directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una diputada del Sinn Féin titlla Vidal-Quadras de ser el “fantasma de Franco”

Reclama que les institucions europees "han de deixar absolutament clar al govern espanyol que qualsevol intent d'intervenció armada comportarà el seu aïllament a la UE"

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 25 vots )
carregant Carregant

"El fantasma del general Franco apareix al Parlament Europeu amb la forma d'Alejo Vidal-Quadras, eurodiputat del PP que, en una entrevista televisiva, va demanar una intervenció armada de l'estat espanyol contra Catalunya". Així de contundent ha estat l'eurodiputada del Sinn Féin, Martina Anderson, contra les paraules del vicepresident de la cambra, el popular Alejo Vidal-Quadras."S'hauria de disculpar", assegura l'eurodiputada, que afegeix que les institucions europees "han de deixar absolutament clar al govern espanyol que qualsevol intent d'intervenció armada per frustrar la voluntat democràtica dels catalans comportarà el seu aïllament a la UE i la marginació a la comunitat internacional".
 
 


Comparteix
   

Setmana horribilis per Vidal-Quadras
 
El líder del grup Liberal i Demòcrata al Parlament Europeu (PE), Guy Verhofstadt, també va carregar contra Vidal-Quadras, en assegurar que les declaracions del vicepresident del Parlament Europeu "no tenen cabuda a la societat d'avui", per  Verhofstadt, "poden demanar a l'Estat espanyol defensar la legalitat de la Constitució, però citar l'opció d'una repressió violenta contra un sector de la població, és caure en el mateix nivell que les indefensables accions que els règims de la Primavera Àrab han escollit per suprimir els anhels d'un poble per la força". El cap de la tercera força política de la Eurocambra ha afegit que "aquest tipus d'observacions imprudents arruïen tot allò pel qual la gent demòcrata ha lluitat els darrers 60 anys i no tenen cabuda a la societat d'avui".

Els verds europeus també van criticar durament Vidal-Quadras, en titllar les paraules de l’eruodiputat del PP d’escandaloses  i van assegegurar que les declaracions del vicepresident del PE no poden ser considerades com a "meres opinions personals" perquè Vidal-Quadras ocupa un càrrec d’alta responsabilitat dins el Parlament Europeu i les seves declaracions estan vinculades al càrrec que ocupa.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
CATALUNYA LLIURE fletxa CATALUNYA, EUROPA
7 d'octubre de 2012, 17.44 h

#14
Quina ignorància i prepotència, ejpañol fotut! JO NO SOC EJPAÑOL, SOC "CATALÀ", que la teva falta de...tot, no t'ho permeti entendre, no vol dir que no sigui veritat.
Catalunya es una colònia del fastigós imperi castellà, molt aviat no ho serà, com la resta de colònies oprimides, espoliades i asfixiades que ha tingut al llarg de la seva fastigosa i vergonyosa historia. Nacions nobles a les que per costum, ha robat, espoliat, assassinat, oprimit, violat, torturat, vexat, trepitj... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jordi fletxa CATALUNYA
7 d'octubre de 2012, 16.25 h

#19 Tranquil Aniol,això és com quan paren un d'aquests anormals a un control d'alcoholèmia i drogues i diuen:"pero si tol mundo va igual!!".


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
7 d'octubre de 2012, 16.22 h

#14
Ei, eixerit i llengua fluixa que desseguida insultes, a mi no em tractis d'espanyol que no en sóc, n n'he sigut mai ni en seré. Que els catalans estiguem sota el domini d'espanya no vol dir que siguem espanyols. Aviam quina cara hi posaries tu si els portuguesos t'invadíssin i a partir de llavors et prohibissin parlar i escriure espanyol i t'obliguéssin a fer-ho sempre en portuguès.
Ah, i resulta que tota la amèrica hispana, parlan espanyol perquè un dia un va ensopegar amb un dicc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Synera fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2012, 15.48 h

El regne d'aragó es va anexionar per les armes, perdent la guerra de succesió al tron d'espanya. Si no, encara hi fora. Desde de llavors Gibraltar va deixar de ser d'espanya com tants d'altres llocs. In memoriam de la destrucció de Xàtiva, al seu Ajuntament penja u. Quadro del rei felip V d,anjou cap per avall.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
7 d'octubre de 2012, 11.51 h

#9 Llàstima,els que van ordenar el bombardeig de Gernika ja no els podeu presentar a les vostres llistes no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jordi fletxa CATALUNYA
7 d'octubre de 2012, 11.49 h

#14 espanyol ho seràs tu,no insultis macaco(de gibraltar),que els portuguesos ben bé que es van treure la pudor a espanyol el 1640,inculte.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Corona_d'Arag%C3%B3

Llegeix una mica si en saps,palurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
APAÑAMELAPELA fletxa Llavaneras
6 d'octubre de 2012, 21.59 h

#14 Burret,cateto,ignorant,Catalunya existia abans que Escaña.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Joan fletxa Tremp -LLEIDA-ESPANYA
6 d'octubre de 2012, 19.44 h

#13 Parlaràs pot ser d'anglesos, d'espanyols, que ho som tots a al península ibèrica excepte els portuguesos, mai hem anexionat cap nació o país per les armes, ja que mai ni Viscaia-guipuscoa (Àraba sempre ha sigut de la gran Castella) o Euskalerría que no se que collons es aquests anomenament o inveció, i per altre banda els contats de Barcelona, Urgell, Osona, etc... han sigut mai un regne, o han sigut una nació o un país mediaval ni en cap época. Per tant ets lliure de fer-te les ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
6 d'octubre de 2012, 18.56 h

#9
Noi, et retrates tu mateix. Fixa't, quan la ocupació nazi a farça, tractàven la resistència (armada, evidentment) de terroristes. Vaja, com els anglesos a Irlanda del Nord, els espanyols a Euskalerria, etc.
Sóu uns kracs! Annexioneu militarment (delictes de sang, noi!) un territori amb la seva gent i si aquests es defensen militarment (delictes de sang) són terroristes.
Com s'et veu el plumero, nen!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
RAC fletxa Rubi
6 d'octubre de 2012, 16.16 h

#11 No esperis gaire del Sr. Emar Brok, és de la mateixa corda que Rajoy,(PP), per això no es pot posar totalment en contra, la Unió Europea ha de parlar unitariament, esperem que no triguin gaire a fer-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.