directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El blogtrip #InPyrenees atrau vuit blocaires del congrés «TBEX EU Costa Brava» al Pirineu de Girona

El blogtrip internacional #InPyrenees compta amb vuit participants de primer ordre que durant sis dies descobreixen i viuen la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona.

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Del 24 de setembre a l’1 d’octubre, seguidament al congrés «TBEX Europa Costa Brava», s’està desenvolupant la segona edició del blogtrip #InPyrenees organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona.  En aquesta acció promocional i de comunicació a les xarxes socials també intervenen i participen entitats i empreses turístiques de les tres comarques gironines pirinenques d’interior, la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya, i també l’Alt Empordà, per tal de dissenyar el programa de visites, activitats, entrevistes i serveis que el grup requereix durant la seva estada als Pirineus. Cent-seixanta tres participants del congrés «TBEX Europa Costa Brava» han prolongat la seva estada a la demarcació de Girona per participar en els blogtrip temàtics de dos a tres dies de durada a la Costa Brava.
 
 
Celler La Vinyeta
Celler La Vinyeta


Agroturisme Sant Dionís Campllong
Agroturisme Sant Dionís Campllong


Casa Museu Dalí Portlligat. Cadaqués
Casa Museu Dalí Portlligat. Cadaqués

Comparteix
   


Etiquetes
Així, vuit blocaires entre els quals destaquen @TheplanetD, amb més de 36.470 seguidors al Twitter; @earthxplorer, amb 107.798 seguidors i un dels influenciadors més importants; el nord-americà Mat Long, blocaire del portal landlopers.com, i Marta Carnero, de la @GuiaRepsol, participen per primera vegada en aquesta acció pensada per posar en valor el rerepaís i difondre el conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona. 
 
Durant sis dies, els prescriptors descobreixen i viuen la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona arran d’un intens programa d’activitats que els ha portar a visitar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa passejant en ruc, la Cerdanya en globus, i la Fageda d’en Jordà i Vall de Núria a peu, entre d’altres atractius. 
 
A banda de les excursions, els viatgers fan diverses activitats com artesania al Museu dels Sants d’Olot, busquen bolets amb el cuiner Francesc Rovira, del restaurant Cal Xesc de Gombrèn, d’una estrella Michelin, practiquen barranquisme al riu Freser, i segway a la Molina. Així mateix, el grup tasta diferents productes alimentaris locals com embotits i plats tradicionals elaborats pels restaurants dels col·lectius de la Cuina Volcànica i de la Cuina Pirinenca de la Cerdanya. 
 
En el decurs del viatge, els participants tindran ocasió de conèixer aspectes de la cultura i tradició catalanes amb la seva participació en una ballada de sardanes i de cap grossos. 
 
Els blocaires publiquen i publicaran fotografies, comentaris, vídeos i articles en els seus respectius canals d’Internet. Una mostra:
 
http://web.stagram.com/p/289498183901720211_6591354 
 
http://web.stagram.com/p/289482252953789711_116480 
 
En la primera edició del blogtrip #InPyrenees es van generar en sis dies 10 milions d’impressions a Twitter i va ser trending topic (TT al wanderlisting) en viatges d’arreu del món en una ocasió. A la blocosfera, el blogtrip va tenir repercussió abans, durant i després amb la publicació a les xarxes socials, en tan sols quatre setmanes, de 22 apunts, 8 dels quals al web de Lonely Planet, el mitjà en línia de referència en turisme i viatges d’àmbit mundial. El blogtrip es segueix amb l’etiqueta #inPyrenees i #TBEX.
 
163 blocaires de «TBEX Europa Costa Brava» recorren la Costa Brava
 
Ahir, dimecres 26 de setembre, va concloure el programa de cinc blogtrips temàtics de dos a tres dies de durada dirigit a cent-seixanta tres blocaires del «TBEX Europa Costa Brava». Aquests programes van ser dissenyats i organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per tal de donar conèixer la destinació Costa Brava des de diferents facetes entre els blocaires participants.
 
Participants com @ThePlanetD o @KirstenAlana ja han publicat diversos posts arran de la seva estada a la zona: 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.