directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

SI reparteix fulletons explicatius a favor de la independència entre els turistes de l'Aeroport de Girona

L'acte ha estat la inauguració de la campanya 'Catalonia the next state in Europe' arreu del territori

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Vilobí d'Onyar (ACN).- Una trentena de membres de SI han repartit aquest dissabte fulletons explicatius a favor de la independència en italià, francès i anglès entre els turistes que han arribat a l'Aeroport de Girona. Els pamflets denuncien la situació que pateix Catalunya i la voluntat que té la ciutadania de lluitar per l'estat propi. El president de SI, Toni Strubell, ha destacat que es realitzaran actes similars a ports, aeroports i autopistes catalanes perquè els turistes tinguin constància de la voluntat independentista de la societat catalana. "Estem molt satisfets perquè els turistes coneixen la problemàtica i, de mica en mica, el món entén que Catalunya serà independent", ha ressaltat Strubell.
© @ACN



Comparteix
   

"Hem notat una gran acceptació dels turistes anglesos i italians amb la nostra causa, coneixien la situació i la voluntat i lluita del poble català per ser independent", ha detallat Strubell.

La nova campanya informativa té el nom de 'Catalonia the next state of Europe' i pretén mostrar les diverses mobilitzacions socials independentistes que s'han portat a terme a Catalunya i la "problemàtica situació" que pateix el territori. "Estem molt encoratjats per la bona rebuda dels turistes, un fet que ens serveix per continuar lluitant i mostrant que no podem continuar estar pendents de l'Estat que ens té presoners i que no permet que el nostre poder de decisió sigui decisiu", ha ressaltat el president de Solidaritat per la Independència.

Una trentena de membres de SI han repartit durant més d'una hora diversos fulletons explicatius on es destacava la manifestació que es va realitzar el passat 11 de setembre a Barcelona, entre d'altres actes reivindicatius socials. Segons Strubell, el turisme es una de les principals fonts d'ingressos al territori, sobretot a les comarques gironines, i ha ressaltat que la nova campanya es basa en explicar als turistes el procés independentista actual en el qual es troba Catalunya. "Notem que el món comença a entendre que Catalunya serà un estat independent sense anar en contra ningú, només defensant la llibertat", ha assegurat el president.

Diversos turistes s'han apropat fins a la taula instal·lada davant de l'Aeroport de Girona i han comprat estelades, banderes catalanes i han preguntat diverses questions als membres de Solidaritat per la Independència que es trobaven en aquest lloc. Des de Solidaritat per la Independència han explicat que la nova campanya inclou actes arreu del territori - concretament als ports, aeroports i autopistes- on es lliuraran fulletons explicatius en diversos idiomes.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan fletxa Tordera
23 de setembre de 2012, 15.47 h

Durant tot aquest estiu uns quants ens hem patejat cada divendres l'aeroport de GIrona per reclamar la restitució dels serveis de primera assitència (mèdiccs) suprimits unilateralment per AENA entitat gestora dels aeroports de l'Estat espanyol, finalment molts partits polítics s'han fet ressó del tema i han presentat preguntes, peticions, etc. tant al "Congreso" com al nostre Parlament, SI, com Cudadanos i PP, no han fet res ni s'han interessat..., Ara SI descobreix que Girona te un aeropo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.