directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 18 de juny de 2024 23:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Uriel Bertran fa una crida a rebre Duran pacíficament amb crits d'independència #11s2012

SI acusa Duran de "provocador" i de voler "rebentar" la manifestació amb coordinació amb Sáenz de Santamaría

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha acusat el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, de "provocador" i de voler "rebentar" la manifestació de la Diada amb la seva assistència. En declaracions a l'ACN, ha opinat que Duran busca que l'insultin i l'intentin agredir i després poder-se presentar l'endemà com una "víctima" i desviar l'atenció d'una manifestació independentista. És més, ha augurat que el líder d'UDC està coordinat amb el govern del PP, i per això el mateix dia que ell anuncia que anirà la manifestació, la vicepresidenta espanyola alerta que les manifestacions "les carrega el diable". Per això, Bertran ha cridat a rebre Duran pacíficament amb crits d'independència.
lópez tena, uriel bertran
Comparteix
   

Sobretot, no caure en provocacions

Bertran ha subratllat que el canvi d'opinió de Duran sobre la manifestació respon a una estratègia del líder d'UDC per tal de desacreditar la marxa. Veient la "força social incommensurable" que ha agafat la convocatòria, segons l'independentista, "l'espanyolisme encapçalat per Duran s'ha espantat". La resposta és voler participar en aquesta convocatòria només amb l'objectiu de "rebentar-la", per poder-se presentar l'endemà com una víctima que ha rebut insults i agressions per part dels manifestants i desviar així l'atenció d'una manifestació "netament independentista".

"Aquest gest és una provocació en tota regla amb la voluntat de rebentar la manifestació. No deixem que se surti amb la seva", ha reclamat Bertran, que ha fet una crida perquè els manifestants rebin Duran amb crits d'independència i de forma pacífica, perquè "hagi d'abaixar el cap i reconegui" l'èxit de la manifestació. "No caiem en la provocació i no permetem que pugui presentar-se com la víctima de l'independentisme", ha demanat.

És més, Bertran ha opinat que aquest anunci de Duran està clarament "coordinat" amb el govern espanyol. Al seu parer, no és casualitat que el mateix dia que anuncia que participarà en la manifestació, la vicepresidenta de l'executiu central, Soraya Sáenz de Santamaría, alerta que aquestes marxes les "carrega el diable".

"Duran està al servei de l'espanyolisme i dels pactes CiU-PP, i no els interessa de cap manera que aquesta manifestació agafi la força social que està agafant", ha constatat.

Davant d'aquesta estratègia de CiU-PP, ha continuat, ha demanat "no donar cap excusa a l'espanyolisme" de Duran i de Sáenz de Santamaría per desviar el focs d'atenció de la manifestació.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
jordibcn fletxa Barcelona
10 de setembre de 2012, 20.06 h

#22 Home, és la diferència entre que algú l´hi digui calb a que algú l´hi digui cap rapat ( en el sentit figurat) , i pasen els comentaris i la prova no apareix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
10 de setembre de 2012, 18.55 h

Els comentaristes que us passeu el dia criticant Duran, quan ho fa SI, us poseu al costat de l'espanyolista de la Franja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
CAT fletxa bcn
9 de setembre de 2012, 23.33 h

Com més coses llegeixo més clar tinc que SI són una colla de pijos malcriats i covards que pretenent ser terribles no passen de ser terriblement patètics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
9 de setembre de 2012, 22.53 h

Aquestes maquinacions que atribueix Uriel Bertan a Duran i Lleida sorprenen.Tot i que soc independentista des de fa trenta anys no puc entendre aquests raonaments tan enrevesats en contra d'en Duran, que evidentment cau, ens cau antipàtic als independentistes.Però d'ací a donar per veritables les acusacions que li llança dona la impressió de que en Uriel frega el deliri.
JO NO PUC ACUSAR CALUMNIAR NINGÚ BASSANT-ME EN UNA FÒBIA.NO HI TINC CAP DRET!.NINGÚ EN TÉ DE DRET A FER AIXÒ.
Salut... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Isabel fletxa Bcn
9 de setembre de 2012, 19.37 h

El protagonisme de la mani no la tenen els polítics i no saben que fer per cridar l'atenció.Pasem d'ells com han fet ells amb nosaltres i demostrem que si volen alguna cosa que ho demostrin treballant, la resta no compta, estem farts dels seus protagonismes.
La mani ha de ser una festa del poble català i els polítics ni un gram de protagonisme ni insults ni cas, que ja els tenim a tots calats.No perdem els temps amb ells que és el que volen.
Que ens veguin units i convençuts i ja veureu c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
lluigi fletxa Barna
9 de setembre de 2012, 19.01 h

Diuen no caure en provocacions i proposen xiular a Duran ¡¡¡ No es aixó una provocació als seus seguidors ¡¡¡ Duran ja ha rectifica't al veura la volada de la manifestació ¡¡ No tenim prous enemics externs per crear-nos d'interns ??? Quan siguem independents ja el posare'm a parir, ara no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
jordibcn fletxa Barcelona
9 de setembre de 2012, 12.19 h

#13 J R dius " uns ingressos que va deixar de percebre just abans de crear un corrent crític " no això no és així , i t´ho dic com a militant d´ERC que sóc , el corrent crític Esquerra Independentista i el seu càrrec de diputat sempre van anar junts , suposo que tu et deus referir a quan deixa ERC per fundar el SI , casualment després de saber el lloc que ocuparia a les llistes ara jo a diferència altres no vull treure conclussions sense tenir-ne les proves i no en tinc cap, ni t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jordi fletxa Sant quirze del valles
9 de setembre de 2012, 10.50 h

Os imagineu anar a una manifestacio de Falange amb l'argument de defensar La llibbertat d'expresio?
Dons es mes o menys el que volen fer els de unio.........acudir a una manifestacio independentista dient que i ha gent que i va per altres causes es intentsr falsejar la realitat. Es clar que tambe estem indignats pels atacs racistes de la derechona, que estem fins els collons del ninguneig en infraestructures I PER AIXO VOLEM LA INDEPENDENCIA COM A SOLUCIO GLOBAL PER AL NOSTRE POBLE.
No caiguem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
J R fletxa Pla d'Urgell
9 de setembre de 2012, 10.42 h

#4 En lloc de perdre el temps dient tantes rucades podries fer un curset i aprendre a escriure el català correctament. Potser així algú es creuria que t'estimes Catalunya, la seva cultura i la seva llengua!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
J R fletxa Pla d'Urgell
9 de setembre de 2012, 10.36 h

#3 M'encanta l''estil de SI, sovint basat en l'insult i sempre, sempre, apropiant-se de les idees i iniciatives dels altrers, com el "no vull pagar" i ara l'11s2012". Recordeu, senyors, que fa 4 dies un dels vostres líders tenia un càrrec a ERC -justament en l'época que va perdre les sigles RC- i uns ingressos que va deixar de percebre just abans de crear un corrent crític i l'altre, ell que vol rebentar espanya des de dins concedint entrevistes a Intereconomia i a Tele5, li anava prou bé ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.