directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch a l’escola d’estiu del Sinn Fein: ‘Donar la veu a la gent va ser la clau per començar el procés d’autodeterminació’

ERC demana al Sinn Fein que presenti iniciatives en favor de l'autodeterminació de Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El diputat d'ERC Alfred Bosch ha demanat aquest divendres al Sinn Fein que presenti iniciatives en favor de l'autodeterminació de Catalunya, una proposta que segons ha afirmat ha estat ben rebuda per part dels membres del partit. El portaveu republicà ha participat a Báile Bhúirne al comptat de Cork en l'escola d'estiu del Sinn Fein per explicar les consultes per la independència de Catalunya. Durant la seva intervenció, Bosch ha explicat que "el procés de participació popular de les consultes ha estat clau per a fer visible allò que semblava impossible i per a recalcar el bagatge democràtic d'aquells que busquen l'autodeterminació".
Bosch a l'escola d'estiu del Sinn Feinn
Bosch a l'escola d'estiu del Sinn Feinn

Comparteix
   

Bosch ha explicat que l'èxit de la consulta de Barcelona va ser "donar la veu a la gent, per començar el procés d'autodeterminació".

D'altra banda, ha insistit que aquest 11 de Setembre "serà observat arreu del món, entre altres llocs Irlanda, per tot el que suposarà d'impuls a les llibertats socials catalanes".

Bosch ha afirmat que aquest "és el primer any que la Diada Nacional de Catalunya es commemora d'una manera coordinada sota el paraigües de l'ANC", una entitat transversal i nascuda de la societat civil després de la mobilització ciutadana que es va crear per celebrar les consultes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
9 de setembre de 2012, 10.17 h


NO, XIRINACS NO!!
No vas fer ben fet anar-t´en d´aquella manera, aquests BORREGOS que els mitjans de comunicació van ABORREGAR ara han vist la llum i han despertat!! REHOSTIA com ho estan fent, a tú i a mí, ens estan donant un bany en SABIDURIA i SACRIFICI que si NO HO ESTES VEIENT NO M´HO CREURIA!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.