directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L’atac “hacker” al sobiranisme, mostra com el discurs del PP fomenta l’odi

Un “hacker” espanyol justifica l’atac a una vintena de webs que impulsen l’estat propi, en base els arguments que fa servir el PPC per anar-hi encontra

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

En el vídeo a YouTube, una veu en off distorsionada assegura que "la majoria de catalans no volen la independència" i fa servir els mateixos 4 arguments reiteratius que  el PPC de Sánchez Camacho esgrimeix des de la manifestació de l’Onze de Setembre, contra el procés d’independència. El “hacker” justifica els atacs als webs de CiU, ERC, ICV i SI, entre altres entitats també afectades, dient que hi ha 5 milions de catalans que no van anar a la manifestació- majoria silenciosa-,  que la ciutadania ha estat enganyada amb falses promeses dels independentistes, que Mas no va dir als seus votants que volia una Catalunya independent d’Espanya, i per últim, la cantarella que l’actitud de Mas genera fractura social i  possibles els enfrontaments.  
 



Comparteix
   


Etiquetes
Un “hacker” “pacifista i justicier” contra l’independentisme
 
La “veu” del “justicier”critica que CiU, amb la seva actitud, estigui donant més vot a ERC en les properes eleccions i que fa créixer la formació republicana – tal i com ho diu el fet li genera bromera de boca- i reclama que la democràcia ha de ser pacífica i no agressiva, diu: “anys enrere Catalunya va quedar marcada per actes cruels, però ja és història” i afegeix, “som pacifistes”, per contra, els catalans independentistes utilitzen actes agressius i provocacions i a més estan tirant per terra tot el prestigi d’Espanya al món. I afegeix que no parla d’utilitzar la violència – costa imaginar com deu classificar l’atac als webs i el vídeo d’advertència a you tube, el “justicier”-,  però sí la justícia, i s’afanya a assegurar que com que a Espanya no hi ha justícia se la pren pel seu compte piratejant webs catalanes que donen suport a la independència de Catalunya – i ho diu convençut de que fa un acte clar de justícia divina i infinita i visca la democràcia-. Per a acabar, llança l’amenaça de que això és “una advertència” i que vol que els catalans que volen Espanya unida sàpiguen que no estan sols i que sempre hi haurà algú que els ajudarà.
  
La web de “Catalans al món” la més afectada
 
Segons publica el diari ARA, el lloc web més afectat ha estat el del 'Catalans al món',i el seu responsable, Sergi Marzábal, ha confirmat al diari, que va rebre un missatge de Lulzn0pt10n, que coincideix amb el nom del 'hacker' que signa el vídeo penjat a YouTube, on reivindica l’atac a les webs sobiranistes.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
Jordi fletxa Bcn
30 de setembre de 2012, 00.55 h

#19 "insultar Ha España" fot una mica de mal a la vista.
De res.

De les teves amenaces ridícules, mira com tremolo brrrr


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Pepo fletxa Terrassa
29 de setembre de 2012, 00.36 h

#19

Venatu incepit. Persecutio est ad mortem. Cades in ignominia. Veritatem praevalebit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Marc fletxa Bcn
28 de setembre de 2012, 22.32 h

#19 tu no ets ni un hacker ni ets res. Saturar un servidor web a base d'enviar-hi paquets ho pot fer un crio de 10 anys i això ni és ser un hacker ni res de res. Tu l'únic que ets és un pallasso amb ganes de tocar els nassos però ja t'enxamparan ja, tranquil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
LulzNoption fletxa Lulznoption
28 de setembre de 2012, 21.36 h

#18 Viva España!. ;) "aixi que ves en compte" okey me guardo esa frase pero cuidado... protege tu dns de tu router cerrando NATS no vaya ser que te envie una solicitud de recibo masivo y consiga tus datos personales ;)
Sabes perfectamente que estoy actuando como tengo que actuar, insultar ha España... quemar bandera española... sigo ? vosotros no tenéis ni idea que es en realidad una democracia, vosotros os pensáis que la democracia es LIBERTAD TOTAL? no!, una democracia tiene que tener ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jordi fletxa Bcn
28 de setembre de 2012, 20.32 h

#17 No ets més que un pobre "lammer" que ha aprofitat les escletxes d'un sysop massa despistat. D'aquesta mena de gent, el teu país en va ple. Per cada portal català que us peteu cauran 100 d'espanyols, així que ves en compte.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
LulzNoption fletxa Lulznoption
28 de setembre de 2012, 16.11 h

Muy buenas a todos, soy LulzNoption, si tenéis alguna duda podéis contactar conmigo y os puedo facilitar información REAL y porque están sucediendo todos estos acontecimientos, tengo que decir que he publicado de nuevo el vídeo que publique anteriormente con COMENTARIOS Abiertos, que quiere decir eso? quiere decir que podéis EXPRESAR LO QUE QUERÁIS, os voy a dar ese tacto democrático para que puedan expresar todo, Viva España! y Visca Catalunya!


Video Original Youtube: Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Pepo fletxa Terrassa
28 de setembre de 2012, 12.48 h

El justicier diu que: hago justícia divina y infinita, viva la democracia.

No hase falta desirt nada más!!

Au a fer la mà!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
28 de setembre de 2012, 11.31 h

5 milions? segons tinc entès sensats per poder fer-ho només són 3 milions, si a la MANI hi varen anar uns 2 milions de persones, en que queda tot això?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
JORDI fletxa GRANOLLERS
28 de setembre de 2012, 08.38 h

Es una manera d'excitar als espanyols que viuen a Catalunya com es va veure amb les amenaces que el president del Hospitalet va fer a un tertulià en el programa "Punto Pelota", fa un parell de dies, fent-se seu el territori català. En hi han molts que respecten i estimen la seva segona terra, però en hi han que tenen a Catalunya com a terra anexionada per dret de conquesta i oblidant els 800 anys que Catalunya va ser un estat sobirà, un dels mes importants d'Europa, el primer que va respect... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.