directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catalunya viu la manifestació independentista més important de la història

Dos milions de catalans participen a la manifestació “Catalunya nou estat d’Europa”, les imatges aèries mostren que dobla la xifra del 10J

Comentaris 56  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, s'ha mostrat satisfeta per l'"extraordinària" resposta dels catalans a la crida feta per la seva organització. Segons ha dit en els moments previs a l'inici de la marxa, aquesta quedarà a la memòria com "la manifestació més important de la nostra història". I ha afegit que així ho veurà Catalunya i també el món. Forcadell ha declarat que l'èxit de la manifestació apropa Catalunya a la independència. Per la seva banda, el president de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, ha destacat que l'èxit de la convocatòria facilita el procés per arribar a la convocatòria d'un referèndum per la independència.
© @marcpuigperez


© @marcpuigperez


© @marcpuigperez


© @marcpuigperez

Comparteix
   


Etiquetes
Col·lapse només començar

La manifestació de la Diada ha començat a avançar poc abans de les sis de la tarda d'aquest Onze de Setembre a l'encreuament entre els carrers Casp i Pau Claris amb el lema "Catalunya, nou estat d'Europa". La marxa s'ha iniciat amb el passeig de Gràcia i els carrers adjacents plens de gom a gom. Riuades de gent inunden els carrers del centre de la capital catalana amb proclames a favor de la independència des del voltant de dos quarts de cinc de la tarda, una hora i mitja abans de l'hora prevista. Protecció Civil recomana deixar lliure la Via Laietana per tal que la marxa pugui avançar, ja que minuts abans de l'inici de la manifestació ja estava plena de gent.

Sis membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i sis més de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han hagut d’abandonat la capçalera de la manifestació per anar cap al Parlament. És una decisió que s'ha pres davant de la impossibilitat que la marxa pugui seguir el seu recorregut per la gran afluència de ciutadans. De fet, la capçalera només ha pogut avançar uns metres des de Pau Claris amb Casp i ha quedat aturada, ja que la Via Laietana, per on havia de baixar, està plena de gom a gom. Això ha provocat que s'hagi decidit que un grup de dotze persones de l'ANC i de l'AMI marxin de la capçalera per anar cap al Parlament, on han de ser rebuts per la presidenta de la cambra, Núria de Gispert.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#56
12 de setembre de 2012, 23.48 h

ORIOL MORAGUES I MAS ES EL SPANAIR


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Jordi fletxa CATALOOTGER
12 de setembre de 2012, 21.07 h

#46 Xerra,xerra,mezzosoprano però enlloc has deixat cap link,però de veritat creus que el que dius tu té cap valor?ets l'entretiment i prou,és facilissim desmontar-te,quasi fa pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
KPLL fletxa Barcelona
12 de setembre de 2012, 19.39 h

#47 Si que tenen un pacte amb Espanya, i no sé si saps, que desde que hi ha el govern PSV-PP, Euskadi té dèficit, i ara el govern espanyol, els hi està donant diners d'amagat, disfrazat de devolució d'impostos. Es a dir que a sobre Catalunya també està financiant als vascos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
12 de setembre de 2012, 19.19 h

#52 Dius "castrati", "asco", però si deus ser el "CATALUÑA ES SPANAIR" de GERONA, que t'has canviat el nom???, "valiente, que eres un valiente!!!", si amb el savi que et penses que ets, per no tenir, no deus tenir ni amics que pensen com tu!!!, al teu cervell només hi ha odi i visceralitat, planyo als que deus tenir al costat teu (si es que et queda algú), deus ser un amargat que sempre sap de tot i vol tenir, peti qui peti, la raó, segur que no m'equivoco de gaire.

Ves a pastar fang!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Oriol Moragues i Mas fletxa Montreux (SUIZA)
12 de setembre de 2012, 18.32 h

Del 11s2012 me he quedado con dos cosas : 1)la frase de Mónica Terribas en el Parque de la Ciudadela sobre lo imbéciles que han sido (algunos) los catalanes los últimos 500 años y la declaración del portavoz de la Comisión Europea Olivier Bailly
sobre una posible independencia de Cataluña y su INMEDIATA salida de la UE y posterior inicio del proceso de solicitud de entrada, que entre otros, requisitos, precisaría de la aprobación (sin veto) de TODOS los miembros actuales, entre ellos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Isabel fletxa Santa Eulàlia
12 de setembre de 2012, 18.08 h

Si un casament normalet, trigues mesos en oreganitzar, imaginet una independencia, no es d'avui per demà....poc a poc ho aconseguirem.
Quan es fa una obra important, tot comença per posar la primera pedra, doncs nosaltres ja la varem posar ahí 11-9-2012, per cert amb una manifestació magnificament portada a terma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Almogàver fletxa Montgat
12 de setembre de 2012, 17.54 h

#42 Doncs avui la Comissió Europea ja ha desmentit les declaracions aquestes... http://www.vilaweb.cat/noticia/4039815/20120912/comissio-europea-desmenteix-declaracions-dahir-consequencies-independencia.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
maria jesus fletxa la Garriga
12 de setembre de 2012, 17.47 h

#10 Bet ningú t'ha mentit. "Catalunya nou estat d'Europa" no es el mateix que "Catalunya nou estat de la Unió Europea" amb aquesta opció si que et mentirien pero aixó no s'ha dit enlloc. Suïssa es un estat d'Europa i no ho es de la Unió Europea.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
12 de setembre de 2012, 17.39 h

ESPANYA NO ÉS EUROPA, NO HO HA ESTAT MAI. JO NO ESPERO RES, NI D'ESPANYA NI DE FORA D'ESPANYA.
PER TANT, MÉS VAL PLEGAR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
12 de setembre de 2012, 17.28 h

COM ÉS QUE EUSKADI NO ÉS MANIFESTEN COM AQUI? TENEN UN PACTE AMB ESPANYA? ???????????????


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.