directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras respon a PJ. Ramírez: Europa vetllarà pels drets democràtics de Catalunya

ERC respon l'editorial de 'El Mundo' que "Qualsevol exabrupte caurà en sac buit", ja que la U.E està compromesa a vetllar pels drets democràtics dels seus ciutadans

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 27 vots )
carregant Carregant

Aquest matí, el president d'ERC, Oriol Junqueras, en una conferencia a la Cambra de Comerç de Terrassa, ha dit estar convençut que “tot el poble de Catalunya i també tota Europa, sabrem donar la resposta que pertoca” referint-se a l’amenaçadora editorial d'aquest dijous del diari 'El Mundo',que demana endurir el Codi Penal per poder condemnar l'hipotètica consulta. Junqueras ha assegurat que amenaces com aquestes no tenen cabuda a una Europa democràtica, en el marc de la UE compromesa a vetllar pels  drets dels democràtics dels seus ciutadans. Per altra banda Junqueras ha demanat als partits que compareixen l'objectiu de la independència, que comparteixin també un programa electoral de mínims.
 

Comparteix
   


Etiquetes
No hem de patir 
 
Preguntat sobre les declaracions recents de l'expresident d'Extremadura Guillermo Fernandez Vara (PSOE), que demanava la deportació dels extremenys residents a Catalunya, o l'editorial d'aquest dijous del diari 'El Mundo', que reclama l'enduriment del Codi Penal per poder condemnar una possible consulta sobre la independència, el president d'ERC ha restat importància.

Junqueras creu que si algú pretén respondre de manera "no democràtica" la voluntat de Catalunya, tota Europa sabrà donar la resposta que pertoca. "No hem de patir per això perquè qualsevol exabrupte caurà en sac buit", ha afirmat. El líder republicà també diu que Catalunya ha de poder prendre les seves decisions democràtiques "amb indiferència del que diguin".
 
Junqueras demana compartir un punt en comú
 
Junqueras adreça la petició especialment a CiU i ICV-EUiA, que aquest dijous votaran amb els republicans una resolució al Parlament per convocar una consulta sobre la independència en la pròxima legislatura. "Si ho votem avui perquè no ho podem incloure als respectius programes" ha reclamat Junqueras. El líder republicà ha recordat que “cadascun dels partits representa sensibilitats diferents d’un sol projecte nacional, col·lectiu, de país, que vol resoldre els problemes de la gent”, per això és raonable que incloguin un punt comú, com celebrar una consulta.
 
El president d'ERC ha fet aquestes declaracions durant una trobada amb empresaris organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa. En aquest context, Junqueras també ha afirmat que la independència de Catalunya servirà per "orientar" i trobar solucions als problemes econòmics que té plantejats actualment el país.
 



 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Synera fletxa Barcelona
29 de setembre de 2012, 00.24 h

Lencería Ramírez, Esparteros 32, Madrid (junto Sol). Cotillas, corsés, fajas, medias de fantasía, desabillés, ligueros, ropa interior para todos los gustos, plumas, guantes, botas, fustas, antifaces, esposas, capuchas, cueros y un largo surtido de fruslerías para satisfacer los gustos más exigentes. Discreción y servicios a domicilio.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Synera fletxa Barcelona
29 de setembre de 2012, 00.14 h

El ramírez que es dediqui als corsès. Els diaris no livan. Massa pèrdues.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
PereelDigne fletxa Granollers
28 de setembre de 2012, 16.18 h

Endavant Oriol!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
28 de setembre de 2012, 12.02 h

El segle 21 és el segle de les veritats, es busca la transparència, la transversalitat la llibertat d'expressió el dret dels pobles a SER i ESTAR, si no assumim que la nostra veritat és irrenunciable, és que no hem entès res, començant per els partits polítics enquistats en el segle passat, i les persones en el " posa-me-la aquí que no tinc butxaques". Junqueras sap portar molt bé el seu discurs, sempre assenyat, coherent, amb un missatge sumament pacífic, que sempre deixa descol·lo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Isabel fletxa Barcelona
28 de setembre de 2012, 10.36 h

Jordi-80 quin és aquet partit del que parles el crearas tu o ja existeix. Digues les coses clares o quina es la teva postura no fer res i seguir aguantant la situació actual. Les coses no surten soles com un bolet s'han de crear.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Emili fletxa TERRASSA
28 de setembre de 2012, 10.25 h

#5 Jordi-80 . . . t'has preguntat mai en quin món vius tu? .. . És el mateic edl d'ara que els que el de l'anyb39 de segle passat? Ha plogut molt mentre tant i sembla que tu no ho valoris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
ferran fletxa Vilanova i la geltrú
28 de setembre de 2012, 09.05 h

Precisament vàrem anar a raure a Trujillo que estaven de festa major amb tota la plaça plena de gom a gom cantant la cançó de "de Catalunya vengo a servir el rei". Una cançó d'abans de la guerra dels segadors, quan van venir els castellans a fotre'ns per què ens sublevèssim i així matxacar-nos ...... Conde duque de Olivares................


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi-80 fletxa València
27 de setembre de 2012, 22.12 h

#9 Llei de partits amb suport de CiU, no ho oblidem. I ara resulta que qui ha signat durant anys i panys lleis en contra d'independentistes, ens durà cap a la independència. Com de fàcil oblidem! Així és molt fàcil que CiU li prenga el pèl a tanta gent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 44
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(República de Catalunya)
27 de setembre de 2012, 20.33 h

La Recerca de la Felicitat.

Els marits possessius tendeixen a reaccionar predictiblement quan la seva esposa els anuncia que es divorcia: primer posen cara de sorpresa, després neguen els fets, tot seguit amenacen amb no signar els papers i, finalment, intenten fer-li creure que la separació l’enfonsarà econòmicament a ella ja que, sense ell, la dona no és res.

Després de la massiva manifestació de l’11 de Setembre on una part important dels catalans va expressar el seu desig de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Tomas "R"o-deja fletxa PPCC !!*!!
27 de setembre de 2012, 17.26 h

Retocar el codi penal? No m'estranyaria, perquè l'il.legítim i esperpèntic ettao epanyó en sap un rato de fer lleis ad hoc com l'anomenada Ley de Partidos, que va excloure tota l'esquerra abertzale d'una manera absolutament antidemocràtica (i que tots som culpables de no haver denunciat més fort en el seu moment)


Valora aquest comentari:   votar positiu 48   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.