directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas: "La voluntat del poble està per sobre les lleis i la constitució"

El president Mas ha demanat als seus militants que es preparin "per fer front a tots els obstacles i a aquestes dificultats que hi seran i que no ens han d'espantar ni atabalar".

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Vilanova i la Geltrú (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha cridat les bases de CDC a preparar-se per a un procés molt dur, "molt complicat" i amb molts obstacles. Durant la inauguració de l'escola d'estiu convergent, Mas ha subratllat que CDC i CiU seran formacions claus a partir d'ara. Això sí, Mas ha advertit que, per plantejar aquest nou horitzó per a Catalunya, cal que hi hagi "grans possibilitats d'èxit", i això requereix parlar de forma responsable i no simplement amb "discursos abrandats". També ha aprofitat per replicar a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que la veu del poble i els seus vots també s'han de tenir en compte al marge de la Constitució.
© @ACN


© @ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El president de Convergència Democràtica de Catalunya ha demanat als seus militants que es preparin "per fer front a tots els obstacles i a aquestes dificultats que hi seran i que no ens han d'espantar ni atabalar".

A més, els ha animat a fer-ho "com el dia de la Diada" i sense perdre "l'estil del país": "en un sentit positiu", "sense insultar ningú", "amb l'esperit obert" i "sense ofendre ningú". Mas ha afegit que "és important aquesta manera de fer", amb les mobilitzacions i les expressions, "perquè la gent digui que aquest poble és pacífic, democràtic i que val la pena per la qualitat de les seves actituds".

Per a Mas és important no perdre el tarannà amb el que s'han dut a terme els últims esdeveniments "perquè ens provocaran contínuament, ens posaran pells de plàtan al camí, ens voldran fer relliscar, ens estiraran de la llengua...".

Ho ha dit fent referència a les declaracions de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, a qui l'ha replicat que "les lleis, el poble, la voluntat, la veu, la democràcia i els vots" tenen molta importància i s'han de tenir present.

L'eufòria dels militants assistents a la conferència inaugural de l'Escola d'Estiu de CDC a Vilanova i la Geltrú ha provocat contínues ovacions cap al seu líder que ha conclòs el discurs amb un to emotiu: "Una cosa molt important, i que tothom ha d'entendre i que va per sobre de les lleis, les constitucions, les normes i fins i tot els parlaments i per descomptat dels partits, el que no es pot fer és apagar la flama que escalfa el cor de les persones".

"A Catalunya hi ha una flama encesa i el que no farem, sinó a l'inrevés, i espero que no faci ningú, és apagar la flama que escalfa el cor d'aquest país", ha estat la última frase del president de CDC.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
moregons fletxa Tarragona
17 de setembre de 2012, 00.18 h

Convergents Independentistes obligueu al President a dir la paraule Independencia, prou de divagacions i de flames i esperanzas, etc etc, les bases al tenen que obligar a parlar al Parlament de Independencia sinó ans fallará, dons esta masa compremes an els poders , al meu pré es que en lloc de Referendum ans convé primer eleccons anticipadas, despres de haver vist el comportament de tote la cúpula de ciu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Víctor fletxa Sant Esteve Sesrovires
16 de setembre de 2012, 16.32 h

La clau és la societat catalana. En cap cas poden fer amb el Mas com en la transició que és va amagar la voluntat de la societat que va impulsar el canvi per donar-li protagonisme al Rei. En Mas ha de ser la veu del poble, ni més ni menys !!! No acaba de donar el pas i si no ho fa, s'ho trobarà. Fixeu-vos en el següent paràgraf (També s'ha tenir en compte que és La Vanguardia i amb aquests juguem fora de casa) "Fuentes del entorno del president Mas consultades por La Vanguardia precis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
atlasac fletxa Vila-real
16 de setembre de 2012, 10.48 h

Si senyor aquesta deu d´èsser la realitat, però també tenim NECESSITAT que els LIDERS POLITIS NO ABORREGUEN A LA GENT que els ciutadans tinguin capacitat de pensar per si sols....com han fet la MAJORIA en aquesta famosa MANIFESTACIO....vosté MOLT IL-LUSTRE PRESIDENT està demostran que té facultats per SER PRESIDENT DE TOS ELS CATALANS de dretes dels centre i d´esquerres....ara també deu de saber que tenim un fum de TIRANS INVASORS I MOLTS DESGRACIATS BOTIFLERS que deurà de donar-los ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
16 de setembre de 2012, 09.59 h

Menos baladear y de frente al objetivo Mas un puñetazo encima la mesa de una puñetera vez, no pierdas ni nos hagas perder más el tiempo, nunca lo has tenido como ahora.
Pujol fué la PUTA RAMONETA 23 años perdidos.
El tripartito más de lo mismo 7 años perdidos.
Que nos undimos cada dia mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
15 de setembre de 2012, 21.49 h

#10

hOMBRE, CON TANTOS CERDOS ES LO QUE HAY . . . . ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
moregons fletxa Tarragona
15 de setembre de 2012, 21.06 h

Sr. Arturo Mas, recuerdo perfectamente la visita sorpresa que tuvo con Zapatero para recortarnos el Estatut esta actitud suya fué una traición a Catalunya, Zapatero le prometió la presidencia Catalana a cambio der sacar algunas páginas del Estatut, cosa que Vd. aceptó. Ahora despues de haber estado ocultado en su despacho, mandando a su señora a la manifestación, y luego criticando la asistencia de un cadaver politico como es Duran i Lleida. a dicha manifestación le decimos. Como se atr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
NOVAABC fletxa Igualada
15 de setembre de 2012, 20.04 h

#16 la verdad es que yo tambien estoy impresionado por las palabras del Mas!!!
Creo que se han subido al carro a ultima hora cuando han visto que tenia una fuerza imparable, seguramente con la intencion de "reconducirlo", pero su fuerza los empuja hacia delante a trompicones obligandoles a actuaciones "radicales" que les deben sorpender hasta a ellos!!! ha tenido que salir Pujol a pedir tranquilidad y el Duran tubo que ir en silla de ruedas!
Lo que temo es que cuando el gobierno dice que usara ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
15 de setembre de 2012, 18.46 h

De què recony parlen els castellanistes de Madrid? d'una Constitusiong que es va votar sota el xantatge de tot l'EXÈRCIT FRANQUISTA a les casernes, tota la POLICIA FRANQUISTA a les comissaries, tots el JUTGES FRANQUISTES als tribunals i tots els FUNCIONARIS FRANQUISTES a oficines i despatxos? això consideren democràtic els IMPERIALISTES CASTELLANS???!!! Apa, apa, no ens preneu el pèl, que els catalans no som pas tan RUCS ocm vosaltres, castellans franquistes, que teniu una MONARQUIS IMPOS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Àngel fletxa Barcelona
15 de setembre de 2012, 13.26 h

No he votat mai a CiU, però he de reconeixer que ara em sento orgullos de les paraules i l'actitud del President Mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(REPÚBLICA CATALANA)
15 de setembre de 2012, 12.19 h

Efectivament! Les lleis son per servir a les persones i no pas les persones per servir la llei! Per mes espanyoles que siguin! Ara vindran els anticatalanistes i ens diran que la seva "constitución" esta pel damunt de Déu! Com si la seva constitución, de l'any 1978, l'hagués votat molta gent!

Els que tenien 21 anys la pogueren votar i ara tenen 57!
Els que tenien 37 ara en tenen 73!
Els que en tenien 73, en tindrien 109! (pocs en deuen quedar!)
Quants l'any 1978 varen votar "SI" i quants m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.