directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 10:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Correllengua 2007 començarà a Barcelona l'11 de setembre i denunciarà la tercera hora de castellà

Passarà per 400 poblacions abans d'acomiadar-se a Perpinyà

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El 'Correllengua' 2007 començarà l'11 de setembre a Barcelona, sota el lema 'Parla'm', i passarà per unes 400 poblacions per finalitzar a Perpinyà el 3 de novembre. Els portaveus de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL), han presentat a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) l'edició d'enguany, que aprofitarà per denunciar la tercera hora de castellà a Primària imposada pel govern espanyol.
A més dels dies d'inici i cloenda, altres cites destacades del Correllengua d'enguany seran a Fraga, el 29 de setembre, i a València, el 9 d'octubre. El portaveu de la Coordinadora d'Associacions en defensa de la Llengua catalana (CAL), David Vila, ha explicat a Prada que enguany el 'Correllengua' animarà als ciutadans a expresar-se en contra de la llei de l'anomenada tercera hora de castellà.

Aquest no serà, però, l'únic debat present al Correllengua d'enguany, on també tindrà presència la futura Fira del Llibre de Frankfurt, on Catalunya serà cultura convidada; la immigració com a element d'integració i cohesió social, i la necessitat que el Parlament pugui convocar referèndums, a través de la campanya 'Decideixo decidir'.

El 'Correllengua' té com a objectius garantir la normalitat de la llengua catalana, acabar amb la menysvaloració de la cultura catalana i presentar-la arreu del món com a 'una cultura innovadora, integradora i desacomplexada', segons els seus organitzadors. A més, pretén reclamar la unitat i l'oficialitat de la llengua catalana en tot el seu territori.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.