directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE descarta que el PSC demani un grup parlamentari propi al Congrés

PSC i PSOE formen un grup "nítid, sòlid i sense fissures"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general del grup parlamentari del PSOE, Julio Villarubia, assegura que 'no s'ha plantejat' que el PSC pugui formar un grup parlamentari autònom del PSOE, desautoritzant així les declaracions de Pasqual Maragall i d'altres destacats membres del PSC que donaven per feta aquesta possiblitat. Segons el PSOE, aquesta possibilitat 'no té cap rellevància ni transcendència', ja que tant PSC com PSOE són un grup parlamentari 'nítid, sòlid i sense fissures per cap banda'. Villarubia creu que és possible que algú plantegés aquesta idea a títol personal però assegura que no és el sentiment 'ni de la cambra ni dels diputats'.
julio villarubia psoe
Julio Villarubia, secretari general del grup parlamentari del PSOE / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El PSOE assegura que 'no hi ha una demanda' per part del PSC de formar grup propi al Congrés de Diputats, independent dels socialistes espanyols i no integrat dins el PSOE com fins ara, tal com proposava Pasqual Maragall. Així ho ha fet saber Julio Villarubia, secretari general dels socialistes al Congrés que ha repetit que 'no hi ha cap petició ni a la Cambra ni internament al partit', i ha assegurat, 'que ni tan sols s'ha comentat'.

'A efectes de comentari, algunes persones ho poden haver dit', ha concretat Villarrubia, 'però sense cap rellevància ni transcendència'. El secretari general del PSOE al Congrés ha volgut destacar que 'el partit socialista i el PSC formen un perfecte, nítid i sòlit grup parlamentari que no té fissures per cap banda'.

El PSOE ha tancat aquesta possibilitat dient que 'ni tan sols hi ha debat o qüestió, en aquests moments'. Al Senat el PSC ja és independent del PSOE i està integrat en una formació anomenada L'Entesa Catalana de Progrés on estan representants el PSC, ERC i ICV, però 'això és a la Cambra Alta, però al Congrés ni tan sols s'ha plantejat', ha puntualitzat Villarubia.

'A més a més de no plantejar-se, no hi ha temps material per fer-ho', tenint en compte que les eleccions a Corts se celebraran previsiblement el proper mes de març de 2008. Villarubia ha volgut deixar clar que si aquest tema és d'actualitat pot ser per què 'algú' tingui interessos en 'equiparar-ho' a la petició realitzada per UPN (Unió del Poble Navarrès) de tenir el seu propi grup al Congrés independent del PP o per les desavinences amb Alberto Ruiz Gallardón dins el Partit Popular.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Alguri fletxa Episko
21 d'agost de 2007, 21.05 h

Els socialistes catalans no passaran de ser els escolanets del PSOE. La majoria d'edat, mai de la vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
carme fletxa barcelona
21 d'agost de 2007, 12.49 h

Ni "rellevància" ni "trascendència". Hmmm. Doncs així que el demanin. I que els hi donin. I després, ja veurem la rellevàcia o la trascendència. I a Catalunya ens quedaran les coses més clares.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.