directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rafael Luna, Josep Enric Millo i Dolors López, candidats del PP per Tarragona, Girona i Lleida

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP català va aprovar ahir per unanimitat les propostes dels comitès electorals provincials de Lleida, Girona i Tarragona per nomenar els caps de llista populars a les properes eleccions al Parlament. En aquest sentit, Dolors López ha estat nomenada cap de llista del PPC per a la circumscripció de Lleida; Enric Millo, per a la circumscripció de Girona; i Rafael Luna, per a la circumscripció de Tarragona. Amb aquesta aprovació, es completa la designació de caps de llista del Partit Popular de Catalunya, que va començar al setembre amb la proclamació d'Alícia Sánchez-Camacho com a cap de llista per Barcelona i candidata a la presidència de la Generalitat.
Josep Enric Millo, PP, PPC
Comparteix
   


Etiquetes
L'actual parlamentari del PP català i membre de la Mesa del Parlament, Rafael Luna (Lleida, 1958), repeteix així com a cap de llista dels populars catalans per Tarragona a les eleccions al Parlament. Afiliat a Aliança Popular el 1977, va ser president provincial de Noves Generacions de Tarragona i vocal del Comitè Executiu Nacional. També va ser secretari general provincial i president provincial del PP de Tarragona i secretari general del PPC (1996-2008). Luna va ser senador a les Corts en representació de la Generalitat (1995-1999) i parlamentari de la V, VI i VII legislatures de la cambra catalana. Actualment és secretari quart de la Mesa del Parlament des del 2003.

A les passades eleccions del 2006 van acompanyar Luna a les llistes per Tarragona, Joan Bertomeu, qui va ser alcalde de Deltebre i president del Consell comarcal del Baix Ebre, i Miquel Àngel López Mallol, actual portaveu del grup municipal del Partit Popular a Reus. El PPC va aconseguir dos escons amb el 10,99% dels vots (31.398) per Tarragona i van entrar com a diputats.

Millo també repeteix
Josep Enric Millo (Terrassa, 1960) també repetirà com a cap de llista per Girona. Millo es va presentar el 2006 amb Concepció Veray, actual portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona. El PP català a Girona va aconseguit un escó amb el 7,18% dels vots (19.582). Pel que fa a la seva experiència política, Millo va ser membre del Comitè de Govern d'UDC i del comitè executiu de CiU (1994-2003), parlamentari de CiU en la V legislatura (1995-1999), portaveu d'UDC al Parlament en la VI legislatura (1999-2003) i portaveu adjunt de CiU. Millo, posteriorment, va fer el salt al PPC i va ser membre del Comitè Executiu (2004-2006), membre del Comitè de Direcció del PPC de Girona (2004-2007), membre del Comitè de Coordinació Política del PPC (2005-2007) i secretari Executiu de Comunicació Interna del PPC.

Actualment és parlamentari del PPC i Coordinador de l'Àrea de Política Econòmica del PPC al Parlament, vicepresident de la Comissió d'Economia, Finances i Pressupost del Parlament, portaveu de diferents comissions, secretari d'Economia i Ocupació del PPC des del 2008 i president Provincial del PPC de Girona des del novembre de 2008.

López Aguilar, a Lleida
Finalment, la incògnita de la demarcació de Lleida s'ha resolt amb el nomenament de Maria Dolors López Aguilar (Lleida, 1958) com a candidata del PPC. Llicenciada en Dret per la UdL i advocada en exercici al Col·legi Provincial d'Advocats de Lleida, López Aguilar és actualment la presidenta del PP de Lleida i vicesecretària de Relacions Institucionals del PPC. També fou secretària general del PP de Lleida (1998-2005) i regidora a l'Ajuntament de Lleida (1995-2007). En les anteriors eleccions al Parlament va ser l'actual parlamentari Jordi Montanya el cap de llista per aquesta demarcació. El PPC va obtenir a Lleida un escó amb el 9,09% dels vots (16.383).




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 d'abril de 2010, 18.11 h

Todos-as estos candidatos perderan votos, con relación a las anteriores elecciones, el electorado del pp está dividido con razón, todo son peloteos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.