directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els Catarres més ballables i festius fan embogir la Plaça Major de Vic

La "Gira Bandarra 2012" posarà el punt final el proper més d'octubre al País Valencià

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Vic (ACN).- Desenes de persones no s'han volgut perdre un dels concerts més esperats pel gran públic que assisteix al Mercat de Música Viva de Vic. Els Catarres han iniciat aquest divendres la programació en el mític escenari situat a la Plaça Major Vic. El grup arriba després d'una gira estiuenca que ha tingut molt bona acollida entre el públic, segons ha explicat una de les integrants, Roser Cruells. Els músics han ofert la cara més ballable, festiva i potent dels Catarres i han prescindit, volgudament, de les cançons més lentes. Els Catarres acabaran la 'Gira Bandarra 2012' al País Valencià el proper mes d'octubre i després desapareixeran de l'escena per preparar el nou disc que s'estrenarà durant la primavera


© @ACN

Comparteix
   

La Roser dels Catarres ha explicat que el grup està molt content de com s'ha desenvolupat la "Gira Bandarra 2012". A més, ha valorat molt positivament l'aposta del grup per innovar i ampliar la banda amb tres nous músics. El resultat ha estat un tipus de concerts "molt més dinàmics", "festius" i "potents" que han desembocat en un directe "molt més ballable que l'any passat", quan només érem tres músics a l'escenari.

El concert ha durat 45 minuts i el grup ha optat per fer una selecció dels temes més festius on no hi ha faltat la famosíssima 'Jennifer'. Segons la Roser, una de les idees que els han portat a participar al festival, a banda de poder arribar al gran públic, és promocionar-se davant de professionals d'arreu que aquests dies es troben al Mercat de Música Viva de Vic. L'objectiu és per poder tocar fora de Catalunya, "a l'Estat espanyol, França o Anglaterra". Un altre dels integrants del grup, en Jan Riera, ha puntualitzat que, "de fet. ja han sortit algunes coses i per això volem que els promotors vegin la nostra vessant més festiva i fer-ho servir d'aparador".

Tant el Jan com la Roser recorden com des dels 8 o 9 anys participen com a públic del MMVV. "Sempre que passo per la Plaça Major tinc la sensació que des de l'escenari, la gent s'ha de veure molt petita", "i avui que jo estaré allà dalt, estic molt nerviosa". Amb tot, però, Els Catarres en tenen moltes ganes i se senten "orgullosos i afortunats" que els hagin proposat tocar en aquest escenari. De fet, afegeix la Roser, "si fa un any enrere ens haguessin dit que avui estaríem tocant aquí, no ens ho haguéssim cregut".

Els Catarres són conscients que les coses els han anat prou bé, tot i la crisi que pateix el sector musical. Per promocionar les seves cançons entre el públic, els d'Aiguafreda van optar per regalar-les a través de la xarxa. "Regalar la teva música per internet, a través d'una plataforma gratuïta de promoció com és la xarxa, és molt fàcil", apunta Riera. Amb tot, però, també afegeix que "les discogràfiques i els distribuïdors també són necessaris" ja que, segons confessa, el grup s'ha adonat que al públic "li fa gràcia tenir el CD entre les mans". Tot i això, "nosaltres seguirem apostant per la música lliure i continuarem amb aquesta dinàmica amb els projectes futurs", ha afegit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
16 de setembre de 2012, 10.16 h

Perdó. Estava rebotat per tot el que passa. Ho retiro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de setembre de 2012, 20.03 h

NI CATARRES NI HÒTIES: LLEGUIU ELS ASSAIGS DE MICHEL DE MONTAIGNE I, II, I III. COLLONS ...!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.