directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: com més forts siguem, més podrem ajudar al país

ERC respecta l'avançament electoral i reclama una declaració d'independència per a la pròxima legislatura

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Respecta la convocatòria d'eleccions anticipades per al pròxim 25 de novembre, el president d’ERC, Oriol Junqueras, ha reiterat que 'estem convençuts que el president Mas disposava d'una majoria parlamentària suficient per avançar en la direcció que vol el país'. 'Però si no s'ha vist amb cor, respectem la convocatòria de les eleccions', a més, ha assegurat tenir el convenciment que “moltes vegades hem tingut una actitud responsable i hem ajudat al país i ara demanem a la gent que ens ajudi a nosaltres'. 'Com més forts siguem, més podrem ajudar al país'.
oriol junqueras


Comparteix
   


Etiquetes
"Volem que el nostre país sigui independent, com qualsevol estat de la Unió Europea". Oriol Junqueras creu que el camí cap a la independència no té retorn i té el convenciment que aviat Catalunya assolirà la "normalitat democràtica" per la qual "les nacions esdevenen estat". Junqueras creu que la pròxima cita electoral, el 25-N, són només una nova passa cap a aquest objectiu.

Pel que fa a la resolució conjunta que s'ha de presentar al Parlament, el president d'ERC ha deixat clar que 'ens agradaria que la resolució recollís el que demanava la gent l'11 de setembre: que parli de Catalunya com a nou Estat d'Europa, que parli d'independència i que posi data a la democràcia. En cap cas volem trencar la unitat, però la unitat hauria de reflectir el que reclamava la gent l'11 de setembre'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
Tomas "R"o-deja fletxa PPCC !!*!!
27 de setembre de 2012, 17.49 h

#16 No voldria pas que et sentissis tractat d'ignorant, però no puc sinó recordar-te que tots els partits i grupúsculs que tu tant sembles estimar, són creats DESPRÉS de CiU, mentres que ERC és EL MÉS ANTIC DE TOTS ELS PARTITS CATALANS amb representació parlamentària. Així que els teus impropis "jua juas" (impropis perquè ets tan catalanista que uses la "J" a l'ecspanyola, representant el fonema que a tot el món menys a ecsPPanya es representa com KH) no diuen res més que la tev... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Tomas "R"o-deja fletxa PPCC !!*!!
27 de setembre de 2012, 17.34 h

#22 Sí, home, heu de votar, que els vots dels independentistes no es perdin per culpa dels qui, deixant-se intoxicar pels rumors posats en circulació per tots sabem qui (des de Madrid i també des de Catalunya estant) varen pensar que "ells ho farien millor que el partit independentista de sempre" i es varen llançar a crear partits grupusculars, destrossant el cor dels vells lluitadors entre els que tinc el goig i l'honor de comptar-me.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
27 de setembre de 2012, 15.51 h

JO dic ara i aqui si ELS PARTITS POLITICS Independentistes no fam tots 3 una sola FORÇA POLITICA INDEPENDENTISTA , Jo i la meva familia no sortiren de casa el die de les Ekleccions NO VALDRA LA PENA Tornara ser perdre el temps BEIX QUELS LIDERS INDEPENDENTISTES Pensen més en les seves cadires i interesos personals que no pas el de PAIS ADEU A TOTS Que hus donguin ESTIC AL ATUR FA MÉS DE 2 ANYS TIN 52 ANYS Las he vis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
27 de setembre de 2012, 12.09 h

Reclama la declaració d'independència per la propera legislatura????
I com es que signen una propossició amb CiU en la que es conformen NOMES amb fer si es possible una consulta i prioritàriament en aquesta legislatura????
Això no em quadra. Ai, ai, ai que per tercera vegada em volen aixecar la camisa.
Jo per si de cas votaré a l'únic partit veritablement independentista que hi ha: SI


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
27 de setembre de 2012, 10.15 h

#10 Tots aquells que critiqueu l'anterior tripartit, porteu una paranoia que ha esdevingut crònica. Com és possible això després dels pactes anti-natura amb els enemics de Catalunya, aquells que ara no ens volen donar la llibertat, per part de CiU des de l'època pujolista, continuant fins a avui, o abans d'ahir??. Potser que ja comenceu a madurar un xic ??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
27 de setembre de 2012, 10.11 h

#15 Si parleu pel fet de que SI no s'hagi unit a ERC, teniu raó. Si és així, sé de bona font que el motiu és per rivalitats personals, ÚNICAMENT PERSONALS, i NO DE PAÍS, entre els dos partits, especialment per negativa d'ERC. I si hem d'anar així, ja comencem molt malament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
27 de setembre de 2012, 01.56 h

Demanaria els Partits Politics Independentistes , faixin unes Eleccions Catalanes tambe PARLEU CLAR I CATALÀ Quina Catalunya Voleu ? La de Artur Mas la de C.I.U. I P.P. Cal dir aixo perqué encara tenen fet EL PACTA C.I.U. I P.P. Dos partits Politics de DRETES Tots dos he Repateixo Parleu de quina Catalunya Voleu els Partits Independentistes VOLEU Seguir amb la Politica de TENCA HOSPITALS Publics , de Tenca ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
27 de setembre de 2012, 01.39 h

15 ) Tomas estic de acord en parte en lo que dius , fer molts NOUS Partits Politics INDEPENDENTISTES per collons DIVIDEIX el VOT Independentis i el perjudica ja que no suma sino resta . Ami tampoc meba ba agradar tot aixo beia molt aprobechado molt que pense més amb el que en Catalunya . Ara ja els tenin ARA JA Unaltra manera de com tu bé dius NO Destrueixin la UNITAT de L´ Independentisme Català . Es molt facil ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
No fotis ??? fletxa Pla de l'Estany
26 de setembre de 2012, 21.09 h

#15 Jua...jua...jua.... Bonissim, l'acudit es bonissim.

I perque no es disol tambe ERC i s'integra a CiU ??

Si es vol fer una candidatura unitaria ja es poden començar a sentar i arribar a acords, i els acords son aixo, acords, no desintegracions.

Es pot fer un ERC+SI+RCAT+DC ? No et dic pas que no ... pero cal parlar-ne, perque la manera d'entedre les coalicions electorals no tothom les enten d'igual manera ... i el teu comentari n'es un exemple.

Salut i independencia !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Tomas "R"o-deja fletxa PPCC !!*!!
26 de setembre de 2012, 18.12 h

Tots els partits i partidets que han aparegut després del tripartit em semblen CAPRICIS DE NEN REBEQUER d'aquells engreïts que diuen "jo en sé més i ho faré millor", i ja d'entrada ho fan PITJOR perque destrueixen la unitat de l'independentisme català. Demostrarien ser HONRATS si es disolguessin i demanessin l'ingrés a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.