directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Farts de tanta paciència

Trànsit també demana "paciència" als conductors que circulin pels quaranta punts en obres de la xarxa viària catalana

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, també ha demanat "paciència i comprensió" als conductors que circulin per punts de la xarxa viària catalana que estan en obres. Una de les vies més conflictives és la C-35 al seu pas per Llagostera (Gironès), Vidreres (Selva) la Roca del Vallès i Llinars del Vallès (Vallès Oriental), ja que s'estan fent tasques de desdoblament de la carretera. Per Pérez Moya tot i que aquest estiu toca "patir" aquesta obra, espera que per l'any vinent estigui acabada i es converteixi "en un eix de connexió important i àgil entre l'AP-7 i la Costa Brava". En l'actualitat es fan obres i treballs de manteniment en una quarantena de punts de la xarxa viària catalana, algunes d'elles a la costa i a les zones turístiques, amb incidències importants per a la ciutadania.
El director del Servei Català de Trànsit ha destacat que les obres són un element 'de referència negatiu' ja que alenteixen la mobilitat, reduint la velocitat. Del conjunt d'obres que hi ha a la xarxa viària de Catalunya en aquests moments Pérez Moya ha destacat que una de les més complicades és el desdoblament que es fa la C-35 sobre tot al seu pas per Llagostera, encara que espera que l'estiu vinent l'obra estigui acabada i es converteixi en un 'important' eix de connexió de l'AP-7 i la Costa Brava.

Davant aquest punts en obres Pérez Moya ha demanat als conductors 'paciència i conducció' i que extremin les precaucions en aquestes vies on s'està treballant a més que 'assumeixin que la circulació és més lenta'. Per això Trànsit recorda que s'ha d'adequar la velocitat de la via. En aquest sentit el director insisteix en què 'anar a més velocitat de la permesa i la distracció són les principals causes de sinistralitat a la carretera'.

Entre les vies amb obres més importants destaquen l'A-2 al seu pas pel Bruc, amb treballs al voral, l'A-7 en el tram Cambrils-Vilaseca per la construcció de l'autovia, B-224 a Martorell per obres en general, talls intermitents a la C-13 a Esterri d'Àneu per obres en general, en els dos sentits de la marxa, o els treballs que es fan a la C-26 a Vilada, també en els dos sentits. A la C-31 a Palafrugell també s'estan fent obres en els dos sentits, així com a la C-55 entre Abrera i Solsona.

A la N-II a Fornells de la Selva es fan treballs nocturns que poden portar restriccions de pas, mentre que a l'Alguarie a la N-230b està la calçada tallada per taques de manteniment. Al Camp de Tarragona s'estan fent obres a Pallaresos, per la variant d'Argilada, així com a la TP-2039, TP-7225 i TV 2024. També s'està actuant a les obres de circumval•lació de la Joncosa de Montmell a la TV-2401, i obres de condicionament a la TV-3002 a Capçanes. També hi ha actuacions a la travessera de Benifallet, a la T-301 i a la T-342 al seu pas per Roquetes.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.