directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 11:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras a Navarro:"no cal que sigui independentista, sinó demòcrata"

El president d'ERC afirma que el PSOE "històricament no ha fet cap pas cap al federalisme, com li reclama el PSC", i demana a Pere Navarro que "entre tots posem data a la democràcia"

Comentaris 45  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 24 vots )
carregant Carregant

Vic (ACN).- El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha replicat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que "no ha de patir si no és independentista", ja que "nosaltres no li demanem que ho sigui, sinó que sigui demòcrata i accepti que els ciutadans de Catalunya tenen dret a decidir el futur del seu país".  En aquest sentit Junqueras ha reclamat a Navarro que conjuntament amb la societat ctalana "posem data a la democràcia". D'aquesta manera, Junqueras ha respost al clam 'No som independentistes. No a la independència', proclamat aquest diumenge per Navarro a la Festa de la Rosa, després de demanar a Rubalcaba que promogui un model federalista. Respecte aquest fet, Junqueras ha manifestat que el PSOE "mai a la història ha fet cap pas en el camí del federalisme" i, per tant, "no esperem res del PSOE ni tampoc de Rubalcaba



Comparteix
   


Etiquetes
Posar data a la democràcia
 
En declaracions després de la reunió extraordinària de la Permanent Nacional d'ERC que s'ha celebrat aquest dilluns a Vic, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha volgut respondre a la proclama feta aquest diumenge pel primer secretari del PSC en què anunciava que el PSC "no és independentista", assegurant-li que "no ha de patir, perquè no li demanem que sigui independentista, sinó que sigui demòcrata i accepti que els ciutadans de Catalunya tenim dret a decidir el nostre futur". En aquest sentit, Junqueras ha demanat a Navarro que "posi data a la democràcia" i que "entre tots ens comprometem a donar l'opció als ciutadans de fer sentir la seva veu".

No esperem res del PSOE ni de Rubalcaba
 
A més, el president d'ERC ha denunciat que el PSOE, al llarg de la història, "no ha fet mai cap pas en el camí cap al federalisme, com ara li reclama el primer secretari del PSC". Per tant, ha dit Junqueras, "no esperem res del PSOE ni tampoc de Rubalcaba". Aquest diumenge, amb motiu de la festa de la Rosa, el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, va avisar que si Mas cerca "trencar" amb Espanya "tindrà els socialistes en contra". "En el millor dels casos dirà que no i en el pitjor marejarà la perdiu"

Parlar amb l’estat no serveix de res

Respecte a la reunió entre Mas i Rajoy convocada per aquest dijous a la Moncloa, Junqueras ha manifestat que "parlar amb l'Estat no serveix de res, perquè així ens ho ha ensenyat la història, ja que sempre incompleix els seus compromisos". A més, el president d'ERC ha afirmat que Rajoy "en el millor dels casos ens dirà directament que no i, en el pitjor, marejarà la perdiu i ens farà perdre el temps".

Per això, Junqueras ha recomanat a Mas que "no perdi el temps parlant amb l'estat espanyol" i ha assegurat que "on ha d'anar a dialogar el president és dins del propi país". Junqueras ha manifestat que "la principal fortalesa que té el país són els seus ciutadans i, si aquesta és la nostra força, hem de donar veu als ciutadans de Catalunya".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#45
Jquim fletxa Igualada
19 de setembre de 2012, 08.33 h

#40
Només????????? 14.800 milions d´euros et semblem poc?'????


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
19 de setembre de 2012, 02.47 h

La meva filla , dona i algun que altra amic en diuen , per qué no te ficas ala politica te agrada molt sabes de que ban muchas coses , te agrada coneixes tots els partits i politics . JO els contesto ja me agradaria pero sense estudis ni preparació no este que anar afer el ridicul . Aixo ja hufan alguns Politics que ban per Europa sense sapiguer res de INGLES , Aixo es ser molt tonto i tindra pocs estudis per ser politic . Per ser politic sa de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
19 de setembre de 2012, 02.28 h

Ara dire una veritat i agradi ho no hu es E.R.C. , Te que fer com fam als del P.P. , Tan a MADRID com a Catalunya deixarce de tonterias i anar per aconseguir guanyar vots per el partit ja . Per aixo a de fer com els ATACA de frente dir algo els molesti ataca las seves politicas sempre tan Anti Socials he pero no nomes ataca al P.P. Tambe els seus Amics amb qui tenen un gran PACTA als de C.I.U. .. si no fa aixo sera sempr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
19 de setembre de 2012, 02.14 h

En la vida pero encara molt més en politica , si vols destacar si vols Guanyar als altres no podras ana de devil de volguer sempre en bones intencions si no els altres se aprofiten Sa de ataca a tots sense pietat ni compació dir lo que fam malament critica las seves politicas i devilitats Atacarlos per alla un els poguis fer més mal i aixo no huesta fem encara E.R.C. Si aspira a Guanyar VOTS al Parlament val més baixi per feina he CRITI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
KPLL fletxa Barcelona
19 de setembre de 2012, 00.29 h

#33 Si senyor, ara ho has dit. La majoría de la emigració d'aquests països era catalana i és la que va industrialitzar-los, els Bacardí, els Partagàs, els Güell, etc. en canvi els espanyols, sols sabien mal governar i expoliar als nadius i als catalans. Vaja com sempre. Així han acabat totes les colonies, indpenditzant-se només faltem nosaltres i no trigarem, el temps de que et prenguis un "carajillo" i que no et faci mal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Carlos Guimarães fletxa Pineda de Mar
18 de setembre de 2012, 17.58 h

#38 Et recomano les dades del ministeri de finances: http://www.meh.es/Documentacion/Publico/GabineteMinistro/Varios/BalanzasFiscalesCCAA.pdf ... Quadro nº 5, pág. 17. Vale, al 2005 van ser nomès 14.800 millons de euros!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
18 de setembre de 2012, 17.12 h

#30

Di lo que quieras pero lo que esta escrito en el libro escrito esta. Tu debes ser de aquellos que creen que Colon era catalan, y que la corona catalano aragonesa existio, etc. etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 26
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
18 de setembre de 2012, 17.10 h

#37

¿Pero hay alguien que se cree esa mentira de los 16.000 millons de Euros?

Cada dia nace un tonto . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Carlos Guimarães fletxa Pineda de Mar
18 de setembre de 2012, 16.45 h

#23 No t'adones que aixó pasa per que ens roban cada any 16.000 millons de euros?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
18 de setembre de 2012, 15.45 h

Pere Navarro , sempre fara allo ques diu OBEDIENCIA CIEGA AL MANDO El nomes obedece ordenes de MADRID del P.S.O.E. , el seua Amo i sr RUBALCABA , Mai i repateixo MAI Algu que mandi al P.S.C. Votara per la INDEPENDENCIA DE CATALUNYA VOTARAN CONTRA ELLA Junqueras me defrauda molt pensaba ere més Intelijente Te molta barriga y poca cabeza esta perden el Temps amb els Socialistes he Tambe es de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.