directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 12:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El diari 'El Punt' guanya el Premi Nacional de Projecció Social de la Llengua Catalana

Per contribuir 'amb fermesa a la tan desitjada normalització lingüística amb diferents edicions territorials del diari, un lloc web eficaç i diverses capçaleres'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha concedit al diari 'El Punt' del grup Hermes Comunicacions el Premi Nacional a la Projecció social de la llengua catalana. El jurat ha valorat que el rotatiu és 'un exemple empresarial brillant i amb èxit d'una aventura periodística en català i per a Catalunya basat en la informació preferentment regional i local'. El CoNCA recorda que durant els darrers 30 anys, 'El Punt' ha contribuït 'amb fermesa a la tan desitjada normalització lingüística amb diferents edicions territorials del diari, un lloc web eficaç i diverses capçaleres', entre les quals destaquen 'Presència', 'El 9 Esportiu', 'Punt de Festa', i, darrerament, la del diari 'Avui'.
el punt, portada, diari
Imatge d'una portada d'El Punt, edició per a les comarques gironines.
© http://www.flickr.com/photos/saulgordillo/3746445466/

Comparteix
   


Etiquetes
De la mateixa manera, el Consell recorda que la tasca d''El Punt' ha estat possible gràcies 'a la tasca de centenars de professionals, juntament amb la fidelitat de milers de lectors'. Per tot això, ''El Punt' i els seus satèl·lits formen part indiscutible del patrimoni lingüístic i cultural català'.

Els Premis Nacionals de Cultura són la distinció més rellevant en l'àmbit de la cultura a Catalunya. El CoNCA, com a instrument al servei de la cultura creat pel Parlament de Catalunya i format per professionals del sector, és des del 2009 l'ens que concedeix aquestes distincions de la Generalitat.

Els Premis Nacionals de Cultura van ser instituïts pel Govern l'any 1982 i són continuadors dels que la Generalitat va atorgar entre 1932 i 1938. Cadascun d'ells està dotat amb 18.000 euros i es concedeixen cada any a persones o entitats que han excel·lit amb les seves aportacions o activitats en cadascun dels respectius àmbits culturals, desenvolupades durant l'any anterior.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
14 d'abril de 2010, 11.57 h

Que jo sàpiga, a aquest diari no l'han guardonat mai amb la creu de St. Jordi. Per què serà ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.