directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 20:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El fans de Bob Dylan podran versionar-lo en català en un concurs

El premi és la discografia completa de l'artista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els admiradors de Bob Dylan podran participar en un concurs llançat per Sony i el web myspace.com versionant les cançons de l'artista en català. Qui ho vulgui podrà participar a 'Envia'ns la teva versió de Bob Dylan' i ho podrà fer en català com també en les altres llengües de l'estat espanyol o en qualsevol altre idioma, segons han informat els organitzadors. El concurs s'obrirà a partir de la segona quinzena de setembre i és el pas previ a la publicació d'una antologia anomenada 'Dylan'. El premi per al guanyador serà una col·lecció de la discografia completa de Bob Dylan
bob dylan
Comparteix
   


Etiquetes
Bob Dylan és novament protagonista d'una iniciativa a Internet, com ho va ser quan va proposar als seus seguidors votar la seva cançó preferida de l'artista de Minnesota o com ho és ara que utilitza la xarxa per buscar el seu doble que participarà en un videoclip.

En aquesta ocasió, Bob Dylan anima els seus seguidors a crear les seves pròpies cançons inspirant-se en qualsevol dels temes de l'artista americà. Els fans catalans també tindran la possibilitat de versionar cançons com 'Knoching on Heaven's door' o 'Blowing in the wind' en català. Segons han informat els organitzadors, el concurs és obert a qualsevol llengua.

'Envia'ns la teva versió de Bob Dylan' és una iniciativa de la filial espanyola de la discogràfica Sony-BMG i el portal Myspace.com. Aquells que vulguin intentar imitar Dylan hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça concurso@dylan07.es amb un arxiu de so en format mp3 que no superi els 7 megabytes i amb les dades personals. El concurs s'obrirà el 15 de setembre i es podran fer arribar les propostes musicals fins al 15 d'octubre. El guanyador es farà amb una col·lecció de la discografia completa de Bob Dylan.

Les cançons enviades es podran escoltar al web www.myspace.com/dylan07es. Aquest joc que proposa el cantant de 'Like a rolling stone' és el pas previ al llançament d'una antologia anomenada 'Dylan', que constarà de tres àlbums amb 51 cançons que intentaran resumir quatre dècades de música i que anirà acompanyada d'un llibre i deu targetes que posen imatge a la música del cantant.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.