directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya obre la veda al boicot a les empreses catalanes

ABC ràdio del grup Vocento ha llençat una veritable amenaça de boicot contra grans empreses catalanes i les insta a pronunciar-se de forma clara i explícita sobre l’”órdago” nacionalista

Comentaris 110  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 60 vots )
carregant Carregant

En el programa de la ràdio del grup editor del ABC, Primera Plana, el conductor del programa, Ángel Expósito, va llençar una crida al boicot a les empreses catalanes en tota regla, jugant amb marques catalanes. Segons el mitjà, la independència preocupa als empresaris catalans amb interessos al mercat espanyol, Expósito recorda que molts ciutadans no ho saben però bona part dels productes que consumeixen són produïts a Catalunya i assegura que els espanyols depenen dels productes però, òbviament les empreses depenen dels consumidors espanyols. El teixit empresarial català està imprès en l’ADN econòmic d’Espanya de tota la vida i fa un repàs dels productes made in Catalunya que es consumeixen.





Comparteix
   


Etiquetes
Boicot fet a consciència, amb les melodies dels anuncis dels productes i tot.

La peça radiofònica, en el minut 8, amb el segell d’un tal Piñero dispara a tort i a dret, comença amb l’esmorzar i posa talls dels anuncis i melodies –algunes dels anys seixanta- de les empreses a les que vol assenyalar. Comença amb l’esmorzar  i amb ,’”Anda! los Donuts”, i continua amb el  bollicao, els phoskitos, el Bimbo – i recorda que en Punset l’anuncia perquè és català- , la Mel de la Granja San Francisco, la Nocilla i acaba amb “yo soy aquel negrito del África tropical... Cola Cao” . El dinar comença amb l’aperitiu , Matutano, i continua amb la pizza casa Tarradellas, la Sirena, i de postres un Frigo, i pel nen un Xupa-xup. En el berenar no hi falta La Piara, les galetes Artiach, i si venen convidats un Ferrero Rocher, un Nescafé o Marcilla i una mica d’aigua Font Vella o de Lanjarón. Als que mengen fora de casa perquè no volen netejar amb Vileda, els recorda que són catalanes les cadenes Pans&Company  i la cafeteria Jamaica.
Però la cosa no acaba aquí, si tens diners a La Caixa “amb pasta a Gas Natural i Repsol”, tens un Seat, dorms en un hotel HUSA, viatges amb Vueling, et compres roba a Mango, o un vestit de núbia a Pronovias,  vas al lavabo i seus damunt d’un Roca i t’il·lustres amb un exemplar de l’editorial Planeta, has de recordar que són empreses catalanes.
 
Si es posicionen a favor d’Espanya potser els perdonaran la vida

Diu el reportatge , que les grans empreses i multinacionals instal·lades a Catalunya  guarden silenci, però quan fan números no els interessa la independència, perquè –es contradiu- els  mercats no entenen de política i a més, es veurien afectades per nous aranzels i no es poden ni imaginar un nou model de negoci fora de l’euro.
 
 Empreses, cornudes i pagar...publicitat
 
Les grans empreses catalanes haurien de reflexionar sobre el patrocini a mitjans que van contra elles mateixes. Repsol i Telefónica, per posar un exemple, són empreses participades per La Caixa que patrocinen la pagina web xenòfoba Alerta Digital, altres empreses catalanes patrocinen mitjans de la caverna mediàtica que fomenten l’odi amb mentides cap a Catalunya, via El Mundo, Intereconòmia, libertad digital i altres mitjans. El Grup Planeta manté un diari deficitari com La Razón que fomenta l’odi contra Catalunya.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
J fletxa Vilajuïga
2 de gener de 2013, 18.35 h

El boicot ens es favorable en la mesura en que trenca els lligams economicsa amb España.
Desincentiva els botiflers i motiva l'independentisme.
Així que ja va bé que gastin tota la polvora avans que la lluita comenci.
Quan la secessió es plantegi de veras d'aqui a uns mesos, si els boicots ja s'han iniciat, ja hauran fet tot el mal que podien fer i nos seran cap amenaça.
No sabem si faran poc o mol mal, aixó es veura en poques setmanes, en tot cas el consumidor español ja s'en haura cans... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
enrisolaj fletxa Barcelona
5 de novembre de 2012, 13.19 h

Si fan boicot a tots els productes que anomenas pobrets es moriran de gana


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Jordi fletxa CATALUNYA
31 d'octubre de 2012, 10.29 h

#107 Pot canviar el nom,però l'idiota segueix estan aquí,si,va per tu,idiota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
BOIGxTU fletxa Les Escaldes
30 d'octubre de 2012, 14.54 h

#106 Toni Vic. Com a F. de P. ets únic, això si, ets mes curt que la mànega d'una armilla. Verstehen, dumm Idiot?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
toni fletxa vic
20 d'octubre de 2012, 11.40 h

#90 SANT, DENIA : cuant fotem al camp , sps el que m'agradarea mes de tot , es que vosaltres tambe estareu fora d'europa , i amb un deute que te cagas moragas , i no tindreu els calers catalans IMBECIL DE MERDA , llavors que ? , vindreu tambe a dir allo dE -- PUJOL GUAPERAS , HABLA LO QUE QUIERAS --- valents de merda ¡¡ sou desgraciats i tu , mes que ningu , ara bè , estic content que la xusma fachista com tù , sou cuatre morts de gana , i no teniu cap futur , nosaltres despres de aguant... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
BOIGxTU fletxa Les Escaldes
18 d'octubre de 2012, 23.50 h

#47 Jordi València. Com a valencià CALLA ets família del de Dénia? Catalunya al menys cerca l'independència i els valencians que cerqueu? Vosaltres us declareu ESCANYOLS, per que us fa vergonya dir-vos valencians (es fer el ridícul) A Catalunya i Euskadi, mai diem que som ESCANYOLS, Som catalans i eukal.erria. Si tornés Jaume 1 us sodomitzaria a tots els fills del facistoide de Vicentç Ferrer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
BOIGxTU fletxa Les Escaldes
18 d'octubre de 2012, 23.28 h

#6 Santi Merdós i Merdós de Dénia de Alacant, que NO de Alicante..Que es això de dir IDIOTES a gent mes preparada i llesta que tu? Vaig tenir una relació sexual amb una prostituta que feia cantonades. Com que no era gaire guapa, em vaig cagar a la seva vagina. Total per (en aquell temps) em va costar 30 pessetes, o sia 70 mes barates que les demés. Resumim, als 9 mesos justos vas nàixer tu. Per tant ets fruit d'una descomposició meva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Jordi fletxa CATALUNYA
12 d'octubre de 2012, 09.33 h

LIDL patrocina programes a esfintereconomia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Ggmc fletxa Tarrasa
12 d'octubre de 2012, 00.50 h

Os podeis ir todos bien lejos


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
NOVAABC fletxa Igualada
1 d'octubre de 2012, 20.15 h

#91 desde luego eres unico pidiendo a los demas que no suban de tono o que no insulten....
Mira tenia una respuesta para ti recordandote que no era a tu padre con el que hablabas, que claro deberias de tener ganas puesto que ni tu madre lo conoce (es lo que tiene ser un 1000 leches), y bla bla bla pero no pienso rebajarme a tu nivel y me confundan con un ejpañol (bastante tengo con escribir en castellano!) y ademas pediria al resto de mis compañeros que, por fabor, sigan utilizando el catalan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 33   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.