra té molta feina per endavant, avui la majoria d’espectadors de TV3 volen una aposta encara molt més acusada en favor d’un Estat Propi, aquest és avui en dia la centralitat política, el país ha crescut i la majoria dels ciutadans pensen ja en mentalitat d’estat lliure, i això falla masses vegades a la nostra televisió.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
MONTSE fletxa Barcelona
4 de setembre de 2012, 17.49 h

Els vaig tenir uns dies acampats el primer any, i puc assegurar que parlaven el castellà i quan van marxar van quedar plegatines enganxades a terra de la bandera espanyola. Jo penso que anaven buscan a tothom, i molts és van unir, però tinc entés que aquesta plataforma rere esta la Rosa Diez, de UPyC, Ciudadanos. I és possible que tinguin raó, ells buscan llençar per terra tant al PP com al PSOE. Jo un dia en vaig creuar amb un d'ells que no havia durmit a terra, no feia la cara, i anava... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de setembre de 2012, 23.56 h

#14 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/202749_140053649472285_610961823_o.jpg

No era aquest el teu currículum?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 de setembre de 2012, 22.46 h

Un nou atac del Directe cap als indignats ple de falsedats, mitjes veritats i pixades fora de test. Em torneu a decebre.

El 15M és un moviment que dura des de fa un any i mig. Encara ara está durant, de manera que és impossible que no se n'acabés parlant en algun moment, sobretot quan reuneix mig milió de persones a Plaça Catalunya (per cert, hi havia estelades però ni una bandera espanyola, o com a mínim jo no en vaig veure cap).

L'11S2012 encara no ha arribat. De la mateixa manera ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Synera fletxa Barcelona
3 de setembre de 2012, 20.28 h

Per aixó em vaig donar de baixa de La Vanguardia. Un diari "local" que no recull la realitat soci-política del seu país, és incomplert i em priva de la meva llibertat d'informació. Pobres! És pensen que estan agermanats amb el NY Times. És el principi de la seva fi. S'han convertit en funcionaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Toni fletxa Ripoll
3 de setembre de 2012, 15.51 h

#13 Només recordar-te que el porteveu dels indignats a BCN, era un ex membre del partit ciudadanos, i que la majoria de comunicats van fer-se en castellano


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Resolt fletxa Catalunya
3 de setembre de 2012, 12.40 h

#12 No saps ni de què parles. Quan el 15M era a Plaça Catalunya es van fer multitud d'assemblees i votacions. N'hi havia una que tractava sobre el dret a l'autodeterminació dels Pobles de Sàhara i del Tibet. La votació es va realitzar en segons. Quan va arribar ell torn del Dret a l'autodeterminació del Poble Català, la direcció de l'assemblea va boicotejar la votació (va sortir 500 a favor i 40 en contra) invalidant-la, van intentar allarga-ho fins a l'exasperació -15 dies jugant a l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de setembre de 2012, 11.17 h

#14 A veure quants espanyols traieu per Barcelona el 12-O:feixistes i militars colpistes:tal per a qual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
3 de setembre de 2012, 11.03 h

PERROFLAUTAS Y SEPARATISTAS, TAL PARA CUAL


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
3 de setembre de 2012, 10.57 h

Estic fins els collons de llegir com es menysprea al moviment del 15-M, i a sobre amb arguments falsos. Vosaltres sí que us heu de posar les piles, "Directe". I us ho diu un independentista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
3 de setembre de 2012, 09.57 h

l'independentisme reaccionari s'equivoca cerragant contra el 15M... en temes com aprofundir en la democràcia o l'autodeterminació dels pobles podriem trobar un gran aliat, però la dreta indepnendentista no li interessa que hi hagi una gran participació popular i que es puguin canviar coses que afectin als seus interessos econòmics... dins el 15 M hi ha independentistes, i gent que està a favor d'una democràcia real, i això inclou el dret a l'autodeterminació, i de fet un dels punts del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.