directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les subvencions a la Feria de Abril continuen creixent malgrat la crisi

L'Ajuntament de Barcelona i la Diputació, principals mecenes de la festa andalusa

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Feria de Abril de Catalunya, que any rere any aplega milers d'immigrants espanyols al recinte Fòrum de Barcelona, continua augmentant les seves subvencions malgrat la crisi econòmica. Contràriament a la tendència generalitzada d'aprimar les aportacions institucionals, la Feria rebrà aquest any més de 317.000 euros provinents de les administracions, de manera que més del 50% del pressupost de la festa prové dels impostos dels ciutadans. Enguany el gruix de les subvencions prové de l'Ajuntament de Barcelona (85.000 euros), la Diputació de Barcelona (85.000 euros) i la Generalitat de Catalunya (49.000 euros), totes tres administracions sota el control del PSC.

Comparteix
   


Etiquetes
La resta de diners públics que rebrà la Federación de Entidades Andaluzas en Catalunya (FECAC) per organitzar la Feria de Abril provenen del ministeri de Cultura espanyol, l'Ajuntament de Sant Adrià i la Junta de Andalusia.

La Feria d'Abril d'aquest 2010 es celebrarà al recinte Fòrum del 23 d'abril al 2 de maig, i la FECAC espera utilitzar el superàvit dels 600.000 euros de pressupost en crear una federació que agrupi i defensi els interessos dels empresaris andalusos a Catalunya.

Prohibició de música no-andalusa

El president de la FECAC, Francisco García Prieto, va aprofitar la presentació del cartell de la feria d'enguany per recordar que les entitats no andaluses, com partits polítics o associacions llatinoamericanes, hauran de fer sonar sevillanes a les seves casetes enlloc dels ritmes llatins com la salsa i el 'reggeaton', impropis de l'esperit andalús de la Feria.

Les cases regionals, contra les consultes

Cal recordar que la setmana prèvia a la primera gran onada de consultes sobre la independència del 13 de desembre, les federacions d'associacions i cases regionals d'Andalusia, Extremadura, Aragó, Castella-La Manxa i Galícia van difondre un manifest conjunt on es mostraven 'preocupades' pels referèndums sobre la independència.

Llavors les cases regionals, entre les quals hi ha la FECAC, responsable de la Feria de Abril, acusaven ERC i CiU de voler 'canviar les regles del joc', ja que, segons els immigrants espanyols, l'article 1 de la Constitució proclama que la sobirania nacional 'resideix al poble espanyol', de manera que, segons ells, 'les decisions que afecten a tota Espanya corresponen a tots els espanyols'. Al manifest, la FECAC assegurava que els referèndums 'no duen enlloc' perquè 'la constitució és clara en aquest sentit'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
12 d'abril de 2010, 23.04 h

Encara que practiqueu aquesta mena d'oblits interessats la cosa no va així nois:

".....l'Ajuntament de Barcelona (85.000 euros), la Diputació de Barcelona (85.000 euros) i la Generalitat de Catalunya (49.000 euros), totes tres administracions sota el control del PSC......."

haurieu de dir:

"sota el control del PSC i els seus còmplices"

o és que governa en solitari a la generalitat? I pel que fa a diputació i ajuntament ja m'agradaria poder veure acords i votacions des de que l'esquerro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
12 d'abril de 2010, 20.05 h

Vinguew fotre multes i garrotades i tu i jo ha pagar, aixi hiha caleró, " pa la feria d'abri ", s'hem salten les llagrimes al veure aquest trispartit dexarse la pell per ajudar aquestus pobrets que tenen que tenir la sedva feria d'abri. I a ma mare (com molts d'altres) ni manera de que li peguesin algo de jubilació, hare ja es mase tard. vals ,es que hens hu fem mirar per algú que hi entengui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
12 d'abril de 2010, 17.13 h

ciu+psoe+pp, van cada any a la feria de abril. aquets partits i els seus militants i votants, son uns filla de puta, que nomes van darrera els xarnegos per els vots que poden treure, i per aixó van en contra dels catalans. Una vergonya i una merda de partits i els seus dirigents


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 d'abril de 2010, 16.30 h

Vergonya catalans, vergonya. Els diners de catalunya per la cultura catalana. La cultura espanyola que la paguin els espanyols. Només ens val la independència, visca la terra


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim. fletxa PPCC.
12 d'abril de 2010, 08.22 h

El veritable Tripartit És: Ciu+unió+Psoe o Ciu+unió+PP. segons bufi el vent. sempre ha estat així i sempre ho serà si ens entossudim a votar majoritàriament
partits Regionalistes espanyols com aquests i no obrim els ulls i votem només partits independentistes. Visca Catalunya Lliure!
Ah i com tu saps bé ex-llepant Ciu sempre s´apunta a la feria d´abril i hi posa la paradeta .


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan Manuel fletxa Espinelves
12 d'abril de 2010, 08.22 h

Ecs votant deixa de prendre droga immediatament. Cada dia estàs pitjor


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 31
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex vitant d'ERC fletxa L'Estartit
12 d'abril de 2010, 07.10 h

P$C és EspaÑÑa, ergo tripartit és EspaÑÑa....i el més trist de tot és que, per tant, ERC és EspaÑÑa....per molta retòrica independentista que deixi anar.

ERC a Catalunya fa el paper que el PP fa a Euskadi, normalitzar segons l'estandard espaÑÑol la politica catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.