directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV i Esquerra demanen la compareixença del ministre Solbes al Congrés dels Diputats

Ha de fer públiques les xifres que s’han d’invertir l’any vinent a Catalunya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Esquerra i ICV sol·licitaran conjuntament en la propera reunió de la Diputació Permanent del Congrés que s’ha de celebrar el 28 d’agost, la compareixença immediata del ministre Solbes davant la Comissió d’Economia i Hisenda, per tal que faci públiques les xifres que té previstes el govern espanyol per invertir a Catalunya en infraestructures, en compliment del que estableix la disposició addicional tercera de l’Estatut. Aquests dies, la inversió real a Catalunya ha copat els mitjans, ja que les dades "oficials" que esgrimeix Madrid contrasten amb la inversió real a Catalunya denunciada per la Cambra de Contractistes.
joan tardà
Joan Tardà, en una imatge recent / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu d’Esquerra al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, recorda que Esquerra ja va denunciar les contradiccions entre el ministre Solbes i el president Zapatero, ja que “Solbes va manifestar una orientació de les inversions a Catalunya que no es corresponen amb les que va publicitar el president del govern espanyol durant la seva visita a Catalunya”. I ha afegit: “Les partides de què va parlar Zapatero, a què responen?”

En relació a la petició de Mariano Rajoy de demanar al president Zapatero que comparegui al Congrés per debatre sobre les infraestructures de Catalunya, Tardà ha assegurat que “Esquerra no farà el joc al PP” i no donarà suport a la proposta dels populars, “perquè el que menys interessa al PP són les inversions que obliguen l’Estatut”.

“Amb la mateixa responsabilitat”, ha dit, “Esquerra exigeix que el PSOE no es negui, no voti en contra, de la compareixença de Solbes”. Per Tardà, “Solbes ha de comparèixer de forma immediata”. El portaveu independentista ha assegurat que “és súmament important poder discutir en seu parlamentària amb el ministre Solbes, que és qui talla el bacallà, les xifres que s’han d’invertir l’any que ve a Catalunya.”



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.