directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Catalunya prepara el Mundial de Futbol Sala

Després del 5è lloc aconseguit en la Copa del Món celebrat a Rússia, els catalans tenen opcions d'ocupar els primers llocs del podi

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La selecció catalana de futbol sala està acabant de preparar-se per disputar el Mundial que tindrà lloc a Argentina durant els primers dies de setembre. La meritòria sisena posició que el combinat català va aconseguir en la Copa del Món d'aquest esport, celebrat durant el mes de juny a Rússia fa pensar que hi ha opcions d'optar a les primeres posicions. La possibilitat de repetir un altre Catalunya-Espanya però, serà aquesta vegada totalment impossible ja que Espanya no va aconseguir classificar-se per aquest mundial.
La selecció catalana de futbol sala derrota a Espanya
La selecció catalana de futbol sala derrota a Espanya

Comparteix
   


Etiquetes
La selecció catalana de futbol sala s'ha concentrat a la Garriga (Vallès Oriental) per preparar el Mundial, que tindrà lloc a Mendoza (Argentina) del 31 d'agost al 10 de setembre. Els jugadors s'entrenaran en aquesta localitat vallesana fins al 22 d'agost. Després passaran 3 dies concentrats per acabar d'enllestir la preparació i marxaran rumb a l'Amèrica del Sud. El seleccionador català, Juan Antonio Fernàndez, ha manifestat que els seus pupils estan agafant 'un gran nivell físic' i considera que això 'pot donar peu a plantar cara'. L'expedició que es desplaçarà a Argentina estarà formada per 12 jugadors.

Segons l'entrenador de la selecció catalana, Juan Antonio Fernández "els jugadors estan agafant un gran nivell físic, i això pot donar peu a plantar cara a les seleccions que ens han tocat en el nostre grup". Catalunya està dins del Grup B, format per Itàlia, Equador i Paraguai, vigent campió mundial. Per entrar als quarts de final caldrà ser un dels dos primers de cada grup.

El bitllet pel mundial es va aconseguir després del subcampionat d'Europa, jugat precisament al Principat els passats mesos de novembre i desembre. La campiona va ser la totpoderosa selecció russa.

La reacció espanyola

Cal destacar que alguns mitjans de caire espanyolista ja han posat llenya al foc sobre l'assumpte, intentant minoritzar el torneig. Per fer-ho, n'han parlant molt (paradoxal) i al·legant el fet que l'Associació Mundial de Futsal (AMF) no està reconeguda per la FIFA. La veritat però és que Espanya no renega pas d'aquesta associació, ja que disposa d'una selecció que participa a tots els tornejos que organitza l'AMF. Tots excepte aquest mundial, on no hi podrà assistir ja que no es va arribar a classificar. Per tant, serà impossible repetir el Catalunya-Espanya de la passada Copa del Món, on Catalunya es va imposar a Espanya per 5 gols a 3, demostrant amb fets que no hi havia absolutament cap impediment pel ple reconeixement de les seleccions esportives catalanes.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
jordi fletxa reus
9 d'agost de 2007, 12.19 h



Sap directe.cat si tv3 oferirà els partits de Catalunya al Mundial de futbol sala? I al campionat americà d'hoquei patins?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 d'agost de 2007, 00.37 h

LA NOSTRA TV3 S'HA INTERESAT EN RETRANSMETRE AQUEST EVENT HISTÒRIC PER AL NOSTRE POBLE.???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Antoni fletxa Barcelona
8 d'agost de 2007, 13.14 h

Espero que la nostre selecció faci un gran paper al Mundial. Per cert, la secretaria catalana de l´esport tindrà algun mèrit en que passin coses com aquestes no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Toni fletxa Igualada
8 d'agost de 2007, 11.43 h

A veure si fem un bon paper, ànims Catalunya! La normalitat és el que fa més mal als colonitzadors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.