directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els mitjans de l’odi fan negoci de la secessió, Espanya els importa poc

Inventen, falsegen i atien l’odi i la por contra Catalunya, però contràriament al que es pensa, la defensa d’Espanya els importa poc, el que realment els mou és la butxaca

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Comparar els catalans amb els nazis, amenaçar amb intervenir Catalunya amb la Guàrdia Civil, o anunciar una “cèl·lula” estatal antisecessió, és un negoci molt rendible que fa créixer les audiències i la publicitat. Les editorials i noticies de “El Mundo”, les piulades infectes de PJ.Ramírez, les portades de “La Razón”, les tertúlies d'Intereconomia -“El Gato al Agua” o “Punto pelota”- per posar alguns exemples, són euros. Embolcallats amb la bandera espanyola volen fer creure que defensen Espanya, quan en realitat el que fan és omplir-se la cartera, d'aqui els apunyalaments fraticides, i les estranyes aliances contra Catalunya. La independència de Catalunya s’ha convertit en un negoci molt sucós per als mitjans de l’odi.
 



Comparteix
   


Etiquetes
No defensen Espanya, defensen la pela, i PJ.Ramírez n’és el rei
 
La penosa situació econòmica d’”Unidad Editorial”, grup editor d'El Mundo, que va patir el 2011, per cinquè any consecutiu, unes pèrdues milionàries de 330 milions d’euros, tal i com reconeixia el passat mes de març RCS - el grup italià que controla el diari espanyol- ha fet endurir la línia editorial de PJ,Ramírez, que ha trobat en l’odi i la por un filó inesgotable per intentar salvar-se d’una situació de fallida tècnica. Com ell altres mitjans han vist incrementar les audiències i la publicitat en base a maltractar Catalunya. Amb la por i la amenaça maten dos ocells d’un tret, gallegen d’Espanyols patriòtics i paren la mà, d’aquí que siguin extremadament reticents a qualssevol racionalitat basada en la democràcia, se’ls ensorraria el negoci.
 
El joc soterrat d’Espanya contra la independència de Catalunya no és cap novetat
 
El Mundo sortia amb la noticia que el govern espanyol ha creat una “cèl·lula” de crisi per analitzar un full de ruta contra l’independentisme, hores després, fonts del Ministeri de Justícia apunten que aquesta cèl·lula "no existeix" i que tan la fiscalia com l'advocat de l'Estat treballen "com sempre". El directe!cat va alertar a finals d’agost que el Govern Espanyol, malgrat fer veure que no està preocupat per l’augment del independentisme a Catalunya, sí que ha mogut fitxa. Des de fa mesos un grup especial i amb mitjans i dirigit des del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) està treballant, estudiant i actuant per tal d’evitar un procés democràtic i independentista al nostre país. Simulacions, estudis, enquestes, captació de nous agents catalans, infiltració d’agents en grups independentistes, seguiment constant de les persones claus dels partits més favorables a la independència, des de CiU, ICV/EUiA, ERC, SI, CUP i altres grups, són la tasca i formen part dels interessos a estudiar i seguir per part del CNI.

Empreses, cornudes i pagar...publicitat
 
Empreses catalanes i entitats financeres patrocinen mitjans de la caverna mediàtica que fomenten l’odi amb mentides cap a Catalunya, via El Mundo, Intereconòmia, libertad digital i altres mitjans. Però el temps de la indiferència cap els exabruptes s’ha acabat i les empreses i entitats financeres que patrocinen aquests espais i que prodiguen la seva responsabilitat social corporativa als quatre vents, hauran de fer un replantejament . Les amenaces de boicot a empreses com la que va fer ara fa un més ABC punto ràdio, va posar en evidència una estranya connivència entre empreses amenaçades i mitjans que les amenacen, ja que moltes d’elles es publiciten en els mateixos mitjans que les amenacen.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
Jordi fletxa CATALUNYA
31 d'octubre de 2012, 10.32 h

#32 Com si necessites el teu permís per escriure quelcom,palurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
30 d'octubre de 2012, 18.55 h

El govern espanyol envia a Múrcia inversions promeses a Catalunya.
Els populars presenten una esmena que “retira” 20 milions d’euros en infraestructures catalanes.
Continua el menysteniment del PP vers Catalunya en matèria d’infraestructures. Aprofitant el termini per subsanar errades en els pressupostos generals de l’Estat 2012, el PP ha presentat en el Congrés dels Diputats una esmena que proposa “retirar” 20 milions d’euros d’inversió a Catalunya per invertir-los a Múr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
30 d'octubre de 2012, 16.24 h

#35 ostres pare el Crom, ja un abans i un després d'avui


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
JRS fletxa Alt Empordà PPCC !!*!!
30 d'octubre de 2012, 16.24 h

#32 #33 Veig que han obert els frenopàtics i tota la xusma de gentussa desgraciada ens ha vingut a visitar. Pobres il.lusos: si us penseu que aquí respirareu aire fresc, us equivoqueu, allà on aneu vosaltres, se sentirà pudor de culs bruts i de vòmits. És una olor que l'arrossegueu des que vàreu venir de la vostra miserable terra, la que no us permetia menjar calent. Vagi on vagi, la gentussa put.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
30 d'octubre de 2012, 16.02 h

I que passa que jo sigui el pare d'en Crom el Nòrdic? No veig que hagi de renegar dels meus fills com tampoc ho faig del meu germà ni del meu avi franquista alcalde de Terrassa però segur que ara estaria orgullós que estigués a la llista de Lopez CNI Tena


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
30 d'octubre de 2012, 15.56 h

Más abajo hay un comentario mio y no és miio, estoi arto ase dias que parese que me quieren deixar malament, i jo només estic fart de les manipulacions de Solidaritat Catalana, en Tena es un impostor i l'Uriel un trepa! jo votaré PXC el partit que més segueix a les tesis del meu avi, visca cataluña viva espanya! forza terraza lliure!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
30 d'octubre de 2012, 14.36 h

El portavoz de CiU en el Congreso, Josep Antoni Duran Lleida, ha admitido hoy que Cataluña no tiene garantizada su entrada en la UE si se convierte en Estado propio, porque cualquier miembro de la Unión, no sólo España, puede vetar su entrada.

"El veto existe en la UE, no puedo negarlo. No puedo engañar a la gente", ha señalado Duran en declaraciones a los periodistas en el Congreso al ser preguntado por una información que publica hoy el diario EL PAÍS según la cual la comisaria de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
30 d'octubre de 2012, 14.01 h

#30 Pues díselo a los que lo escriban a mi que me cuentas paleto.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jordi fletxa CATALUNYA
30 d'octubre de 2012, 13.31 h

#29 Si ja tenim el pregoner amb la trompeta i la cabra anunciant-ho,si,va per tu,PPalurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Jordi fletxa CATALUNYA
30 d'octubre de 2012, 13.30 h

#27 Si n'hi ha que escriuen san baudilio jo escric madrit,quan aprenguis a pensar...bé,d'esperança sempre es viu,apa palurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.