directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Celtic-Barça i cultura catalana

La Universitat de Glasgow organitza una jornada dedicada a la cultura catalana coincidint amb el partit del Celtic-Barça

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Amb l'objectiu de promoure la cultura catalana a l'exterior, l'Institut Ramon Llull i el FC Barcelona organitzen aquest dimecres una sèrie d'activitats a la Universitat de Glasgow. Entre els actes programats destaquen un concert del grup Els Amics de les Arts una conferència de l'escriptor Matthew Tree i una trobada de penyes blaugrana d'arreu del món amb un col·loqui moderat pel periodista esportiu Jimmy Burns. La jornada és fruit d'un acord entre l'Institut Ramon Llull i el FC Barcelona. La celebració del dia català a Glasgow coincideix amb el partit de la Lliga de Campions entre el Celtic i el Barça.
El primer acte previst tindrà lloc a les 10 del matí al Randolph Hall de la Universitat de Glasgow.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El vicepresident del Barça Carles Vilarrubí impartirà la conferència "Barça, esport, cultura i educació", sobre la importància del club blaugrana com a transmissor de la identitat catalana.

Al migdia, l'escriptor Matthew Tree, resident a Barcelona des de fa 28 anys, serà l'encarregat d'explicar als assistents la situació política que viu Catalunya després de la manifestació de l'11 de setembre passat. La conferència de Matthew Tree porta per títol "Com Catalunya ha arribat a ser com és: la perspectiva d'un resident de llarga durada".

A la una del migdia, a la Queen Margaret Union de la Universitat de Glasgow hi actuaran Els Amics de les Arts.

Per últim, a les tres de la tarda, tindrà lloc la trobada internacional de penyes blaugrana i el col·loqui moderat pel presentador esportiu especialitzat en el Barça Jimmy Burns. Hi participaran Josep Barnils, directiu de l'Àrea Social del FC Barcelona, Mateusz Szczepanski, de la penya barcelonista de Polònia i Adam Brown, vicepresident de la Penya Union Blaugrana de Perth.

La Universitat de Glasgow en conveni amb l'Institut Ramon Llull, ofereix cursos de català des de 1992.
 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.