directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Comença la 60a edició del Festival Internacional de Cinema de Donostia amb interessant participació catalana

El Barceloní Juan Antonio Bayona és un dels principals atractius del festival amb The Impossible

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Jordi Torà (kuu.cat) Donostia.- Marçal Forès amb Animals, una enigmàtica història de morts i ossos de peluix, i Juan Antonio Bayona amb The Impossible, la història real d’una família que visita Tailàndia i es queda atrapada pels tsunamis del 2004, completen una interessant representació catalana al festival. El 60è aniversari del Donostia Zinemaldia ve carregat de cares conegudes. Els premis Donostia, que aquest any es multipliquen per celebrar l’aniversari rodó, són per a Oliver Stone presentant Savages, una història de narcotraficants a Califòrnia que també compta amb el premi Donostia John Travolta; Ewan McGregor, que juntament amb Naomi Watts protagonitzen el film de Bayona The Impossible; Tommy Lee Jones presentant Hope Springs i la crisi de 30 anys de matrimoni amb Meryl Streep; i Dustin Hoffman, que serà l’encarregat de clausurar el festival amb la seva primera direcció, Quartet, una història de cantants d’òpera retirades.

Comparteix
   

Més enllà d’aquests títols cal destacar l’esperadíssima Amour de Michael Haneke, Palma d’Or a Cannes; Arbitrage, thriller de les altes finances amb Richard Gere i Susan Sarandon; El artista y la modelo, el nou film de Trueba; una Blancanieves més castiza i gamberra que mai amb nans vestits de toreros; el director de Les tortugues també volen tornant al festival amb Rhino season; Io e te, una nova història d’adolescents de Bernardo Bertolucci; i Baztan, pel•lícula sobre la minoria Agote d’Euskadi dirigida per Iñaki Elizalde amb Unax Ugalde.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.