directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Rcat premia l’ex diputat del PP, Manuel Millán Mestre

V assemblea amb davallada de la participació, sense debat sobre el #25N, molts premis lliurats, i piulades d’associats a la xarxa contra la decisió de Carretero de donar suport a CiU

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

En el transcurs de la V assemblea de Reagrupament, que ha tingut lloc aquest matí a Vic, la formació ha atorgat el Premi Pau de Tars - figura clau en el desenvolupament de l'evangelisme i la predicació del cristianisme i venerat com a  Sant en tota la cristiandat-, a Manuel Millan Mestre. El premi valora l’evolució de les conviccions polítiques de les persones cap a posicionaments que defensen el drets del poble de Catalunya. En aquest sentit, Manuel Milián Mestre -diputat del Congrés durant tres legislatures i col·laborador de Fraga quan era ministre-, ha afirmat en alguna ocasió que "no he set mai independentista però la solució és la independència”... “perquè abans de ser del PP soc una persona lògica i coherent.”
 



Comparteix
   

V Assemblea: menys participació, poc debat i molts guardons

A causa de la indisposició del president de RCat, Joan Carretero, Rut Carandell, vicepresident de RCat ha presentat l'informe de la presidència, aprovat per aclaparadora majoria. En l’obertura de l’Assemblea, Josep Maria Vila d’Abadal, president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha esperonat a seguir treballant per l’estat propi, i ha destacat que el procés endegat no té marxa enrere.

Vila d’Abadal ha demanat un premi per Duran i Lleida, a veure si d’aquesta manera es converteix al independentisme, a l’estil de Millan Mestre.

Reagrupament ha atorgat tres premis més, el premi Friend of Catalonia Award, a Marin Schulz, el d’ El Segador de l’any, atorgat a títol pòstum al fundador de la Plataforma per la Llengua Martí Gasull, i a l'Assemblea Nacional de Catalunya. El Premi Memorial Jordi Gomis, l’han rebut Jaume Barberà i Joan Camps.

No tots els membres de Reagrupament votaran CiU

Segons diferents piulades de membres de l’associació de Reagrupament, no tots seguiran els designis de Carretero, molts comentaris a la xarxa lamentaven la decisió feta per la direcció de Reagrupament sense debat previ i consideren que CiU no ofereix suficients garanties i que altres opcions són molt més segures pel procés cap a la independència. 
 

 
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Pràctic fletxa Perelada
23 d'octubre de 2012, 12.00 h

Benvinguts tots els reagrupats que votin ERC, perquè hauran demostrat que el cap els serveix per a pensar (cosa que no pas tothom sap fer)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
23 d'octubre de 2012, 11.36 h

Els reagrupats no podeu pas ser massa independentistes i menys coherents, si bé sou ben lliures de votar qui vulgueu. Però no oblideu que: Si la manifestació del dia 11 de setembre passat no s'hagués interposat al camí de CiU, avui encara estaria fent pactes anti natura amb els peperos, fotent retallades a dojo i deixant de pagar les nòmines per falta de calés. I en quant a la falta de calés, cal que us pregunteu on rau l'origen de la mateixa. I també cal que us pregunteu, quin és l'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
22 d'octubre de 2012, 20.48 h

Reagrupats. Foteu molta pena....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Josep-Lluís G. fletxa Font de la Guatlla
22 d'octubre de 2012, 19.04 h

...és el que té la "Transversalitat"... hi ha gustos de totes les tendències. El vot és lliure i secret i cada associat votarà en consciència l'opció que més li convingui.

Com a Associació, la Junta Directiva Nacional elegida democràticament en assemblea de Reagrupament, està legitimitzada per prendre aquesta i altres decisions... i en aquesta 5a Assemblea s'ha pogut ratificar la decisió amb l'acceptació del informe de gestió.

Ara és hora de fer costat al President de Cataluny... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
PereelDigne fletxa Granollers
22 d'octubre de 2012, 18.02 h

#4 Em sembla massa arriscat dir que si bé molts militants de Rcat no votaran CiU, és el mateix que li passarà a ERC on molts militants no votaran Junqueras. És que coneixes molts militants d'ERC que no votin Junqueras, perquè jo no en conec cap. No vulguis fer aquest paral·lelisme perquè la realitat de Reagrupament, amb les seves divisions internes i els conflictes personals que arrossega, el pot abocar a desaparèixer a dins de CiU, i la d'ERC amb una gran harmonia interna i una indepen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
lluigi fletxa Barna
22 d'octubre de 2012, 13.20 h

Aquest article es mot tendencios gratuitament i no es així com es fa cami cap el soberanisme. No oblidem qui son els nostres veritables enemics, i ue disfruten veient aquestes enveges entre aliats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
J fletxa Alt Empordà
22 d'octubre de 2012, 13.12 h

Estic més que sorprés de les queixes dels Reagrupats criticant l'objectivitat de Directe.cat No sé veure enlloc la manipulació que segons ells impregna aquesta notícia. I a més, tots criden però cap no explica on és la dita manipulació. Serà que els reagrupats, a menys que no els respatllis i ensabonis consideren que se'ls tracta malament?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi Roig fletxa Sant Pol de Mar
22 d'octubre de 2012, 10.46 h

No canviarem mai? volem fer un nou estat d'Europa i no som capaços de engrandir l'horitzó de la nostra feina? quin periodista pot ser tant curt de gambals de fer un article tant descaradament tendenciós i tant poc mesurat? no aprendrem mai a respectar als demès? Hom pot estar en desacord i pot defensar-ho amb arguments, però fa molta pena haver d'entomar desinformacions tan tendencioses com les que he llegit. Jo vaig ser a l'Assemblea i vaig sortir-ne molt confortat per haver gaudit de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
21 d'octubre de 2012, 23.02 h

Tal i com ja han expresat algunes altres persones, l'assemblea ordinària d'aquest any ha funcionat perfectament i tots els punts s'han aprovat amb força majoria. Altrament pel que fa a l'assistència de públic ha estat força similar a la de fa un any i s'ha omplert el recinte firal del sucre amb 400 associats i fins i tot han quedat persones de peu en alguns moments.

Senyors de directe.cat informeu o manipuleu? sou periodistes o sou treballadors d'algun partit? Amb aquestes manipulacions n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
21 d'octubre de 2012, 22.58 h

#3 Marta?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.