directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Magdalena Álvarez diu que no dimitirà si no li demana Rodríguez Zapatero

Iniciativa es suma a Esquerra a Madrid per demanar explicacions

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

N'han hagut de passar moltes i de ben grosses perquè per fi els líders polítics a Madrid comencin a moure algun dit, encara que sigui el petit de la mà esquerra. Després d'un continu d'incidències a Renfe, de l'apagada de Barcelona i del caos al Prat, ara la Ministra de defensa ha posat el seu càrrec a disposició del president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero. Això sí, orgullosa com és aquesta ministra, ja ha deixat clar que ella no pensa dimitir per decisió pròpia.
ministra foment magdalena alvarez
La ministra de Foment Magdalena Álvarez

Comparteix
   


Etiquetes
La ministra de Foment, Magdalena Álvarez no pensa dimitir si no li demana el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero. Així ho ha fet saber quan ha fet entrada a la Comissió de Foment del Congrés de Diputats on compareix avui dimarts. Álvarez ha vingut a la Cambra Baixa per explicar la situació de les inversions a Catalunya després de les nombroses incidències, sobretot en la xarxa ferroviària de Barcelona. Les seves primeres paraules al Congrés han estat per destacar que la seva cartera està fent "l'esforç inversor més importat de l'historia de Catalunya", i també ha assegurat que els beneficis d'aquestes inversions es veuran "a curt termini".

Iniciativa es suma a Esquerra per demanar explicacions

En una nota de premsa, el diputat ecosocialista Joan Herrera, va explicar que li tornarà a recordar a la ministra Álvarez, com ja va fer en la compareixença d'aquesta el passat 21 de març en el Ple del Congrés, que el problema de rodalies a Barcelona i a la resta de Catalunya "no és només un problema de dèficit històric d'inversió", sinó que a això se li suma "falta de previsió, falta de preocupació i falta de projectes" per part de la ministra de Foment i del Govern de J.L. Rodríguez Zapatero.

Herrera espera que la ministra Álvarez "comparegui sense l'actitud prepotent, arrogant i superba que la caracteritza" i que "assumeixi responsabilitats" per una situació que es va tornar a repetir tant el dissabte com aquest diumenge coincidint amb la creació a Barcelona d'un Centre Coordinador de l'Operació Ferroviària encapçalat pel secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
esteve fletxa Lliçá d'Amunt
15 d'agost de 2007, 13.20 h

La ministra de la "I" (Incopetent, ignorant, ineficaç, inepte, inútil, inaguantable) no pot ser la l'única en dimitir. Haurien de plegar tots els xupopters del Ministerio de Fomento i de Presidencia del Gobierno. Seguidament els de la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.