directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els trens de Barcelona a Girona no circulen i la xarxa de Rodalies està interrompuda en tres trajectes

La xarxa de rodalies de Renfe i els trens de mitja distància tenen problemes per avaries

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La xarxa de rodalies de Renfe i els trens de mitja distància tenen problemes per avaries en diferents punts, coincidint amb la pluja que ha caigut. Els trens de mitja distància de Barcelona a Girona no circulen i es troben interromputs els trajectes Granollers - Cardedeu, Cerdanyola - Cerdanyola Universitat, on en els dos casos es fa el servei amb autobús. D'altra banda es circula en una única via en el tram Bellvitge-Castelldefels cosa que causa retards en els trens de rodalies de la línia 2 sud. Això fa que el trajecte Barcelona-Aeroport s'hagi de fer en autobús. A més, una avaria afecta la infraestructura de Sants i causa retards en la línia 4.
rodalies catalanes tren ferrocarril avaria
Jornada negra a les rodalies catalanes

Comparteix
   


Etiquetes
Quan plou una mica el nostre país es torna boig. Bé, de fet ha plogut bastant, però no suficient com perquè es produeixin talls a Endesa i perquè el transport públic peti per tot arreu. Un cop més, es posa de manifest el dèficit d'infraestructures que patim.

A causa de la pluja ja tenim nou caos en el servei ferroviari, que ha afectat durant hores diverses línies. Renfe ha informat que a hores d'ara l'única línia que continua tallada és la de l'aeroport, la C-10. El trajecte es fa en autobús perquè el servei entre el Prat i Castelldefels només es pot fer per una via, cosa que provoca retards també en la línia C-2. En la resta de línies afectades els retards són importants.

La circulació de trens a la línia Barcelona-Portbou ha estat restablerta després de quatre hores, i en aquests moments els combois circulen, tot i que fora d'hora i amb molt retard. La pluja ha afectat la catenèria a l'altura de Granollers, i això ha fet que no poguessin circular trens en direcció a Cardedeu. Durant una bona estona el trajecte entre Granollers i Cardedeu s'ha hagut de fer en autobús.

El servei entre Cerdanyola i Cerdanyola-Universitat, a la línia C-7, també s'ha hagut de fer a través d'autobusos fins a les 9 del matí, quan s'ha pogut restablir la circulació ferroviària.

Una avaria a Sants també provoca retards de 20 minuts a la línia C-4, que uneix Sant Vicenç de Calders i Manresa. I la línia que va de Maçanet a l'estació de França de Barcelona, i la que uneix Vic amb Sant Andreu Arenal també estan afectades pels retards.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.