directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ferran Mascarell(PSC), Àngels Olano(PP) i Rut Carandell(Reagrupament) donen suport a Mas en un acte

L'exdiputada del PP admet que va "deixar la política perquè creu que el poble català ha d'escollir el seu futur"

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, l'exparlamentària i exregidora del PP Àngels Olano i la vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, han donat suport al president i candidat de CiU a les eleccions al Parlament, Artur Mas, en un míting de suport al cap de l'executiu. "Et votaré perquè més enllà de les nostres trajectòries polítiques i ideològiques que no són idèntiques, avui en aquest moment excepcional cal posar el país en mans d'una persona que com tu sap on anem i interpretes bé el sentit de la gent", li ha dit el titular de Cultura a Mas durant la seva intervenció. L'exdiputada del PP ha assenyalat que va "deixar la política perquè el poble català ha d'escollir quin és el seu futur. 
Ferran Mascarell(PSC), Àngels Olano(PP) i Rut Carandell(Reagrupament)
Ferran Mascarell(PSC), Àngels Olano(PP) i Rut Carandell(Reagrupament)
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
L'exdiputada i exregidora del PP Àngels Olano ha manifestat que es necessiten líders polítics amb detrerminació que lideren les reformes estructurals necessàries per sortir de la crisi. "Per poder fer aquestes reformes calen competències legislatives i adaptar les lleis a la situació d'emergència econòmica", ha destacat. Olano ha admès que va "deixar la política perquè el poble català ha d'escollir quin és el seu futur i amb aquest full de ruta s'han de superar els errors del passat perquè puguin desenvolupar el seu projecte vital". 
 
Olano ha dit que dóna suport al president perquè "cap poble ha de tenir por al que ha de venir si sap on va, està unit i té un líder que sap què és millor i com fer-ho i aquest líder es diu Artur Mas", ha remarcat. 
 
Mascarell ha assegurat que sense l'estat propi el catalanisme històric "no té sentit". "El guà-estat ha de ser fet a mida per la mà-nació, ha de ser el que necessitem en funció del fred que tenim", ha dit. Per això considera que les del 25-N són unes eleccions clau i perquè no es poden fer "més polítiques socials si no tenim més sobirania, i no es pot construir una gran nació si no fem polítiques socials", ha reblat.
 
Mascarell ha revelat també que votarà el candidat de la federació nacionalista "pel canvi" a la història del catalanisme i perquè el moment és "extraordinàriament excepcional". "Més enllà de les nostres ideologies, ens cal posar el país en mans d'algú que sap on anem", ha apuntat. 
 
La vicepresident de Reagrupament, Rut Carandell, ha defensat el "suport nou" cap al candidat Mas perquè "fins fa poc ell encara no liderava" el procés cap a l'estat propi. "Ara les coses han canviat, i el suport és explícit i clar". Celebren que des de "la Diada de la llibertat Mas s'hagi posat al capdavant del poble i hagi convocat unes eleccions plebiscitàries", que per Carandell han de servir per convocar el referèndum "per votar un estat lliure". És per tot plegat que el 25-N cal "tota la força a les urnes". 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Jordi-80 fletxa València
5 de novembre de 2012, 18.05 h

#15 Però des de quan un partit polític ha de preocupar-se d'arreglar la casa a un altre partit, o de beneficiar-lo? Ara el Barça a d'ajudar al Madrid i evitar que perda partits i que perda diners? Quines bobades diuen alguns! Si CiU va a la deriva, que vaja a la deriva i que ERC li faça oposició contundent i que es mostre com a alternativa clara. I si hi ha majoria independentista a Catalunya, eixos votants de CiU aniran a ERC. Si no, és que és tot una mentida. Quanta submissió a CiU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Josep Pages Canaleta fletxa Cardedeu Valles Oriental
5 de novembre de 2012, 14.59 h

Artur Mas te tot el Suport dels Mitjans de Comunicació Catalans de Catalunya com els de la empresa GODO tots amb C.I.U. que son els quels pagan TV--3 Ara no es la NOSTRA Ara TV-3 es la Seba es la de C.I.U. TV-8 Tambe esta molt al servei de C.I.U. Sorten molt tots els Consellers i entrevisten moltes vegades a Artur Mas ARTUR MAS Te el suport de dos gran Pollitics Catalans hi tambe de dretes LAPORTA HI JOAN CARRETERO Que tra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
PereelDigne fletxa Granollers
5 de novembre de 2012, 14.18 h

#14 No hi més cec que el qui no hi vol veure. ERC és independentista des de fa una pila d'anys i ho ha demostrat sempre. Es va cometre un error amb Montilla però el que no es pot fer és anar recordant-ho sempre. Ara hi ha gent nova a l'Executiva del partit i amb aquestes persones assolirem uns molt bons resultats i aturarem la possible -i probable- deriva de CiU. Ningú més, de tot l'arc parlamentari, ho pot fer tret d'ERC perquè és la força més important (i potser única) que lluitar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
kim fletxa bcn
5 de novembre de 2012, 14.09 h

#13 no,aquesta es la nostre perdició,erc cercarà la cadira(pessebre)com sempre a fet.Els mateixos que van fer a Montilla faran amb Mas,demostrar el que verdaderament son uns autonomistes declarats i independentistas durant les eleccions


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
PereelDigne fletxa Granollers
5 de novembre de 2012, 13.13 h

Sort tindrem que ERC marcarà de prop a CiU i ens assegurarem que no s'aparti del recte camí d'accés al ple domini de la nació. Endavant Oriol!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
ARNAU fletxa Barcelona
5 de novembre de 2012, 12.55 h

La majoria absoluta donarà per per a moltes noves menjadores. CiU els passa ara el "rebut" i cal pagar.lo d'alguna manera. Aquesta, es una mes de les mil i una maneres que te CiU de cobrar.les.
De qualsevol manera, ERC a de ser la eina que defineixi i controli el procés. ERC es la garantia que CiU i MAS no reculin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Montserrat fletxa Manlleu
5 de novembre de 2012, 12.51 h

#6 no pas d'en JUNQUERAS, primer que tot en Junqueras es un home honorable amb sentit republicà de fer de la política una eina al servei de la nació i de tots els seus ciutadans i ciutadanes. Mai al contrari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de novembre de 2012, 11.00 h

#8 La dependència de Catalunya respecte al mercat espanyol ja forma part del passat. L'economia catalana va vendre més al món que a Espanya durant el 2011. Així ho va anunciar el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la sessió de control al Parlament. A més, l'any passat el saldo comercial de Catalunya amb el món va ser primera vegada positiu: de l'1,8% del PIB, segons dades del Departament d'Economia. Durant l'última dècada la balança comercial catalana s'ha mantingut amb su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
JoanMartí fletxa Abrera
5 de novembre de 2012, 10.33 h

Per tots els que intentan enfonsar ERC desde dins, acavan a Ciu?? Tots cobren de Ciu, Al veure la Rut amb els convergents m'ha quedat clar, he sentit vergonya per ells, ara son mes feliços, suposo que aixo te compensacio pels serveis prestats, de totes maneres no ho heu acoseguit, estem vius i mes forts que mai, es el preu que ERC ha de pagar per ser lliures.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
5 de novembre de 2012, 09.37 h

Els indutrials que venen a tot España están acollonits les vendes els baichen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.