directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Gremi de Llibreters renya a Lara

Demana als empresaris que defensin el sector editorial "al marge de la realitat política" que el poble català decideixi lliurement

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Després que el President del grup Planeta, una de les empreses editores més importants de Catalunya, digués que marxaria de Catalunya si es fos independent, el Gremi de Llibreters ha demanat ara als responsables de les institucionals empresarials que "es limitin a defensar els nostres negocis al marge de la realitat política que el poble català lliurement decideixi quan pertoqui" i que per tant evitin "oferir en nom de tots opinions ideològiques, no econòmiques". L'ens assegura que respectarà i s'adaptarà a la decisió que prengui la ciutadania i reitera que la seva posició "serà sempre el reflex de l'esperit democràtic i respectuós amb el pensament dels seus membres". 

Comparteix
   

Per evitar "ser utilitzats per ningú i obrir camins de diàleg entre tots", Daura ha fet públic un comunicat en què, en tant que representant del Gremi de Llibreters, deixa palès que la posició de l'ens "serà sempre el reflex de l'esperit democràtic" del poble de Catalunya. 

A més, remarca que com a empresaris esperen que "es respecti la nostra decisió, que no pretén defugir de cap responsabilitat ciutadana, ans el contrari, en vol ser partícip dins del joc que la decisió popular i lliure ens indiqui amb els seus vots".

A més, afirma que "tota persona té dret a manifestar el seu pensament i cal que aquest sigui respectuós amb els d'altri, mentre no fereixin la moral, l'ètica i decòrum imprescindibles per a una bona convivència". "Les nostres lleixes plenes de llibres de pensaments diversos ens han de ser un bon exemple d'aquesta esmentada convivència", assenyala.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Francesc fletxa Barcelona
1 de maig de 2013, 10.15 h

Per correccions.
Un home que, sembla que sosté un diari com la "razón" que il·lustra els seus articles amb imatges de l'extrema dreta i que tramet a moltes entitats milers de diaris sense càrrec i que te de cap absolut al Marruenda, no és una persona honesta. El mon independentista l’hem de passar factura a tots els botiflers per poderosos que semblin. Posat en dubte que Catalunya va per la pista del Pedregal, premeditadament per els que ens odien, si sap de nombres, és una mala persona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Francesc fletxa Barcelona
1 de maig de 2013, 10.10 h

Un home que, sembla que sosté un diari com la "razón" que il·lustra els seus articles amb imatges de l'extrema dreta i que tramet a moltes entitats milers de diaris sense càrrec no és una persona honesta. El mon independentista l’hem de passar factura a tots els botiflers per poderosos que semblin. Posat en dubte que Catalunya va per a pista del Pedregal, si sap de nombres, és una mala persona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi Grau fletxa Barcelona
9 de novembre de 2012, 13.12 h

Sr. Lara, ´s'ha oblidat de que la seva mare i per tant Vosté es diu BOSCH ? S'ha oblidat del què pujent les vendes del seu negoci a Catalunya, on Vosté ha nascut ? Dès de lInfern del Dante s'ha blasmat a tot aquell que despreciant la seva propia llengua n0admira alguna altre.
Permeti'm un consell: facis-ho mirar...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Paco Pi fletxa Barcelona
17 d'octubre de 2012, 23.01 h

Ah! me'n descuidava: Lara (Planeta) és déu en el món de les lletres hispàniques. (No és endebades que ofereixi el premi més suculent ençà dels Pirineus.)
...I...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Paco Pi fletxa Barcelona
17 d'octubre de 2012, 22.55 h

Algú ha dubtat mai de l'espanyolitat de Planeta? Algú ha pensat mai que Planeta tingués el seny suficient per a considerar-se cabdal en el món de les lletres (i, per tant, del coneixement universal)? Planeta és un grup comercial, econòmic, que fa servir les conjuntures polítiques per a no perdre guanys. I prou. Si no fos així, és a dir, que la ideologia l'enlluerna, que li vagi molt bé per les sempiternes terres castellanes, que tants de guanys li han procurat. Planeta (i miro de ser ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2012, 01.19 h

Tràgala Lara. No barregis els interessos amb els ideals, que vas cap al no res. Et manca astùcia i et sobre barnús barato. Un home de negocis no es significa tan personalment. Pot perdre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.