directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP no paeix el clam independentista del Camp Nou

El ministre d’exteriors considera que la imatge d’ahir al Camp Nou perjudica la marca Espanya i Sánchez Camacho veu una mà negre pervertidora de l’ànima de l’esport

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

José Manuel García-Margallo, ha declarat avui que el que va ocórrer ahir al Camp Nou, "perjudica" la 'marca Espanya' i ofereix una mala imatge de la nació espanyola, i critica que Catalunya hagi donat "una imatge de divisió interna en un moment de convulsió com el que estem vivint, quan tots els països del món estan competint per uns capitals escassos". Mentre, Sánchez Camacho, considera una "manipulació que perverteix l'anima de l'esport" els crits independentistes al Camp Nou, i acusa a Mas de portar al límit la seva "obsessió pel trencament" i adverteix que està dividint "famílies, amics i aficions". Pere Navarro defensa la llibertat d’expressió "oral", i Junqueras respon a Margallo que Espanya s'ha guanyat la mala imatge per la notable incompetència dels seus polítics".
 
  

Comparteix
   


Etiquetes
Sánchez-Camacho incendiaria i tremendista
 
La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho ha classificat el clima que es va crear aquest diumenge al Camp Nou, amb els crits independentistes i banderes estelades a la grada, de "manipulació que perverteix l'anima de l'esport" i és excloent per als aficionats "que se senten catalans i espanyols" o de la resta de l'estat. Ha recordat que l'himne del club parla d'una sola bandera com a metàfora del caràcter integrador del Barça. Aquesta bandera, ha deixat clar, és la blaugrana i no l'estelada.
 
Monago també posa cullerada i recorda la seva condició de culé
 
El president extremeny, José A. Monago, s’ha reivindicat culé i ha dit que hi ha més cules fora que dins i que la majoria no són independentistes “ hay mucho altavoz para poco patio”, ha assegurat.
 
El clam independentista del Camp Nou fa de Navarro un defensors de la llibertat d’expressió “oral”
 
El president del PSC, Pere Navarro, fen gala de progressisme i tolerància -i potser assessorat de que en aquests moments el PSC no està per anar contra res i que cal ser positiu-, ha evitat qualsevol tipus de crítica als assistents al partit de futbol que va enfrontar el FC Barcelona amb el Reial Madrid que van aprofitar per reclamar la independència de Catalunya. Lluny de veure-ho malament, el socialista ha explicat que, al seu criteri, en que hauria de "prevaldre" en episodis com aquest és la "llibertat d'expressió". Aquestes afirmacions contrasten amb els plantejaments de Navarro, que considera que per tal que el poble català pugui exercir el dret a decidir, primer cal reformar la constitució.

Junqueras convençut que la UE acabarà demanat al govern espanyol que accepti el dret a decidir dels catalans

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que Espanya s'ha guanyat la mala imatge que té "per ser líder en suspensions de pagaments, encapçalar l'índex de la misèria (relació entre atur i dèficit públic), i per la notable incompetència dels seus polítics". A més, Junqueras s'ha mostrat convençut que la UE acabarà demanat al govern espanyol que accepti el dret a decidir dels catalans.

El líder dels republicans ha afirmat sentir-se molt content pels crits a favor de la independència que, especialment al minut 17 i 14 segons tant de la primera com de la segona part, van escoltar-se amb nitidesa al Camp Nou. "Em sembla molt positiu que els ciutadans de Catalunya expressin la seva opinió", ha destacat. Un fet que, en cap cas, perjudica la imatge exterior de l'Estat. De fet, segons Junqueras, els motius que veritablement fan que la imatge exterior d'Espanya sigui tan dolenta són "el rècord mundial de suspensions de pagaments del sector públic, el fet que encapçali l'índex de misèria de la UE i el rècord d'expedients oberts per incompliments de les competències de la UE, i que els polítics de l'Estat hagin demostrat una incompetència molt notable".



 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
TON fletxa Lleida
9 d'octubre de 2012, 20.51 h

La marca ESPAÑA se la podent ficar ALLÍ, per cert, el que sí perjudica als espanyols és el tenir uns polítics tan incompetents com el Margallo i, sobre tot, la Sanchez Camacho, que sembla que acabin de sortir de la cova.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ll.B. fletxa Granollers
9 d'octubre de 2012, 17.43 h

Els espanyols han de tenir present que mantenir okupat un territori en contra de la seva voluntat i sense deixar-lo expressar TÉ UN PREU. Aquests son només els inicis de l'expressió de no sentir-se espanyol que probablement aniran creixent EN TOT I PER TOT si s'ens nega el dret a decidir. Pot ser nosaltres no podrem separar-nos però a ben segur que els espanyols ES SENTIRAN ESTRANGERS I OCUPANTS d'un país quan mirin Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
9 d'octubre de 2012, 16.16 h

A l´Camacho li fa falta un macho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
9 d'octubre de 2012, 10.25 h

A l´Camacho s´li está acabant tirar pedres a l´seue teulada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
toni fletxa ripoll
9 d'octubre de 2012, 10.03 h

Primer haig de dir que no ser com es van veure les imatges a l'estranger, doncs aqui van silenciar-ho bastant i no es van veure gaires estelades, i en canvi els que hi van ser em van dir que va ser impressionant.
Després també vull comentar que el que els hi dol és que aqui no s'insulta, és fa una reivindicació positiva, només cal recordar el famos crit de " puta el Barça y puta Catalunya" que s'escolta sempre a madrit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 32   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
ferran fletxa Vilanova i la geltrú
9 d'octubre de 2012, 08.42 h

Quins pebrots
Espanya mai ha jugat cap joc brut amb les seleccions catalanes. Com ho duien allò de " no ver la paja en el ojo ajeno, pero la maza del estado en el propio"?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
KPLL fletxa Barcelona
9 d'octubre de 2012, 06.45 h

Sr. ministre: La marca España la ha feta malbé un rei caçant elefants mentre el seu poble passa retallades i problemes, la marca España, la ha feta malbé un president del Consell del Poder Judicial, anat-se de farra amb el seu..... i carregant les despesses a l'erari públic, quan el poble passa misèries, la marca España la ha feta malbé un president passejant-se per Nova York fumant un puro,. mentres el poble es manifestava perquè ja no pot més. La marca España la ha feta malbé un ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 51   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
independencia fletxa independencia
8 d'octubre de 2012, 23.55 h

Quina foto tan maca de la yeti camatxu


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2012, 23.40 h

Espanya "per se" ja té una mala marca. No la empitjorarà, no. Al revés sí. Quantes vegades s'ha dit que Espanya perjudica la de BCN? Catalunya no tenía marca i ara comença a tenirla. BCN és un valor català, no espanyol. Més clar no pot ser. S'ho mereixen per dolents amb CAT. Qui la fà, la paga. I ja n'estem tips.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
@JosepLDT fletxa Vilafranca del Penedès
8 d'octubre de 2012, 16.58 h

Si a vosaltres us molesta es que anem be, lo pitjor seria que els enemics estessin contens! aixo vol dir que funciona!
Si? voleu dir que perjudica mes que un REI president de una associacio de defensa dels animals matant elefants amb la querida a un pais dictatorial i pagat per el poble?,... parlem tambe de aeroports? AVEs? poliesportius? Trajes? EUROVegas?... aixo no perjudica... NOOOoooooooooooooooooooo!
.
ANEM PER EL BON CAMI!
El pla es cumpleix..
#11s2012
#25n2012
#INDEPENDENCIA
#11s2014 ES... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.