directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 00:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC desbordat i sense candidat!

Collboni assegura que els socialistes no defugiran el debat entorn al dret a decidir, però reclama que també s'abordin els drets a l'habitatge, a la salut o a l'educació

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de convertir el debat de política general en "el seu primer acte de campanya electoral". Per als socialistes, Mas ha faltat al respecte del Parlament anunciant la convocatòria d'eleccions anticipades, quan el que mereixia la institució era centrar el debat en els efectes de la crisi econòmica, social i "ara institucional" de Catalunya. El portaveu socialista ha insistit en què el PSC "no defugirà el debat entorn al dret a decidir", però ha anunciat que no caurà en el "parany" de centrar tot el discurs en aquest fet, i posarà sobre la taula els drets a l'habitatge, al treball, a la salut i a l'educació. 
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa al dret a decidir, el diputat socialista ha insistit en què el partit no en defugirà el debat, però que no caurà en el "parany" de centrar-se exclusivament en l'exercici d'aquest dret, sinó que també voldran que es construeixi un discurs al voltant de la defensa d'altres drets fonamentals, com el dret a l'habitatge, al treball, a la salut i a l'educació.
 
Per últim, Collboni ha evitat fer cap anunci al voltant del procés de selecció del candidat socialistes per a les properes eleccions. El portaveu del PSC ha explicat que el esta va previst tancar definitivament el reglament de les primàries obertes el proper 1 d'octubre, però que la convocatòria d'eleccions farà accelerar els terminis. En tot cas, no ha explicat si el partit tindrà temps de convocar aquestes primàries o si s'haurà d'escollir el candidat de manera diferent. Serà l'executiva del PSC la que ho decideixi durant els propers dies.

Ros diu que és un ''error'' avançar les eleccions més de dos anys i considera que dificultaran l'activitat econòmica

Lleida (ACN).- L'alcalde de Lleida i president de la federació del PSC a les terres de Lleida, Àngel Ros, considera un ''error'' i dolent per al país que s'avancin les eleccions més de dos anys. En aquest sentit ha afegit que amb una situació de dificultats econòmiques per a les famílies i les empreses, ''introduir un element d'eleccions no fa sinó dificultar l'activitat econòmica''. Ros ha admès que és molt difícil que el seu partit faci unes primàries per elegir el candidat a la presidència de la Generalitat però ha sostingut que en el cas que es fessin, ell s'hi presentaria, tal com ja ha manifestat darrerament. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
garbo fletxa premià de dalt
26 de setembre de 2012, 19.18 h

PSC? però quin són aquest?....hi ha vida a Mart?..haurem d´esperar que els americans hi enviïn un aparell per fer una exploració al carrer Nicaragua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Josep fletxa Figueres
26 de setembre de 2012, 17.39 h

El PSC té al davant una responsabilitat històrica que no pot defugir. Es una llàstima pels votants i simpatitzants del PSC que la direcció del partit no estigui a l'alçada de les circumstàncies. Està fora de la realitat, ara, plantejar una reforma de la constitució o el federalisme asimètric. Insistir-hi és de mesells. Per sort molts militants i regidors socialistes de molts ajuntaments estan donant suport a les declaracions d'un estat propi. La DIRECCIÓ del PSC està o no per a c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
AGUSTÍ fletxa TERRASSA
26 de setembre de 2012, 15.28 h

Però de què van aquesta gent! Ara es recorden dels drets a l'habitatge, la salut i l'educació? Perquè no ho van fer quan governaven ells? Això és una cortina de fum per distreure els catalans indecisos. Però ni cas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Médol fletxa Altafulla
26 de setembre de 2012, 10.52 h

#2 El que tenen que fer és formar un partit socialista CATALÀ, no una sucursal del banc PSOE de Madrid. Sempre han sigut uns cagats amb Maragall al davant. Personalment desitjo que desaparèixin del mapa politic català. No els hi donis idees, que s'ho creuaran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
JORDI fletxa GRANOLLERS
26 de setembre de 2012, 08.29 h

No hi ha temps per fer un partit socialista català que faci pinya amb la candidatura UNIQUE per Catalunya?, despres de tenir el Estat Català farà falta i ara els socialistes catalans no tenen partit que els doni suport.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
KPLL fletxa Barcelona
26 de setembre de 2012, 07.20 h

Sempre hem sabut que de socialistes no tenen res, i de catalans tampoc, repaseu un per un a tots els seus membres i veureu que estàn en política per beneficiarse d'ella.
La debacle que us arriba us la heu merescut vosaltres mateixos, ja que mai heu treballat per al poble que us ha escollit i en canvi ho heu fet per servir als "amos" de Madrid.
INDEPENDÈNCIA JA


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
26 de setembre de 2012, 01.29 h

Que en son de babaus i tancats. Han esdevingut més conservadors que el Senyor Esteva. Desepareixen? Qui vindrà amb idèes renovades? Pot ser ja no son necessaris. Estan ER i EUV.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de setembre de 2012, 21.47 h

QUINA IMATGE MÉS PATÉTICA ESTAN DONANT. PERQUÉ NO FAN UN VERTADER PSC. CATALUNYA SE'L MEREIX.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de setembre de 2012, 20.21 h

Què en faràs de les corbates?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.