directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Pujol segueix jugant a la puta i a la Ramoneta

L'expresident descarta la fórmula federal perquè "no serveix absolutament per res" però en canvi no descarta conformar-se amb el pacte fiscal

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Ja fa temps que l'opció federal és una via morta perquè Espanya no en vol saber res. Sovint s'ha presentat per alguns sectors com l'alternativa ideal per a Catalunya, però avui l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha posat en evidència que en cap cas és una solució real per als catalans. "No serveix absolutament per res, perquè va en la línia del cafè 'para todos'", ha dit. Malgrat tot, l'expresident ha reivindicat que el 25-N l'electorat ha de donar "una resposta clara" a Madrid que "passi pel dret a decidir a canviar radicalment la situació". El canvi, diu, pot passar per la independència o pel pacte fiscal. Pujol, que uns dies es declara independentista i altres vol seguir de la mà d'Espanya, segueix despistant amb les seves declaracions. 

Comparteix
   

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha descartat que el federalisme sigui la fórmula per a resoldre l'encaix de Catalunya amb Espanya. Pujol creu que no aquesta opció "no serveix absolutament per res, va en la línia del cafè 'para todos'". I "fa molts anys que ho sabem", ha afegit just abans de pronunciar una conferència davant d'empresaris i directius catalans.

Pujol creu que el 25 de novembre els catalans han de donar una "resposta clara" a Madrid sobre la relació amb Catalunya. La resposta ha de servir sobretot, arguementa, per articular "el dret a decidir a canviar radicalment la situació" d'encaix. Pot passar per la independència, pel pacte fiscal però en cap cas, ha dit, ha de passar pel federalisme. I a més ha afegit que la convocatòria electoral del 25N ha de servir perquè els catalans diguin que "no volem sent maltractats, espoliats i ofegats". 

L'expresident defensa a més que qualsevol progrés "important" per a Catalunya es vertebra al voltant d'una força política "capaç d'empènyer de forma decisiva amb el màxim d'unitat". "S'ha de concentrar l'impuls" perquè "la fragmentació el 25N no seria bona". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Vicenç fletxa Riehen. Suissa.
24 d'octubre de 2012, 11.50 h

Pujol,vell compatriota. Si amb tots ela anys que vas manar,no vas fer res per Catalunya ara creec que seria més decorós no parlar tantas bestiesas ,mengar sopetas i dormir molt així parlaras menys..Visca Catalunya Estat i lliura de politics ineptas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
uri fletxa Anoia
23 d'octubre de 2012, 22.19 h

Els Convergents sou botifers!!!!!!!!!!!!!!!!! INDEPENDENCIA JA!!! Algú es creia en Pujol independentista? Que va si és un espanyolista amagat!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Paco Pi fletxa Barcelona
23 d'octubre de 2012, 19.16 h

#5 Ja m'agradaria donar-te la raó, ja! Però aquest home està perfectament convergit. I molt actiu en la deriva dissolvent de la independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
23 d'octubre de 2012, 17.14 h

#2 La fortuna l'ha fet del mateix lloc de on el mata-elefants de can madrit ha fet la seva: De les nostres esquenes. Perquè quan aquest expresident deia allò del "peix al cove", jo sempre m'he preguntat: "de qui era aquell cove".


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
23 d'octubre de 2012, 17.07 h

#6 La gent de Covardia i Ultratge= CiU, es fa soci de tot aquell que pugui nodrir-los i viure de la rifeta com ara. La política de CiU radica en allò de: "Fes-me un favor, que jo també te'n faré". I així anem. Els de CiU, mentre ens estan practicant les més esgarrifoses retallades, ja han subvencionat el grup godó amb més de 5 milions d'euros; dos i escaig al cap de poc de ser Mas al govern, i uns altres milions, fa ben poc, si m'he de creuure una carta d'aquestes que corren per interne... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Carpe fletxa Valldoreix
23 d'octubre de 2012, 16.21 h

Ni federació ni pacte fiscal. Adéu Espanya (Que et vagi bé!)


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
23 d'octubre de 2012, 11.22 h

Per moral, per vergonya i per a què no perdem prestigi als ulls de la resta del món si és que se l'escolten, cal que apartin aquest senyor de la vida pública. Cada vegada que diu una cosa, contradiu la que havia dit anteriorment. Abans de la sentència de l'Estatut deia: "No hi ha encaix amb Escanya", o una altra: "Tancament de caixes". Fa uns mesos: "la independència és l'únic camí", Fa pocs dies: "La independència és molt difícil". Per favor, feu-li entendre que ja és l'hora de qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa barna
23 d'octubre de 2012, 09.40 h

#7 O haver seguit el programa de l'Evole a la sexta, esva definir claríssimament, crec que va ser el seu discurs preelectoral.
I després... l'ambigüetat en el futur.
Penseu bé a qui doneu el vot companys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
23 d'octubre de 2012, 09.35 h

El missatge transversal del 11.09 va estar unanim. INDEPENDENCIA. Els partits ho han de recollir aixi de clar als programes. Res de cinc condicions per assolir l'Estat Propi. Res de pacte fiscal.
TEMENCES: El estado, despres dels resultats al pais basc i perquè ès la seva tasca, fara, o be una accio de força (en base a la nova Llei de Trasparència a punt d'aprobar-se o en base al 155 CE) consistent en impugnar els programes electorals per ves a saber que, o recuperar competencies... impedi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Eva fletxa Celrà
23 d'octubre de 2012, 08.45 h

L'Artur Mas també juga a la puta i la ramoneta. Heu vist "Els matins de TV3"?
http://regnebananer.blogspot.com/2012/10/lartur-mas-classic-no-ens-conve.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.