directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 07:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Crits sonors i consignes harmòniques pel #11s2012

És la proposta de la Fàbrica dirigida per Salvador Cardús. Sota el nom "Clams de llibertat" fan una proposta de lletra per cantar a la manifestació de l’Onze de Setembre

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La Fàbrica, el grup de pensament i acció dirigit per Salvador Cardús, després de posar en marxa l'Espolímetre, un comptador de l'espoli fiscal al que ens té sotmesos Espanya, ha preparat una sèrie de "Clams de llibertat", que es proposa ampliar, completar i renovar el repertori de "crits" a les manifestacions sobiranistes i independentistes. En aquesta ocasió, s'ha comptat amb l'assessorament d'experts en musicologia i llengua per tal d'oferir un primer crit, en forma d'antífona o cant alternat -un vers amb resposta col·lectiva-. La proposta l’ofereixen el sociòleg Salvador Cardús, l'etnomusicòleg Jaume Ayats, el músic Marcel Caselles i l'escriptor Màrius Serra.
 
 
 



Comparteix
   

Un músic de luxe posa ritme a la manifestació del  #11s2012
 
El músic Marcel Caselles ha fet els arranjaments, les imatges han estat cedides per vilaweb i han participat una colla de voluntaris que  han posat la veu i la força.
La lletra per a cantar a les manifestacions independentistes diu:


Què vol aquesta tropa?
Un nou estat d'Europa!
Què vol aquesta gent?
Catalunya independent!
Catalunya, llibertat!
 

Marcel Casellas, músic compromès amb la llibertat de Catalunya de fa anys, va formar part del moviment de la Nova Cançó i va propiciar el naixement de diferents formacions de música tradicional i popular, amb un mateix denominador musical comú: el mestissatge i la fusió entre la música moderna i les melodies d'arrel tradicional. La Cobla dels Sons Essencials -nascut d'un encàrrec de l'Auditori de Barcelona ("Sons de la Terra") on presentava en una audició per a escolars els diferents sons de la tradició catalana- la Principal de la Nit, i Estramp Jaç, són alguns dels seus projectes.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Reagrupat fletxa Girona
9 de setembre de 2012, 10.00 h

No han de ser únics. Es poden complementar amb altres COM per exemple, QUÈ VOL AQUESTA GENT ? : CATALUNYA INDEPENDENT I... UN GOVERN
( O PERIODE ) CONSTITUENT... VAGI A CAGAR LA VIA, L'ESPANYOLA AUTONOMIA....I encara al Parlament , SI PROCLAMEU LA INDEPENDÈNCIA TRIAREU L'EXCEL·LÈNCIA DEL POBLE CATALÀ QUE US HO VE A RECOMANAR. I d'altres semblants a gust del consumidor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
8 de setembre de 2012, 09.29 h

Ja la hi cantada a casa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.