directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Telepizza demana als catalans que no comprin el seus productes

Els mitjans de l’odi han pressionat a Telepizza sota amenaça per que deixi de patrocinar el Canal 21 per emetre un programa en el què uns xiquets de l'Ebre parlen d’independència

Comentaris 57  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

La decisió de Telepizza també vol ser una advertència per part dels mitjans de l’odi cap a tots aquells que, segons ells, fomenten la radicalitat independentista, però les conseqüències de l’amenaça “bumerang”, són que de la mateixa manera que l’empresa amenaça i deixa de posar publicitat a un mitja de comunicació, la seva decisió també és una crida a que els catalans prescindeixin de les ofertes de la cadena de pizzes a domicili, per la seva actitud contraria als principis democràtics. El xantatge de l’empresa indigna als que defensem el dret a la llibertat d’expressió, i si no ens hi oposem, ells, els dels mitjans de l’odi acabaran guanyant, d’entrada l’empresa propietària del Canal 21 ha retirat el programa del seu canal de Youtube.



Comparteix
   


Etiquetes
La xarxa , un magatzem que tot ho guarda

Sort que avui la xarxa és “sabia” i allò que  alguns censuren, la xarxa ho posa al servei de la societat. Mentre a Catalunya el Canal 21 retira el programa i TV3 fa el mateix amb el #bestiari ,  cap empresa catalana ha retirat la seva publicitat de les cadenes del odi.

El pecat del programa “petits artistes” ha estat explicar les coses amb llibertat

L'espai, dedicat a reflectir els coneixements dels alumnes de Primària de les escoles de les Terres de l'Ebre sobre diversos assumptes, en aquest cas concret es preguntava sobre la independència de Catalunya,  es va emetre en plena polèmica per les declaracions del ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert, segons les quals la intenció del Govern és "espanyolitzar" els alumnes catalans.

El programa objecte de polèmica va ser gravat a l'escola Sant Miquel de Deltebre (Baix Ebre) i als nens se'ls plantejaven preguntes com: "Què és la independència?" o "Vols la independència de Catalunya?". Les respostes van ser majoritàries a favor de la independència, i es veu que això per alguns es pecat, fins i tot l’ex-ministre Bono va carregar contra el programa, la manipulació feta a Espanya ha guanyat una petita batalla, però ha perdut la guerra.

Telepizza convida els catalans a no comorar els seus productes

Ens ho diu a la cara Telepizza, si ella cau al xantatge dels mitjans de l’odi, com no hem de caure els catalans davant la claredat amb que ens diu l’empresa que no som mereixedors de consumir els seus productes i com diu un altre conegut anunciant,  els catalans “no som tontos”.
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#57
16 de gener de 2015, 16.34 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
ISABÓ fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2012, 13.28 h

#52 Problema de "número" no es tal. La "cosa" es la capacidad de trabajo, de imaginación i de negocio limpio hacia unos beneficios legítimos. Se vive del propio trabajo y la administración de lo propio, en bien de los de Casa; o se vive de ser DICTADORZUELO-CACIQUITO haciendo discurso "de pronto".... DE PAZ I PACTO.... cuando en la vida.. han sabido respetar la palabra dada ni decir la verdad... por ni siquiera distinguirla de la mentira. "DAMNATA ME... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
ISABÓ fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2012, 13.18 h

QUE ELS POLÍTICS "PARLIN I ACORDIN -MÉS O MENYS- EL QUE SERÀ O EL QUE HA DE SER.. (com segurament ja estan fent) i nosaltres el poble deixem de parlar del merdós MADRID. Volem una Catalunya lliure, matriu de tots el Països Catalans... sobretot de La Catalunya Nord a la que ens uneix (abanda de ser el nostre punt nacional de sortida)... L' EIX VERTEBRADOR - ESPINA DORSAL - DELS PIRINEUS. Fem una Lleida, una Tarragona, un Girona i una Barcelona "GRANS" i actives, solidàri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Jordi fletxa CATALUNYA
27 d'octubre de 2012, 18.34 h

#52 La dependència de Catalunya respecte al mercat espanyol ja forma part del passat. L'economia catalana va vendre més al món que a Espanya durant el 2011. Així ho va anunciar ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la sessió de control al Parlament. A més, l'any passat el saldo comercial de Catalunya amb el món va ser primera vegada positiu: de l'1,8% del PIB, segons dades del Departament d'Economia. Durant l'última dècada la balança comercial catalana s'ha mantingut ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Jordi fletxa CATALUNYA
27 d'octubre de 2012, 18.31 h

#51 Això és el que et diu el metge?no m'extranya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
27 d'octubre de 2012, 17.29 h

Di la verdad...los unicos que vais a salir perdiendo con los boicots a los productos de unos y otros, son los catalanes. Es simplemente un problema de numeros y cantidad.... 5 millones de posibles no consumidores de productos españoles, contra 45 de NO consumidores de productos procedentes de cataluña...ADIVINAS EL RESULTADO Y LA CONCLUSION??#43


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
27 d'octubre de 2012, 17.18 h

Deja de meterte transfuciones de bilis y malas babas que te estan pudriendo ese cerebro xenóbo que tienes#42


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
27 d'octubre de 2012, 15.14 h

O yo me he vuelto loco, o este artículo crítica lo que está proponiendo, es decir, los medios del odio cuales son? los contrarios a sus intereses, no? o hay algún tipo de argumentación coherente detrás de esa afirmación?? El titular ya es de por si suficientemente parcial como para no leer el resto, pero es que no tiene desperdicio, para defender la libertad de expresión se critica la libertad individual de un empresario a publicitar donde quiera su producto???
Dejad la hipocresia a un... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Fina Blàzquez fletxa Barcelona
19 d'octubre de 2012, 22.19 h

#43 -Jo entenc que les nenes del video parlen i dibuixen les vivències que viuen al carrer i segurament a casa. L' escola treballa sobre l' actualitat. És parlar del món on viuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
19 d'octubre de 2012, 16.48 h

"Cadenes de l'odi" "Cadenes de l'odi" "Cadenes de l'odi" "Cadenes de l'odi" "Cadenes de l'odi" "Cadenes de l'odi"

Qui sembra ara l'odi? Hipòcrites.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.