directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

SI veu un error la convocatòria d'eleccions anticipades i insta Mas a crear un govern de concentració sobiranista

Alfons López Tena considera una "humiliació" el tracte que ha donat Rajoy al president de la Generalitat

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- Els tres diputats de SI han comparegut al Parlament per valorar els resultats de la reunió entre Artur Mas i Mariano Rajoy a La Moncloa. En nom dels tres, Alfons López Tena ha titllat d'"humiliació" el tracte que ha donat el president espanyol al català. Sobre la possibilitat de que es convoquin eleccions anticipades, ha declarat que ho considera "un error" i una "frivolitat". El diputat independentista ha declarat que ja existeix una majoria sobiranista al Parlament i, per tant, no calen uns comicis per fer-la evident. Així, la millor solució, segons SI, seria que Mas creés un govern de concentració format pels partits que van donar suport a la manifestació de la Diada a favor de la independència.

Comparteix
   





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
21 de setembre de 2012, 14.37 h

Respecta a la Rebuda que ba tindra Artur Mas ala Plaça Sant Jaume , per els del seu Partit despres quel fesin fora de LA MONCLOA Com el sabia passaria he A FRANCO el Dictador Els Seus tambe el rebian igual he i sel criticaba molt no vui dir res més respecta aquesta rebuda UNA Obre de teatre ben preparada com li preparaban al DICTADOR .. Tot aixo a Artur Mas liba de Conya es parli nomes de INDEPENDENCIA Paraula que no dira mai Artur ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
21 de setembre de 2012, 14.27 h

8 ) Pere estic de acord en molt que dius , faix una pregunta ¿ Teniu POR els del SI a unes noves Eleccions Catalanes ? Donen aquesta sensació he , unaltra cossa he , ¿ Quins Partits Politics serien els del Govern de Concentració ? Diu els que ban anar ala Manifestació Recordaria els del SI , si els perden la memoria molt depressa jo no Aquesta manifestació dela Diada 11 DE SETEMBRE . Tambe hiban anar molts Socialistes i els els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
21 de setembre de 2012, 13.24 h

Be, de moment encara no s'han convocat eleccions per part de qui es l'únic que pot fer.ho. I encara i pot haver.hi sorpreses, per sota ma den MAS i la seva federació, fins avui UNIONISTA. Petita política partidista es la que està fent SI., per altra banda, cosa a la que ja hi estem acostumats. Una decepció darrera d'altra per part d'aquests senyors de SI per aglutinar a la majoria social independentista. No entenc com el senyor Estrubell pot anar al costat de dos impresentables com López... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Noemí fletxa SBD
21 de setembre de 2012, 13.06 h

Mas va sempre contra la lògica.
Ara s'ha de Proclamar la Independència i després, un cop alliberats d'espanya, es poden fer eleccions per confirmar resultats i signar una NOVA constitució Catalana.
Res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ll.B fletxa Granollers
21 de setembre de 2012, 12.38 h

Primer cal passar per a les urnes havent portat al programa el dret a decidir, i la voluntat de ser conseqüent amb les votacions, per part de tots els partits que així ho volguin. D'aquesta forma si les eleccions al Parlament confirmen una majoria ampla per la independència no hi ha cap dubte que ens hem de posar a l'empar d'europa i convocar el referendum. I a esperar quina decissió pren Espanya abans o després del mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Xavier fletxa Mataró
21 de setembre de 2012, 12.18 h

#5 Sí, molt bonic, però si us quedeu fora haureu pres un grapat de vots i per tant d'escons a la representació de l'independentisme al parlament. I si en treieu 3 o 4, a la pràctica també, perquè la divisió de l'independentisme desvia vots cap a CiU, i ciu no és un partit independentista segur. Penseu-vos bé què feu, sisplau, que per molt bones intencions que tingueu, que jo no les nego, aquesta vostra voluntat de trencar l'independentisme li pot fer força mal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ricard Record fletxa Plana de Lleida
21 de setembre de 2012, 11.42 h

El que s'ha de fer (entre totes aquelles forces polítiques a favor de la construcció d'un estat propi) sí o sí és: parlar, dialogar, transigir, transaccionar i ,finalment, acordar un full de ruta amb les fases que calguin per desprès ser-hi fidel i lleial. No sé si el primer que s'ha de fer és un govern de concentració o unes eleccions anticipades o que les forces és comprometin inequívocament i fefaentment en incorporar al seu ideari la construcció d'un estat propi, etc. Però el q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Sergi fletxa Sabadell
21 de setembre de 2012, 10.46 h

Em desacord total amb SI. Les regles del joc han canviat totalment respecte a novembre de 2010. La ciutadania s'ha d'expressar de nou, immediatament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
PereelDigne fletxa Granollers
21 de setembre de 2012, 06.48 h

Fer un govern de concentració ara em sembla fora de lloc. Cal veure com respira el poble després de la manifestació de l'11-S i tenir un arc parlamentari més sobiranista que ara, ja que previsiblement el PP i el PSC patiran una forta devallada i ERC i ICV pujaran.
El problema que veu SI és que no saben si seguiran estant al parlament i per això no volen córrer el risc d'unes noves eleccions. Però això no ho diran, és clar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
21 de setembre de 2012, 01.45 h

Doncs jo discrepo. S'han de fer eleccións perque hi ha votants de Ciu que poden no ser independentistes, i això ha de quedar lliure de qualsevol sospita. A banda de demostrar clarament el pes de l'independentisme aquest cop sense ambiguetats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.