directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Las Vegas Sands confirma amb molt poc entusiasme l'elecció de Madrid per construir-hi Eurovegas

Recorda que el procés es troba en una fase molt inicial i pendent "de la resolució dels reptes econòmics dins d'Europa, que jugaran un paper molt important".

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Las Vegas Sands ha confirmat amb poc entusiasme que la Comunitat de Madrid acollirà Eurovegas. La confirmació oficial s'ha produït aquesta matinada a través d'un comunicat, poques hores després de l'anunci del projecte Barcelona World per part de la Generalitat. La companyia de Sheldon Adelson no ha especificat per quins terrenys es decanta i ha assegurat que el projecte es troba en una fase inicial. Las Vegas Sands ha concretat que aportarà entre el 25 i el 35% del capital tot i afegir amb una frase preocupant per Madrid, que estarà pendent de la resolució dels "reptes econòmics dins d'Europa, que jugaran un paper important". La companyia fa un agraïment al Govern de la Generalitat i ha assegurat que l'elecció entre Barcelona i Madrid "no va ser fàcil".
© @ACN

Comparteix
   

Las Vegas Sands tocats per la decisió de la Generalitat del projecte “BarcelonaWolrd”

Las Vegas Sands recorda que el procés es troba en una fase molt inicial i que està pendent "de la resolució dels reptes econòmics dins d'Europa, que jugaran un paper molt important". Amb molta claredat deixa la porta oberta a retirar el projecte.

Las Vegas Sands preferia Barcelona però s’ha quedat amb un pam de nas amb la decisió de la Generalitat de Catalunya

D'altra banda, Las Vegas Sands ha agraït a la Generalitat "el temps i els esforços" que han dedicat al procés de candidatura per acollir Eurovegas. "Hem tingut un gran suport de les dues ciutats i estem molt agraïts per les amistats que hem fet", ha comentat el màxim responsable de la companyia, Shelson Adelson en el comunicat fet públic aquesta matinada de dissabte, hora catalana.

Del govern de la Comunitat de Madrid, Adelson ha destacat que ha estat "un fort defensor" del projecte i ha dit que "valora l'energia que han posat en el procés". "Barcelona és un destí turístic de primer nivell i l'elecció de Madrid davant de Barcelona no ha estat una decisió senzilla", ha afirmat. Adelson també ha expressat el seu "agraïment més profund" al Govern català i als consultors i assessors que han treballat en la candidatura per acollir el macrocomplex.

"Els nord-americans s'equivocaran no portant Eurovegas a Barcelona", lamenta un economista de la UB

El professor d'Economia de la UB, Gonzalo Bernardos, ha lamentat que "els nord-americans s'equivocaran no portant Eurovegas a Barcelona", ja que el perfil dels visitants, el clima i l'atractiu de Barcelona hauria contribuït a l'èxit del projecte. L'expert ha assegurat que "Catalunya i el Govern no han fracassat", sinó que "els nord-americans han demostrat el seu desconeixement d'Europa i l'Estat". En relació a l'arribada de noves inversions, com Barcelona World, Bernardos ha assegurat que "només cal estar atents a les oportunitats i oferir-se. El clúster del turisme a l'àrea de Barcelona quedarà reforçat amb l'arribada d'altres projectes, encara que no siguin Eurovegas".

Segons Bernardos, "seria la segona vegada que els nord-americans cometen un error amb Catalunya", després que, a principis dels anys 90, "van optar per fer EuroDisney a París i els comptes i la cotització del parc d'atraccions mostren que la inversió ha estat un fracàs", entre altres coses "pel mal temps que fa a la zona durant bona part de l'any i perquè no té l'impacte turístic que hagués tingut a Catalunya".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
CLB fletxa Brcelona
10 de setembre de 2012, 13.10 h

Visca!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
10 de setembre de 2012, 12.58 h

#18 Benvolgut , jo soc dels que MAI ha sospirat per tenir aquest malson de l'Eurovegas a Catalunya , i molt menys encara , al preu de destrossar l'únic parc agrari que ens queda al baix Llobregat ,o sigui que no es pot generalitzar dient "Un dia ho volem altre dia no ho volem". Som molts els que no l'hem volgut MAI , però això no vol pas dir que , si mes no a nivell personal , que estigui en contra de la ubicació del monstre a Madrid , no senyor.

D'entrada , l'espectacle per la legalitza... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 de setembre de 2012, 11.31 h

Un dia ho volem altre dia no ho volem, ho trobo tot molt confús.
Dit això penso que tot està molt verd i ja veurem si s'acaba fent alguna cosa, que si es així segurament serà el Barcelona World, al menys els números son molt més realistes, doblar el número de turistes es difícil però portar-hi 12.000.000 del no res es utòpic, però donem-ho per bo, això aproximadament son 250.000 persones per setmana, que s' haurien d'allotjar en 40.000 habitacions, o sigui que o en son menys o haur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
10 de setembre de 2012, 09.50 h

-que faran un paper molt important. No 'jugaran'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
NOVAABC fletxa Igualada
9 de setembre de 2012, 15.05 h

SPAIN... yo estoy inmensamente feliz por la noticia... ni uvas verdes ni quesos... aunque creo que el negocio solo era viable en Barcelona, eso precisamente me angustiaba porque creia que al final nos lo tendriamos que comer, por suerte los americanos han demostrado su capacidad de analisis y han decidido por Madrid.... o no piensan hacerlo y el beneficio lo sacaran de las ayudas publicas y concesiones, o acabaran como el Warner o Eurodisney (cagandola) peor a mi ya me va bien ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
J fletxa Vilajuïga
9 de setembre de 2012, 13.09 h

UNA MICA DE SENTIT COMU
Tan Eurovegas com "Barcelona World" son 2 timos que acabaran com el rosari de l'aurora.
Eurovegas demana que li financiis l'invent, es a dir que posis tu el diner i assumeixis tu els riscos.
Exactament el mateix passa amb Barcelona World amb l'agravant del personatge valencia que s'ha distingit per ensorrar tot el que ha tocat.
Es un nou dela Rosa.
Una mes, no hi ha mercat turistic suficient a Europa ni per Eurovegas ni per Barcelona Word, i molt menys per les dues andro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
9 de setembre de 2012, 11.16 h

#11 Ecce stultus, qui plus habet appretiationem in generatiua membrorum qui intelligentia. Careca egregieque quod una duarum rerum


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
9 de setembre de 2012, 08.52 h

#8 Ah si?, dijo el el cuervo orgulloso, dejando caer el queso.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
9 de setembre de 2012, 08.49 h

Que no estava tan content aquest mangant, dic, magnat, tant amb Madrid com a Barcelona. Ja! Les va posar en competència per apretar més a CAT. Doncs el game is over! Madrid t'agradi o no. A pitis hi ha una estació en mitj del desert que t'espera! Les males llengues diuen que la va fer posar la Manola Aguirre després de comprar els terrenys. Eren temps que de Madrid al cielo. Doncs ara, toma infierno.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
8 de setembre de 2012, 22.46 h

#10



Asi lo hare,
castrati


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.