directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Generalitat condemna l'atemptat d'ETA i recorda que es manté el reforç dels efectius policials davant el risc d'atemptats

És el primer atemptat des del trencament de la treva

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, ha volgut traslladar la condemna del Govern pel darrer atemptat d'ETA que aquesta matinada ha ferit dos guàrdies civils a la localitat de Durango, a Biscaia. El vicepresident ha recordat que la societat catalana 'sempre condemna el recurs de la violència i no admet cap altre procediment que no sigui democràtic'. Per això ha anunciat que la Generalitat 'es posa del costat dels dos governs democràtics amb més implicació en aquest tema, l'espanyol i el basc, amb el desig que tant de bo l'horitzó de la desaparició de la violència sigui una realitat com més aviat millor'.
eta durango atemptat
Comparteix
   


Etiquetes
El vicepresident també ha comentat que en la reunió mantinguda aquest divendres entre el president de la Generalitat José Montilla, ell mateix i els consellers Joan Saura, Antoni Castells i Joaquim Nadal s'ha parlat sobre aquest atemptat i s'ha fet una condemna del mateix.

A més ha recordat que després de l'atemptat de Barajas de principis d'any, els Mossos d'Esquadra 'han adoptat les mesures necessàries pel reforçament d'efectius davant la possibilitat d'accions terroristes' i que 'des de aleshores fins ara' aquest reforçament 'no han disminuït sinó que s'han mantingut'.

Aquesta matinada una furgoneta bomba atribuïda a ETA ha explotat a l'aparcament davant de la caserna de la Guàrdia Civil a Durango causant ferides lleus a dos agents. Es tracta del primer atemptat oficial des que es va trencar la treva per part de l'organització terrorista, el passat 5 de juny. Segons fonts del Ministeri de l'Interior el vehicle va ser robat i portava entre 80 i 100 quilos d'explosius. L'atemptat s'ha produït sobre les tres trenta de la matinada.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa València
25 d'agost de 2007, 22.31 h

El govern espanyol no és democràtic, i Carod ho sap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Roser Garriga Trullols fletxa L'Hospitalet de Llobregat
25 d'agost de 2007, 19.00 h

Em va fer mitja vergonya veure per TV en Carod fent les declaracions sobre ETA. Jo tampoc estic de cap manera a favor de la violència y sí a favor del diàleg, un diàleg que ha tallat el Govern de l'Estat renunciant a la pau en nom de la "Democràcia", però ¿i l'artícle dels Drets humans que diuen que tant les persones com TOTS els pobles tenen dret a l'autodeterminació? ¿Per què no es pot fer un referendum aquí tal com és fa periòdicament al Canadà, (que és un país democràtic)?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.