directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La fi del món arriba a Sitges

El 45è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya s’inaugura amb El Cuerpo, òpera prima del català Oriol Paulo

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Pere Tubert Juhé, Sitges.- La 45a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya presenta un ampli cartell en el qual s’ha escollit com a fil conductor la fi del món. En aquest eix vertebrador hi encaixa de manera perfecta The Impossible, l’espectacular pel•lícula de Juan Antonio Bayona que, amb noms de pes internacional com la Naomi Watts o l’Ewan McGreggor, intentarà multiplicar l’èxit recollit per la seva primera pel•lícula, El Orfanato. D’altres pel•lícules que enfocaran la fi dels temps de manera més directa i definitiva són The Day, on bona part de la humanitat ha desaparegut o Doomsday Book, una pel•lícula coral coreana on el desig d’una nena es materialitza en forma de bola de billar apocalíptica.

Comparteix
   


Etiquetes
Durant els propers deu dies es podran veure més de dues-centes pel•lícules a les pantalles de Sitges. Entre elles destaquen les obres dels catalans Juan Antonio Bayona (The Impossible), Oriol Paulo (El Cuerpo), Óscar Aibar (El Bosc) i Marçal Forès (Animals).

Aquesta és la quarta edició consecutiva en la qual el Festival de Sitges és inaugurat amb l’obra d’un cineasta català. Després de [Rec]2 (Jaume Balagueró i Paco Plaza), Los Ojos de Julia (Guillem Morales) i Eva (Kike Maíllo), aquest 2012 és el torn d’Oriol Paulo i la seva El Cuerpo, un thriller policíac amb elements de terror.
 
Dins de la secció oficial competitiva destaquen Cosmopolis, la darrera pel•lícula del veterà David Cronenberg; Antiviral, la primera del seu fill Brandon o Holy Motors, del francès Léos Carax. Totes elles van participar amb sort diversa al darrer festival de cinema de Cannes. També són esperats amb interès els retorns de Don Coscarelli amb John Dies at the End, Quentin Duepieux amb Wrong, Rob Zombie amb The Lords of Salem, Guy Maddin amb Keyhole o Takashi Miike per partida doble, amb el musical For Love’s Sake i l’adaptació de videojoc Ace Attorney.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.