directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Actes vandàlics contra la consulta sobiranista de la Roca

La plataforma organitzadora denuncia la desaparició de la meitat de les pancartes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Roca Decideix, l'entitat ciutadana que organitza una consulta sobre la independència de Catalunya al municipi pel proper 25 d'abril, denuncia que la meitat de pancartes i cartells sobre el referèndum que la plataforma ha penjat als carrers del poble han desaparegut o han aparegut trencats (veure imatge adjunta). 'La campanya per promoure la participació ciutadana per tal de portar a terme la consulta a la Roca molesta a molta gent, una mena de gent antidemocràtica, feixista i violenta', sentencia la plataforma, que recorda són els membres de la Roca Decideix els que paguen, de la seva pròpia butxaca, la campanya de promoció de la consulta.
Una de les pancartes trencades per desconeguts © La Roca Decideix
Una de les pancartes trencades per desconeguts © La Roca Decideix

Comparteix
   


Etiquetes
Això sí, els membres de La Roca Decideix adverteixen que, tot i els intents de boicot, "no aconseguiran que ens rendim, ans al contrari". "No abaixarem la guàrdia, no aconseguiran el que pretenen. La democràcia és un dret inherent a la nostra societat i comporta uns drets, però també uns deures. Aquests darrers són els que no tenen clar els individus que ens perjudiquen. Nosaltres volem fer valer els nostres drets respectant els nostres deures", conclou l'entitat ciutadana, que fa una crida als veïns del municipi a anar a votar el diumenge 25 d'abril -ja sigui 'sí, 'no' o en blanc-, a gaudir de "l'oportunitat que se'ns presenta a tots".

De fet, tot  i els constants actes vandàlics, la Roca Decideix continua organitzant actes per defensar el dret a decidir i explicar els avantatges d'una futura independència de Catalunya. Per aquest divendres 16 d'abril a dos quarts de nou del vespre l'entitat ha convidat al Cercle Català de Negocis, que protagonitzarà la xerrada La viabilitat econòmica de la Catalunya Estat. L'acte es celebrarà al local de la Roca Decideix, a la rambla Mestre Jaume Torrents número 51.

Vilanova també promociona la consulta
Juntament amb la Roca, dotze municipis més del Vallès Oriental celebraran una consulta sobiranista el proper 25-A. Entre ells, Vilanova del Vallès. Des de la plataforma que convoca el referèndum avancen els actes que celebraran aquests dies: aquest divendres 16 d'abril , a les nou del vespre, es passarà la pel·lícula El Coronel Macià al Centre Cultural. Diumenge muntaran una paradeta informativa i de vot anticipat al mercat municipal. El dia 18 d'abril l'entitat portarà al municipi un inflable infantil perquè els nens gaudeixin d'un dia festiu de promoció de la consulta. I, finalment, el 25-A la plataforma organitzarà una jornada plena d'activitats infantils i per a adults. "La consulta serà una festa i així ho volem fer arribar a la gent", sentencia la plataforma.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Un català fletxa Catalunya indòmita
15 d'abril de 2010, 22.59 h

Ja se sap, anticatalanisme i vandalisme son sinònims...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Salva fletxa Països Catalans
15 d'abril de 2010, 15.25 h

Aquests actes son propis de gent feixista, inadaptada i antidemocràtica... collons, si no hi estan d'acord que votin NO i punt, però que no prenguin el dret a votar de la gent que vol fer-ho!!

No us desanimeu gent de la Roca, al final el temps posarà les coses al seu lloc i tothom tindrà el que es mereix.

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
15 d'abril de 2010, 13.13 h

La gent que no volen viure a democràcia podrien marxar a algun país de bananes republiques que existeix el món ... fills de p ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.