directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Espanya demanarà el rescat aquest novembre, i Catalunya?

Seguir amb Espanya ens aboca a una crisi sense precedents, Catalunya espoliada per Espanya i rescatada

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Londres (ACN).- Espanya podria demanar ajuda financera de la zona euro aquest proper mes de novembre, segons ha anunciat l'agència Reuters, que cita fons de l'eurozona. La petició del govern espanyol s'inclourà en un gran paquet juntament amb el programa de préstecs per Grècia i un pla de rescat per Xipre. "Estem avançant, estem prenent mesures, ho estem preparant perquè les coses cristal•litzin al novembre", ha dit a Reuters un alt funcionari que participa directament en les converses sobre l'ajuda financera a Espanya.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Catalunya pagarà molt cara la seva pertinença a Espanya 

Segons informa Reuters, el govern espanyol està considerant les condicions d'un rescat i prendrà una decisió un cop tingui clares les condicions i l'abast de l'ajuda.
 
Espanya serà el quart país rescatat juntament amb Grècia, Irlanda i Portugal després que els costos d'endeutament del país han arribat a nivells considerats insostenibles a llarg termini i que hagi augmentat la possibilitat d'un segon programa d'ajuda per Madrid després del rescat de la banca de 100.000 milions d'euros al passat mes de juny.
 
"Estem avançant, estem prenent mesures, ho estem preparant perquè les coses cristal·litzin al novembre", ha dit un alt funcionari que participa directament en les converses sobre l'ajuda financera a Espanya. "Estic segur que això passarà al novembre", ha reiterat.
 
Una alta font també s'ha referit al novembre com el moment "més probable" perquè Madrid faci un altre pas. "Si hagués d'apostar, seria més aviat al novembre que a l'octubre i seria un paquet per Grècia, Xipre i Espanya, però no Eslovènia", ha clarificat. "Els alemanys no volen acudir moltes vegades al Parlament ja que es veuen obligats a enfrontar-se a debats dolorosos", ha assenyalat la mateixa font.
 
L'opinió pública a Alemanya, així com a Finlàndia i els Països Baixos, s'ha tornat cada vegada més contrària als rescats dels governs de la zona euro. No obstant, sembla que per Alemanya només li queda una possibilitat per salvar l'eurozona. Un rescat de Madrid hauria d'obtenir l'aprovació parlamentària d'Alemanya i Finlàndia. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Pepo fletxa Terrassa
14 d'octubre de 2012, 15.55 h

#4 Ha tornat el fill pròdig. Al.leluia!!

Només ens falta entrar dins el rescat espanyol per part de la UE. Aquesta és la cirereta del pastís que ens fa desaparèixer del mapa. És per això que tenim molta, molta, molta pressa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
14 d'octubre de 2012, 11.52 h

#4 Tu si que la veuràs,a dins un borreguero,i és diu Boinalàndia,nou nom del que quedarà d'espanya,palurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 d'octubre de 2012, 05.20 h

#3

Otro que no vio la Tierra Prometida


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (Repúblca de Catalunya)
13 d'octubre de 2012, 19.21 h

Ens roben i, a sobre, ens assassinen!
Avui fa 103 anys es afusellat Francesc Ferrer i Guardia http://ca.wikipedia.org/wiki/Francesc_Ferrer_i_Gu%C3%A0rdia, acusat sense proves d'instigar la Setmana Tràgica (1909). Que el seu nom i el seu llegat no quedi a l'oblit, avui farem bé de recordar la seva tasca com a pedagog lliurepensador creador de l'Escola Moderna.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
13 d'octubre de 2012, 19.04 h

Catalunya ja l'ha demanat per via d'Artur Mas i CiU. El "procés" de CiU és una farsa, Espanya és misèria i la UE és el major empobridor de pobles que hem conegut. Un independentista amb una bandera de la UE és com un jueu amb una bandera del Reich, que es pensa que a ell li perdonaran. Anem cap a la pobresa i ací la gent dient "Visca!" als nostres botxins, uns amb l'estanquera i altres amb l'estelada (d'estel blanc, que són persones de bé). En el fons són el mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2012, 18.56 h

El pitjor negoci que ha fet mai CAT és apostar per Espanya. Els egoistes dels quatre gats empresarials sense cap mena de visió, betes i fils, s'ho trovaran. Però el pitjor és que també nosaltres. Però això no impideix sortir d'aquesta merda d'Estat. Més aviat dòna un impuls, ho justifica, ho posa en notòria evidència. Adéu Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.