directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rosell (CEOE) amaga el que sap: “Una Catalunya independent és viable”

Pressionat per la patronal espanyola, Joan Rosell diu que la independència és un problema per als dos costats, però calla sobre els beneficis de la independència

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El català Joan Rosell, president de la patronal espanyola ha estat molts anys callat davant l’espoli que patia Catalunya, en la seva darrera etapa de president del Foment del Treball Nacional va començar a fer tímides declaracions sobre l’espoli, però el seu salt a presidir la cúpula empresarial espanyola el va fer oblidar l’espoli permanent que pateix el nostre país, i ara ha sortit reclamant la unitat de mercat a Espanya i a fer el trist paper de la por, ha dit allò que ell sap que no es veritat, ell com empresari sap que la independència de Catalunya seria també una oportunitat per rellançar l’economia, les empreses, i una oportunitat per la gent.



Comparteix
   


Etiquetes
Joan Rosell,  anys callat davant l’espoli que ha patit el seu país i ara parla en contra el president Mas

Ara, quan ha vist que tot un poble ha sortit al carrer amb la voluntat democràtica d’aconseguir l’estat propi i veient que el president del país, Artur Mas s’ha posat al capdavant i davant una Espanya que no ha volgut escoltar Catalunya, i ha decidit el camí de l’estat propi, Joan Rosell llença a la desesperada i com a pagament dels serveis cobrats a Espanya, llença el missatge fals de la por. Però el més indignant és que vagi contra el president de Catalunya, malgrat saber que una Catalunya independent és viable, i faci el joc a una Espanya que no ha volgut ni vol escoltar a Catalunya.

De quins empresaris parla? Dels que viuen dels butlletins oficials o dels milers de petits i mitjans empresaris que ja saben que el seu futur és la independència?

El president de la CEOE, Joan Rosell, considera que la independència suposaria "un enorme problema" tant per a Espanya com per a Catalunya i ha admès "certa preocupació" entre els empresaris catalans pels possibles efectes adversos que pugui generar. Els veritables empresaris catalans saben molt bé que seguir amb Espanya és la seva ruïna, i ara ja no toca negociar una millora del finançament, aquests empresaris si que estan d’acord amb el Govern de Catalunya.

Joan Rosell, “la broma de l’any”en proposar modificar la constitució

Preguntat sobre el pacte fiscal, Rosell ha considerat que no s'ha d'obviar que existeix "un problema important" a Catalunya respecte al finançament autonòmic i considera que "cal afrontar-lo, analitzar-lo, estudiar-lo i resoldre'l d'una vegada" i que s'ha de fer amb el "cap fred". Així mateix, el president dels empresaris espanyols ha dit que l'estat de les autonomies i el sistema de finançament "no funcionen" i ha proposat modificar la Constitució. Si tot el que sap dir, és que cal modificar la constitució i resulta que va callar davant la retallada de l’estatut o de l’espoli que pateix Catalunya, el president de la CEOE demostra que Catalunya li importa molt poc.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
22 de setembre de 2012, 11.17 h

Només de veure la foto em venen ois, basques i desintegració intestinal. Fàstig és el què fan aquest dos energúmens. Rosell, oh! Rosell, un home que parla només en escanyol. Un venut, un botifler qui pel què es veu, vendria la seva pròpia mare, per obtenir els favors de l'enemic amb qui no es veu en cor de lluitar. Aquest home, hauria de ser declarat "persona non grata" a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
PereH fletxa BArcelona
22 de setembre de 2012, 11.00 h

#8 Com diu el teu reyecito: "Porqué no te calls?"

Per cer: "ell com empresari sap...." Aquest traidor poca vergonya no ha creat una empresa a la seva puta vida!! és un Jose Maria Cuevas 2 "Pura basura"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jaume fletxa Barcelona
22 de setembre de 2012, 10.20 h

Pero, ¿este imbécil de rosel quién se cree que es? La Constitución no sé toca. La obra sagrada de Franco es eterna y omnipresente. A ver cuando ponen a un resresentante de los empresarios españoles que sea español, como aquel Gerardo Diaz Ferrán, que tan bien lo supo hacer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
22 de setembre de 2012, 10.05 h

Les declaracions del Rosell no són rellevants pel que proposen, sinó per la raó que les motiva. Hi ha un sector empresarial còmode amb l'espoli que, en aquests moments, ha de fer elecció de les seves afinitats. I emocionalment implicats en una unitat de la qual extrauen la seva posició de domini, no saben imaginar-se un escenari en el qual el seu paper podria acabar no essent tan significatiu com el d'ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
22 de setembre de 2012, 09.57 h

Aquest és un altre persona fora de temps. Està perdent possibilitats, per moments, de sr líder dels empresaris de una possible i ben probable CAT independent. Allà ell. La seva carrera, si això es pot dir carrera (els empresaris no tenen "carrera"), acaba a Madrid. For ever.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
APAÑAMELAPELA fletxa Llavaneras
22 de setembre de 2012, 09.57 h

Rosell no es un botifler,es un

"TRAIDOR"


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
anna fletxa Barcelona
22 de setembre de 2012, 09.25 h

Transcric l'encertat comentari d'un lector a un diari digital:
Joan Rosell = 1 vot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Tordera
22 de setembre de 2012, 09.23 h

Kuyongs... esteu molt esverats... sediciosos? enemics?... tranquils... pas a pas que tenim pressa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(República de Catalunya)
22 de setembre de 2012, 08.59 h

Quant siguem un estat, d'aquí poc, ens recordarem dels sediciosos.
Persones s'han mort molt recentment i per poc, no han vist la seva pàtria lliure! Mereixen que fem tot el possible per esdevenir estat ja sinó, ni nosaltres ho podrem veure! I no serà pas culpa nostre sinó dels polítics!
Quant siguem un estat, d'aquí poc, ens recordarem dels sediciosos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de setembre de 2012, 08.41 h

L'enemic el tenim tambe dins de casa. Com es pot ser tan ruc? No son viables dinamarca, finlandia, eslovenia? Catalunya independent te capacitat industrial per obtindre un pib adecuat per a ser sostenible, capacitat financera gracies al seus impostos. Per tant quina es la por? Perdre el mercat espanyol? No tenim alternatives comercials mes enlla del Pirineu? No en perdrien ells ta,be potser mes que nosaltres?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.