directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Militars Espanyols desesperats pel “separatisme català”

Davant l’imparable desmembrament d’Espanya, l’Associació de Militars Espanyols (AME) exigeixen al Govern de l’estat que aturi la secessió abans l’exèrcit no hagi d’actuar

Comentaris 65  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

En una nota al seu web,  l’AME recrimina l’actitud del “president de la Generalitat de Catalunya i dels membres separatistes del seu Parlament” que entenen “és improcedent i inadmissible”, i acusen les formacions polítiques catalanes separatistes d’alta traïció per haver-se doblegat al xantatge de vots que els han fet els separatistes, i a canvi de perpetuar-se en el poder han fomentat i consolidat el nacionalisme separatista a Catalunya. Si els militars haguessin d'actuar, segons la AME, els que "han permès, participat o col·laborat" que hi hagi una "amenaça de fractura d'Espanya" han de ser conscients que "hauran de respondre amb tot el màxim rigor de tan greu acusació de alta traïció davant els tribunals en l'àmbit de la jurisdicció castrense ".
 

Comparteix
   


Etiquetes

La Constitució Espanyola, vigent per la ferma i inmovible voluntat del honrat, sorprès i desconcertat poble espanyol

Segons el parer d'aquesta associació, l'actuació dels governants catalans "no lliga, de cap de les maneres, amb el deure i la responsabilitat que, com a representants de l'Estat, estan obligats a observar i exercir, sent la principal la de guardar i fer guardar la Constitució Espanyola, vigent per la ferma i inamovible voluntat del honrat, sorprès i desconcertat poble espanyol ".

El xantatge separatista

Els esdeveniments actuals que es desenvolupen a Catalunya són fruit “d'una paorosa crisi econòmica i una manifestament desastrosa gestió política”  per part de les formacions que gaudeixen de la majoria de forma ininterrompuda, i “incorren en un delicte d'alta traïció en mantenir de manera voluntària un sistema de representació electoral que -contrari al del Parlament de la Unió Europea que cerca la unió- fomenta l'aparició i l'assentament dels nacionalismes separatistes en cedir davant el seu xantatge de vots per mantenir-se al poder.”.

 Llenguatge predemocràtic per proferir amenaces
 
L'AME ha assenyalat que han de ser la "més alta magistratura i els governs" els que apliquin la Constitució "per suprimir qualsevol indici de secessió”, segons aquests militars, la seva actuació evitaria que "les Forces Armades es vegin en la irremissible i gravíssima tessitura de complir escrupolosa i estrictament amb la missió que la Carta Magna els atorga de garantir la sobirania i independència de la nostra pàtria".
Els insten doncs a prendre “immediatament les mesures oportunes per suprimir qualsevol indici de secessió sense que, desgraciat hàbit en la nostra Història, les Forces Armades es vegin en la irremissible i gravíssima tessitura de complir escrupolosa i estrictament amb la missió que la Carta Magna els atorga de garantir la sobirania , independència i integritat territorial de la nostra Pàtria, sense devolució de la governació a qui posen els seus interessos de partit per sobre de la Nació”. En resum,  que aniquilin l’autonomia de Catalunya sense miraments per sempre més o l’exèrcit haurà d’actuar.

Consell de Guerra?
 
L’AME continua assegurant que els que promouen la "fractura d'Espanya", com és el cas de l'independentisme a Catalunya, poden acabar sent jutjats pels tribunals castrenses per alta traïció, “Si així tinguessin lamentablement d'actuar, no hi ha d'haver cap dubte que tots els que han permès, participat o col · laborat en arribar a aquesta, darrera però reiterada en el temps, amenaça de fractura d'Espanya, per comissió, omissió o profit dels seus càrrecs constitucionals, hauran de respondre amb tot el màxim rigor de tan greu acusació d'alta traïció davant els tribunals en l'àmbit de la jurisdicció castrense.”
 


 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#65
27 de setembre de 2012, 23.36 h

En esa fotografia no veo que ondee la bandera constitucional. Como se es visto que los separatistas judeomasonicos han irrumpido también en el ejercito !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
Médol fletxa Altafulla
26 de setembre de 2012, 19.39 h

#62 es veritat el que dius, els militars juguen a la guerra i maten. El govern d'Espanya té els tancs de la Brunete, avions F-16 i F-18 que quasi no volen mai perquè la benzina va molt cara i són tant sofisticats que de tant en tant cauen a terra. Nosaltres no tenim res d'això; sóm un poble civilitzat. Un exmilitar espanyol em deia que Espanya amb el seu posat de perdonavides no s'atrevia a enfrentar-se ni contra Andorra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
Pepo fletxa Terrassa
26 de setembre de 2012, 15.47 h

#62 No juguen ... net vols dir oi? és clar per això no els deixen participar al Risk, i s´enfaden, però el que no saben fer es joc d´estratègia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
26 de setembre de 2012, 13.48 h

Cuidado amb les tonterias que esls militars no jugen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Ll.B. fletxa Granollers
26 de setembre de 2012, 10.09 h

L'exèrcit fent apologia del terrorisme!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
NOVAABC fletxa Igualada
26 de setembre de 2012, 01.10 h

#8 no, al "ejercito" le importa cobrar a fin de mes... y no lo tienen tan claro!
Tu sabes lo que chupa un tanque??? y un F18??? y lo que vale un pepino???, en este momento no tenemos reservas para aguantar una semana de guerra! (que digo una semana: 3 DIAS!) a partir de entonces estamos de igual a igual contra sudacas que lo que quieren son los papeles


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
Pepo fletxa Terrassa
26 de setembre de 2012, 00.31 h

Ostres!! una bandera no constitucional en unes maniobres de l´Ejército Español. On anirem a parar ...

Visca la República Popular Catalana!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Pepo fletxa Terrassa
26 de setembre de 2012, 00.30 h

#8 Ets un individu inadaptat socialment. No saps ni el que et dius. El dia que vinguin a buscar-te a tu, no demanis ajut, perquè ningú l´oferirà.

Visca la Terra Lliure


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Pepo fletxa Terrassa
26 de setembre de 2012, 00.15 h

Davant aquestes afirmacions, no hem de fer res més que dirigir-les al TPI i que aquest faci la feina que ha de fer. Les acusacions que els poden arribar, són força greus.

L´armament de l´exèrcit espanyol, està sota custòdia de l´Estado Español, que alhora ha de respondre a l´OTAN. Ja s´ho faràn amb ells; que els demanin permís per atacar la nostra Terra i per jutjar els nostres polítics i ciutadans, als tribunals militars. Hòstia, és que només de dir-ho em peto el cul de riur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Pepo fletxa Terrassa
26 de setembre de 2012, 00.09 h

#40

Aleshores tu i en David Fernández considereu ERC, uns traidors a la Pàtria?

Escolta individu, des de l´esquerra nacional catalana (no he dit nacionalista, perquè som independentistes, terme força divers) només hi ha una cosa indisoluble, que el País i el Poble van junts, o sigui, la qüestió nacional amb la qüestió social.

T´ha quedat clar individu? puristes patètics! si hem d´esperar que tu, individu, i d´altres com tu, facin res pels catalans i pel País, ja podem anar a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.