directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Xantatge a La Caixa: els mitjans de l’odi no en tenen prou

Alimentar amb publicitat els mitjans de l’odi té els seus riscos i ara Fainé en tasta les conseqüències. “No és suficient un silenci còmplice” li recorden des d’Alertadigital

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El mitjà ultra Alertadigital es fa ressò de l’amenaça de boicot a La Caixa que ha llençat el president del partit ‘Regeneración’, i col·laborador assidu del mitjà,  Enrique de Diego. “ Ultimàtum de  “Regeneración”: O condemna el separatisme o hi haurà boicot d’Espanya a l’entitat financera”, avisa el titular del digital. En la missiva lliurada aquest dimarts a una delegació de La Caixa a Madrid, insten a Fainé a manifestar de forma pública “l'espanyolitat de la seva institució financera i el seu rebuig a la posició delictiva adoptada pel president de la Generalitat, Artur Mas” i a fer una defensa categòrica d'adhesió i defensa de la unitat d'Espanya, del no complir, amenacen en fer una crida a tots els espanyols a retirar els seus fons de La Caixa. La setmana passada ABC ràdio del grup Vocento, ja va llençar una veritable amenaça de boicot contra grans empreses catalanes- entre elles La Caixa- i les instà a pronunciar-se de forma clara i explícita sobre l’”órdago” nacionalista 

Comparteix
   


Etiquetes
La Caixa és el primer objectiu a abatre per frenar la independència de Catalunya
 
Saben que La Caixa és una peça clau per tal que Catalunya esdevingui estat i per tant cal conquerir-la o destruir-la,  quan afirmen que “la seva institució ha estat el braç financer de la Generalitat” demostren  tenir clar que La Caixa el veritable poder econòmic que no pot arribar a estar en mans del Govern de Catalunya.  També saben que La Caixa és una entitat de servei públic on els impositors tenen un pes en la presa de decisions tal i com, explicava el directe!cat. De Diego diu en la seva missiva “Li recordo que dins de La Caixa hi ha impositors de tot el territori nacional. Que en la seva institució s'han integrat altres institucions financeres com CajaNavarra o CajaBurgos.”

 Amenaça formal i en tota regla

Donen de temps a Fainé fins  el 28 d’octubre a les 12 del migdia: “El pronunciament que li exigeixo ha de ser clar i públic. El 28 d'octubre, a les 12 hores, a la Puerta del Sol, Regeneració convoca una concentració "Per la unitat d'Espanya". Si en aquest moment no s'ha produït aquesta presa de postura, que n'ha d'incloure la disposició al trasllat de la seva seu social, farem campanya perquè tots els espanyols deixin d'actuar a través de La Caixa, amb l'objectiu d'enfonsar aquesta institució financera .”
Avui mateix, el directe!cat es feia ressò del risc d'alimentar a través de la publicitat els mitjasn de l'odi, i La Caixa els fiança a través de publicitat de l'entitat o de les seves empreses participades. Però el temps de la indiferència cap els exabruptes s’ha acabat i les empreses i entitats financeres que patrocinen aquests espais i que prodiguen la seva responsabilitat social corporativa als quatre vents hauran de fer un replantejament . 
  
  




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
Marcel Mañé fletxa Barcelona
17 d'octubre de 2012, 22.34 h

Si la Caixa es queda sense fons a fora de Catalunya, l'ajudarem treient els diners dels bancs no catalans i portant-los a la Caixa. La caixa hi sortiria guanyant molt. Posats a fer, podriem començar ja nosaltres abans que ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
17 d'octubre de 2012, 21.31 h

La Caixa es mereix el boicot dels espanyolistes, dels independentistes i de tothom qui tingui un mínim de dignitat. La Caixa va ser l'única entitat
bancària que durant la Guerra Civil va acceptar tant moneda "nacional" com republicana, arrivant fins i tot a establir un tipus de canvi. El "camisa azúl" Samaranch n'és el pare espiritual, un falangista com Vilarasau el va succeir i un numerari de l`Opus Dei com l`Isidro Fainé n'és el actual Director.

A més és culpable de practicar el de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Ll.B. fletxa Granollers
17 d'octubre de 2012, 19.38 h

Ara es podria ser el moment, que si la cosa es possar lletja, les entitats catalanes pendran consciència del que més es hi convé. No es pot servir a dos parts enfrontades. Si la Caixa no diu res es possible que no hi hagi grans boicots ni a Catalunya, ni a Espanya. Però si la Caixa diu alguna cosa pot sofrir un boicot greu, bé sigui a Catalunya o a Espanya.
També pot fer de l'obligació virtut i si la seva rentabilitat és basicament dels paisos de parla catalana pot pendre partit clar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Ramon Sant Celoni. fletxa Sant Celoni
6 d'octubre de 2012, 12.04 h

Apareixen molts nuvol a dalt del Montseny, aquets son negrosos, pèrò en cada cantò hi ha unes vals, d'allò més bonic, i les tormentes duran poc.
això és un trosset de Catalñunya. La caixa a Catalunya hi fa molts ingressos. aquets poden vaixar però, i a Catalunya poden suplir, si els catalans
volem, més la Caixa que els.BB. SANTADER. I D' ALTRES. ELS BOICOTS NO INTERESSA A NINGÚ. PERO LA LLIBERTAT DE CATALUNYA, TE D'INTERESAR A TOT EL POBLE QUE VIU TREBALLE I TE FILLS I NETS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
mauro fletxa Blanes
5 d'octubre de 2012, 13.52 h

ja podem fer-lis amb ells al vi rioja per axempla,
tambe els i sortira cart an-ells
no som pas cobars en daban i VISCA CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
JAUME fletxa PALMA DE MALLORCA
5 d'octubre de 2012, 12.41 h

ME AGRADE MOLT LO QUE DIU ANA, 14, TEMBE SE POT FE BOICOT AL PAISOS CATALANS DEL BACNS DEL RESTE DE ESPAÑYE


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Isidor fletxa BARCELONA
5 d'octubre de 2012, 12.02 h

Jo ja fa tems que no mes compro productes de la terra, i a mes a mes etiquetats en Català, si no trobo en Català no compro.
A la meva família varem prendre la decisió, quan el fatxenda del gerra va dir que va passar el ribot, vaja fatxenda esta fet, qui es ell per decidir per els Catalans.
Ja era Independentista, moderat, però estic disposat a menjar pedres per aconseguir la llibertat, per dignitat, i no pensem gastar ni cinc en el galliner de país d'aquí al costat. VISCA CATALUNYA, i v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 42   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Isidor fletxa BARCELONA
5 d'octubre de 2012, 11.54 h

Si es tracte de tocar el que no sona, potser veurem qui te mes "cales", si els Catalans o qui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Isidor fletxa BARCELONA
5 d'octubre de 2012, 11.52 h

Si es traca de fer boicot, potser que els Catalans fem el mateix, potser ja es l'hora Catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Isabel fletxa Barcelona
5 d'octubre de 2012, 11.45 h

La Caixa pot tindre boicot pels dos cantons. Ja els hi esta bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.