directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC menteix: l’Estat espanyol no destinarà els 5 MEUR a les millores de la #vergonyaN2

Els Populars Gironins han incorporat tres esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat que mai s’executaran, són les anomenades “esmenes artificials” que no poden ser executades

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Per una banda, dels 5 MEUR més a l'N-II per a obres de millora de la seguretat, 2 MEUR seran per al tram Tordera-Maçanet de la Selva (que no tenia ni un euro assignat) i 3 MEUR per al tram de Girona a la frontera francesa. Amb tants pocs diners és impossible endegar les millores a la N-II, aquestes esmenes són un tècnica àmpliament  utilitzada pels diputats de govern per tenir contents i enganyats a la gent del seu territori per on han estat elegits. Els diners d’aquest model d’esmenes mai són suficients per tirar endavant l’obra, són diners insuficients per si mateixos que fan que la partida quedi sense executar o en el millor dels casos s’acabin convertint amb diners per altres inversions. És la vella tàctica dels Governs Espanyols que els permet deixar d’executar milions d’euros cada any dels pressupostos, en el darrers anys, 1 de cada 4 pressupostos no s’executen. És l’altre espoli que passa molt més desapercebut.
La diputada del PPC, Concepció Veray, i el cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, han anunciat tres esmenes que augmenten la inversió a l'N-II i al tren convencional per part de l'Estat.
La diputada del PPC, Concepció Veray, i el cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, han anunciat tres esmenes que augmenten la inversió a l'N-II i al tren convencional per part de l'Estat.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Esmenes en clau clarament electoral i la #VergonyaN2 seguirà com fins ara
 
La diputada popular Concepció Veray i el portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, han explicat les tres esmenes que el govern estatal inclourà en els pressupostos per a l'any vinent. Es tracta d'una aportació extra de 5 MEUR destinada a obres de millora de la seguretat de l'N-II. 
 
Segons ha detallat Veray, es tracta de 2 MEUR per al tram Tordera-Maçanet de la Selva, tram al qual l'Estat no hi destinava ni un euro l'any que ve. Foment ja va anunciar a finals d'estiu que no pensa desdoblar aquest tram ja que projecta unir l'N-II a l'alçada de Maçanet amb Granollers per una via de gran capacitat que passaria per l'interior. No obstant això, i mentre aquest projecte no es fa realitat, Veray ha justificat que el ministeri invertirà 2 MEUR per millorar la seguretat d'aquesta via.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Som i serem fletxa Barcelona
29 d'octubre de 2012, 15.22 h

Vergonya darrera vergonya, atac darrera atac, burla darrera burla, expoli darrera expoli, ......podriem omplir un rotlle de paper de WC tot sencer. Quin fàstic, aixó no es pot aguantar més. Si és veritat alló que diu : "tot cau pel seu propi pés", desitjo que tots els que han fet tant de mal a Catalunya s'enfonsin en la miseria, la merda i el Karma els torni el que han sembrat durant tant de temps. Com a minim, els altres estats que volen la independència com Quebec, Escocia... no ten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Robert fletxa Castelldefels
28 d'octubre de 2012, 10.19 h

Quan es tracta de Catalunya, el PP (i els unionistes en general), menteixen sempre, i el pitjor, és que molts se'ls creuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
28 d'octubre de 2012, 09.06 h

Compte! Els unionistes repugnants ens tracten d'imbècils!
Ara ens diuen que ens estimen i tot. Quina il·lusió! Els unionistes són l'"amantis"!
"Nos gusta Cataluña", Ens agrada Catalunya. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-ETZJRBtwD4

Visca la llibertat!
Visca la República de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2012, 08.22 h

Com es pot ser del PP a CAT? L'història assenyala que tot son desinversions a CAT. No han vist encare que és tota una técnica per buidar-la? El fanatisme els cega.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 d'octubre de 2012, 08.12 h

El PP, sigui C o no, menteix sistemàticament, metòdicament. Jo uso sovint la N2 i també viatjo per Castella, Lleó, Extremadura etc. i fa vergonya de veure aquelles carreteres tan bones on trobes un cotxe cada 5 km, mentres aquí, a la N2 o a tantes carreteres de la costa, plenes de turismes de turistes, no pas només l'estiu sinó bona part de l'any, i mal cuidades perquè els senyors lladres de Madrid no ens tornen els diners que ens roben. Espanya és una vergonya, i no tenim altra remei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.