directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs proposa superar l'eix dreta-esquerra: a la 'casa gran del catalanisme' hi caben tots

"El país ens demana als polítics menys disputes i més unitat"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El diputat de CiU i secretari executiu d'autogovern de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Francesc Homs, ha confessat sentir-se 'proper' a algunes opinions de Pasqual Maragall, com ara el seu desig que el PSC tingui grup propi a Madrid. Homs ha fet una picada d'ull als sectors maragallistes del PSC i també a ERC en assegurar que la 'casa gran del catalanisme' que vol impulsar CiU a partir de l'octubre, té com a objectiu agrupar el màxim possible de sectors.
francesc homs cdc
Comparteix
   


Etiquetes
Homs ha explicat a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) que el moviment de la 'casa gran del catalanisme', que CiU iniciarà aquesta tardor, vol configurar un espai polític "on cadascú mantingui el seu punt de vista". Aquesta mena de plataforma ajudaria, segons Homs, a superar la "crisi conjuntural bastant greu" que, al seu parer, pateix actualment el catalanisme. A més ha recordat que "el país ens demana als polítics menys disputes i més unitat".

Per Homs, els projectes de partit de CiU, ERC i dels catalanistes "que encara quedin" al PSC són compatibles amb un acord global "entre gent que ocupa una gran transversalitat política", com ara l'expresident Pasqual Maragall, al qual ha confessat sentir-se "proper" en algunes opinions. Aquest eix catalanista substituiria a l'actual eix esquerra-dreta, que al seu parer es troba en una crisi "profunda i estructural".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Núria fletxa Tossa
22 d'agost de 2007, 19.59 h

Home a mi maragall no m'agradava gaire quan governava pero vist el que ha vingut desprès preferiria tenir maragall 40 anys, però el senyor montilla mut, que ja ho van fer bé al polonia posant-lo com el mut dels germans marx,que semblava que ja estigues de vacances quan tot el caos a catalunya pero resulta que no que encara no ho estava però va sortir com a president d'un pais que tenia problemes? doncs no ja em diràs mil vegades maragall davant el panorama que tenim ara!home on aniràs a pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Alguri fletxa Episko
22 d'agost de 2007, 17.11 h

Tant de bo hi hagués un eix catalanista. Però com que no serà, car tothom vol la seva pròpia cadira, les opinions del Homs són banals, de cara a la galeria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 d'agost de 2007, 12.37 h

Molt bé, Quan Maragall era President de la Generalitat era poc o més una nulitat ara resulta que que se senten mes a prop.....ufffffffff I volen crea una altre plataforma ( manan ells esclar)de "la casa gran del catalinisme" Doncs si membres de la futura casa gran del catalinisme traïn al Parlament de Catalunya pactan el estatuet tots sol ja anem bé. Uffffff.Els politics tan de bó serie que romandresin callats, si mes no, la seva ineptitud ( de la gran majoria d´ells) pasaria desapercebud... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.